Rocchi myslí na zlato

06.08.2008, 19:49
Aktuality
Olympijské hry v Pekingu jsou za dveřmi a již dnes svůj turnaj odstartovaly fotbalistky. Zítra se k nim přidají jejich mužští kolegové a jedním z favoritů budou Italové. Útočník Tommaso Rocchi myslí až na zlatou medaili...

"Už jenom fakt, že jsme na olympiádě, je velkou poctou. V týmu jsme si všichni rovni a věk neznamená nic. Jsou zde hráči, kteří toho za sebou již mají hodně a pak ti, kteří toho zatím moc neodehráli. Tohle je zajímavé dobrodružství a všichni ho začínáme se stejným cílem," naznačil fotbalista Lazia útok na zlato.

Rocchi je v italském výběru jediným hráčem starším 23 let a bude na něm tak ležet velká zodpovědnost. Itálie je jedním ze spolufavoritů celého turnaje a o zlato by si to měla rozdat především s Argentinou a Brazílií.

"Brazílie a Argentina mají něco extra. Ale budou muset všem dokázat, že lepší jsou i v den, kdy se bude konat zápas," prohlásil dále Rocchi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
ajurik

zlato pro Argentinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím a navíc jim fandím. Dále bych to přál třeba Nizozemsku nebo Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet může... nejvtipnější je ten humbuk kolem Ronaldinha... haha... Nejlepší byl titulek v mladé frontě, že se bude dát konečně dívat na fotbal na OH, když tam bude pan player.... bože.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nevím co z něho pořád ještě dělají

Reagovat
smazaný uživatel

Jo že

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele