Neodcházím z Realu, ujišťuje Robinho

19.05.2008, 08:38
Aktuality
Real Madrid slaví další ligový titul, přispěl k němu i Brazilec Robinho. Míčového kouzelníka však v průběhu sezóny ze sestavy vytlačil Arjen Robben, Robinho přesto o odchodu vůbec neuvažuje. Chce vyhrávat trofeje s Realem.

Robinho měl lepší první polovinu sezóny. Poté se z trvalých zdravotních problémů dostal Nizozemec Robben, který si postupně přivlastnil Robinhovo místo na levé straně útoku.

Ve včerejším posledním kole sice Robinho nastoupil od začátku, část diváků však údajně při jeho kontaktech s balónem pískala. "Slyšel jsem pouze aplaus," divil se po dotazu redaktorů Marcy Brazilec.

"Tohle nebude můj poslední titul s Madridem, protože nikam neodcházím. Hodlám tu být ještě mnoho let," uvedl Robinho. "Jsem velice potěšen, že jsme letos vyhráli ligu, je to zasloužené. Doufám, že příští rok budeme ještě lepší."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad tu nebude zas tisíc komentářů

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jiná doba, článek byl na hlavní stránce snad čtyři dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by jsi taky chodil - Španělsko je pro tebe jak stvořené a hra Realu jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé spolupráce s Diegem jako v Santosu to by bylo něco...

Reagovat
smazaný uživatel

jeslti bych mel si vybrta mezi nimi jasny volba robinho technictejsi ma vetsi prinos pro tÿm nez robben a o dost simpatictejsi nez robben Robinho je bomber

Reagovat
RMCF

já kdybch si mohl mezi nima vybrat tak je chci v týmu oba Robben je sice sobec, ale je a hlavně teprv bude pro tým taky hodně platnej pokud se zas nezraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je solér vôbec to nie je tímový hráč naopak Robinho je pre tím omnoho platnejším hráčom

Reagovat
smazaný uživatel

aj taky ako Robben su potrebny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele