Robinho zůstává, ujistil Mijatovič

30.05.2008, 08:42
Aktuality
Robinhův odchod z Realu Madrid se v létě konat nebude. Přestože fotbalovými kuloáry za poslední dobu proletělo mnoho spekulací o zájmu několika předních evropských klubů, sportovní ředitel madridského celku Predrag Mijatovič teď veškeré zvěsti popřel.

Arsenal, Chelsea a nejčerstvěji Tottenham – všechny tyto anglické kluby mají krom místa svého působiště ještě něco společného. Údajně se zajímaly o madridský talent jménem Robinho.

Prvně jmenovaný londýnský tým se o Robinhovy služby prý intenzivně zajímal již dříve, vše ale padlo kvůli vysokému odstupnému. Peníze, ty naproti tomu nedělají problém Chelsea, která se porozhlíží po zvučných posilách. Lodivod Tottenhamu Juande Ramos zase potřebuje zalepit místo na levém křídle a podle médií si vysnil právě brazilského hračičku. Pravděpodobnější se však po čtvrteční výpovědi Mijatoviče zdá varianta koupě sevillského Capela, o jehož služby mají údajně Spurs také eminentní zájem.

"Robinho u nás má smlouvu ještě na dva roky a my jsme s ním spokojeni," prohlásil pro španělský deník AS Predrag Mijatovič. "Navíc máme mnoho důvodů k prodloužení kontraktu. A nikdo by neměl zapomínat, že je právě na klubu, aby učinil první krok, s čímž jsem obeznámil i Wagnera Ribeira, jeho agenta."

Robinho nedávno překročil v dresu čerstvého španělského mistra hranici 100 zápasů, přičemž prozatím skóroval 25krát.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super nikdy sem ani nepochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at zůstane jednou zněj bude nepostradatelnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by se říct, že už jím je

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jím už pro Real je. Sice Robben ho při jeho výpadku formy nahradil více než slušně, ale stejně na Robinhovu produktivitu nemá ani zdaleka. Zajímavý, že i když byl totálně z formy, zařizoval pořád docela dost branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham .

Reagovat
smazaný uživatel

To merengues: Já už to čet včera a taky jsem se zasmál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele