Robinson: Jsem číslem jedna

02.11.2007, 11:51
Aktuality
Hodně složitým obdobím si prochází Paul Robinson. Brankář Tottenhamu se v uplynulých týdnech nevyvaroval několika hrubých chyb a po příchodu manažera Juandeho Ramose by mohl přijít o post brankářské jedničky Spurs. Sám anglický reprezentant si však tuto možnost zatím nepřipouští...

"Uvidíme, co se stane a jestli přivede nějakou posilu. Jsem si jistý, že jsem číslem jedna a tak to i zůstane," nepochybuje Robinson o své pozici.

Tottenhamu vůbec nevyšel vstup do letošní sezony a se sedmi body se potácí až na sestupových příčkách. Na vině je především špatná obrana, která v jedenácti ligových zápasech inkasovala již 23 branek a čisté konto udržela pouze v domácím utkání se slaboučkým Derby.

Gólový příděl nedokázal zastavit ani Radek Černý, jehož mezi tři tyče poslalo Robinsonovo zraněné lýtko. V utkání na půdě Newcastlu inkasoval bývalý brankář pražské Slavie třikrát, doma proti Blackburnu pak za sítě lovil dva míče.

"V posledních dnech jsme pracovali na obraně. Dokazuje to čisté konto proti Blackpoolu, ale stále před sebou máme hodně práce," prozradil Robinson.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Yellow

Pan Robinson si věři,,hodně si věři...a to je,řekl bych dost na škodu,když neni schopny sebereflexe:) Chyta jak lopata,děla hrubky jak prase,a i když je pravda že v konkurenci Černeho ma misto takřka jiste:),tak aby se chlapec v brzke době nedivil...sebevědomi ma až až,ale to je někdy dost na škodu:)

Reagovat
HOST*

naprosto souhlasim

Reagovat
HOST*bary72

Přesně jsi to vystihl, souhlasím. Oni se někteří ještě v hrdém Albionu nesmířili s tím, že dnes už je to kapánek jinak.

Reagovat
HOST*kdvsngj

ten ma ine sebavedomie, skor nez hovorit o tom ake ma postavenie by mal zacat makat, v anglickej reprezentacii by som ho momentalne hodil na post takej trojky

Reagovat
HOST*nomad

no co aspon dava goly

Reagovat
HOST*spurs

myslim si, ze ho podrzia a pockaju kym sa dostane zase do formy. za jeho zle vykony je zodpovedna aj obrana. staci par cistych kont v serii a je spat. 10 zapasov nic nerobi...inak chyta spolahlivo. posadia ho na lavku a kupia nejakeho dalsieho brnkara. do konca sezony je zase 1ka.

tottenham je klub zalozeny na tradicii a kupuju sa prevazne britski hraci ak je to mozne...a je snaha aby aj hrali...

Reagovat
HOST*Gennaro

"V posledních dnech jsme pracovali na obraně. Dokazuje to čisté konto proti Blackpool

- tak to sa fakt cim chvalit, ked udrzia ciste konto proti takemu tymu

Reagovat
HOST*Kepi

Proti Blackpoolu to muselo bejt v ty obrane prace

Reagovat
HOST*AAA

no hlavně aby nedopad na držku jako lehman ,v arzenalu dělá 2 možná 3 a repre si taky neškrtá

Reagovat
HOST*Radys

angláni nemají v poslední době dobrý brankáře, možná taky na ms nebo me to nedotáhnou tak daleko, jak¨se od nich očekává

Reagovat
HOST*zidane

je to debil....kdyby tottenham mel aspon prumerneho brankare tak hraje o mistra....namysleny anglican ktery umi jenom pekne odkopy

Reagovat
HOST*

Radek Cerný je lepší než Robinson,nechytá jenom kvůli tomu že robinson je angličan a Radek východoevropan,přece nevytlačí nějakej východoevropan anglickýho reprezentanta,i když dělá minely který se moc často neviděj a že těch minel je....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele