RONALDO BYL NABÍDNUT BARCELONĚ

03.01.2007, 11:29
Aktuality
Fanoušci Manchesteru United si velebí Cristiana Ronalda. Portugalský záložník má vynikající formu, získal cenu pro nejlepšího sportovce své země a je nejlepším hráčem Premier League. Nechybělo však mnoho a fotbalovou radost mohl rozdávat jinde, než na Old Trafford...

"Nabídl jsem hráče Barceloně, ale oni mi odpověděli, že chtějí získat Thieryho Henryho a nabídku odmítli," prozradil plánovanou letní transakci Ronaldův agent Jorge Mendes.

Tou dobou se o Ronaldově odchodu z Manchesteru popsaly stohy papírů. Podkladem pro všechny tyto spekulace se stalo čtvrtfinále světového šampionátu v Německu, v němž Portugalec vyprotestoval červenou kartu pro svého klubového spoluhráče Waynea Rooneyho. Tehdy mu spílala celá Anglie a za svého ho nepovažovali ani příznivci Manchesteru United.

Uplynul však necelý půlrok a vše je úplně jinak. Mladý Portugalec si svými výkony udobřil fanouškovskou část "Rudých ďáblů" a manažer Sir Alex Ferguson si jen těžko dokáže představit svůj tým bez něho. Podobného názoru je i samotný hráč a choutky na odchod jsou rázem ty tam. "V tuhle chvíli je Cristiano v Anglii šťastný. Není zde žádný tlak nutící ho odejít. Je mu 21 let, reprezentuje Portugalsko a je v mimořádné formě. Nyní je prakticky nemožné, že by mohl odejít do Barcelony, protože Manchester by ho nedal ani za všechno zlato na světě," popisuje Mendes současnou hráčovu situaci.

S názorem Mendese se ale neshoduje většina fanoušků Barcy, jejichž tým v létě neulovil ani jednu z velkých hvězd fotbalového nebe. Deník Catalan daily Sport včera uspořádal anketu, koho by příznivci španělského celku nejraději viděli v dresu jejich milovaného týmu a výsledky hovořily jasnou řečí. Ze čtyř možností jasně vyhrál Ronaldo (57%), až za ním skončili druhý Eric Abidal (23%), třetí Xabi Alonso (12%) a Rodrigo Palacio (8%).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bych se pak těšil, jak se bude tvářit jeden z trojice Dinho, Messi a Ronaldo, až bude dřepět na lavičce... Leda mě napadá mega rošáda: Ronaldo do Barcelony, Dinho do AC a Kaká do Realu...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kym vies snivat, tak mas nadej. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ruud

nikdy ho nesmime pustit do barcy,tam by jen stradal,jen at je pekne u red devils.at si barca necha svoje iniesty atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano v Barceloně to je spíš sen nemyslím, že to výjde i když by to byl hezký přestup a nám by určitě pomohl ale Munchester ho těžko pustí je to taky světový tým a bude chtít svoji největší hvězdu udržet i když po MS to vypadalo, že Ronaldo pujde pryč ale ne a dokázal, že jeden z nejlepšíc záložníku této doby

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné že nikam nepôjde a ečšte k tommu v zimnom prestupovom termíne.

Darí sa jemu aj tímu, načo by odchádzal a pokúšal štastie?

Reagovat
HOST*antimadrista

Jsme nejlepším klubem světa, tak proč ne ? Navíc Cristian o tom musel vědět a dát agentovi svolení, aby dal nabídku, takž chce z hnusné Anglie pryč, to je jasný.

Reagovat
HOST*Fugas

nejlepší klub světa je z Brazílie , jinak v Anglii si asi nikdy nebyl, jinak bys nemoch říct že je hnusná

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie je klub?Hm,na MS opravdu zahráli skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

FInale Ms klubov nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jo ... já to četl bez toho z před Brazílií -)))

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl několikrát a chvílemi je opravdu hnusná.

Reagovat
HOST*Tavo

My nejsme nejlepší na světě. Možná jsme byli, ale tuto sezónu jsme si zatloukli pár hřebíčků do rakve, takže teď bych o Barce mluvil spíš jako o týmu, který je v první pětce absolutně nejlepších... silného konkurenta máme už v PD a takovej Lyon, ManU nebo třeba i Inter jsou hodně vyskoko.

Reagovat
smazaný uživatel

sem slysel takovej vtip, v Anglii jsou pry tri druhy pocasi, kdyz prsi z prava doleva nebo z leva doprava, a kdyz neprsi tak je mlha...

Reagovat
HOST*Tavo

pěkný.

Reagovat
HOST*antimadrista

Ale jsme, už tři roky, nikdo na nás nemá, a ty letošní výkony...chtěl bych třeba vidět chelsea bez toho afričana v útoku, to by nebyla "pouze" 5 bodů za Man.Utd. Jsme v osmifinále a v La lize se držíme i navzdory krutým zraněním na špici... Takovýhle řeči nemám rád Tavo.

Reagovat
HOST*Tavo

A já zas nemam rád, když je někdo zaslepenej... jsme možná nejlepší, ale rozhodně ne suverénně nejlepší, jako dřív. Třeba zase budeme, ale momentálně nevidim mezi náma a Manchesterem moc velkej rozdíl. Herně jsme přibližně nastejno, výsledkově trochu horší.

Nevim, no... doufam v to, že tenhle tým bude Dream team a že se nám povede potřetí vyhrát La Ligu a Ligu mistrů a třeba potom i EUFA supercup nebo Interkontinetální... ale tak to vůbec být nemusí a už máme to nejlepší za sebou... je to jenom hypotéza, nechci bejt zbytečně negativní, ale byl bych rád, kdyby jste si sundali ty růžový brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojem suverénně nejlepší je trochu zavádějící. Nerad o nějakém týmu říkám, že je nejlepší on a nikdo jiný. Řeknu to tak: Nevím, jestli jsme nejlepší, ale nikdo není lepší než my.

Reagovat
HOST*antimadrista

Jak můžeš říct, že máme to nejlepší za sebou ? Ty vidíš do budoucnosti ? Co se týče kvality, tak jako jedni z mála si držíme stálou formu, zranění se samozřejmě projevují, momentálně kromě nich nemáme slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca JE nejlepší klub na světě, dělat nějaké změny po jedné půlce sezony je opravdu prapodivné, Lyon a Inter (ten mě rozesmál nejvíce) ani omylem.

Jinak jsem si docela oddychl a pobavil and tím, jak si také oddychl yarda, který by to podle jeho příspěvku snad ani nerozchodil.

Reagovat
HOST*Tavo

Nauč se reagovat, doktůrku Jinak já si fakt myslim, že už nemůžeme s jistotou tak hrdě tvrdit, že jsme úplně nejlepší na světě a nikdo na nás nemá... a to říkám, i když všechny moje fotbalové (a některé nefotbalové - Barcelona je mooc krásný město i bez Nou Campu) city patří Barce. No možná ještě trochu AS Řím, Olympiakosu Pireus a Hajduju Split, ale i v týhle společnosti mají u mě navrch azulgrana.

A když už přídu se sebekritikou, myslim to vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já uměl reagovat dřív než ty sis vyměnil první nick, tak se zklidni. Navíc bys mi mohl objasnit, jak reagovat na dva příspěvky najednou když ne takhle. Nějaké návrhy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo je nejlepší, ale nejhezčí fotbal hraje Řím. Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mere, ikdyž fandíš těm bílejm svinim, tak se s tebou tentokrát shodnu. Nejlepší fotbal hraje Řím a má taky nejlepší fans v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejhezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase blábolíš, spasiteli?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele