Robben ještě bude užitečný, uklidňuje fanoušky Mijatovič

16.01.2008, 13:53
Aktuality
Angažmá Arjena Robbena v Realu Madrid se zatím nedá hodnotit nikterak pozitivně. Nizozemský reprezentant toho v bílém dresu zatím příliš neodehrál a španělská média již začínají spekulovat o možném odchodu. Něco takového vyloučil sportovní ředitel Predrag Mijatovič...

"Je mu jenom 23 let a je to hodně kvalitní hráč. Musíme mu dát čas na odpočinek, protože po psychické stránce to pro něho není vůbec snadné. Stále je příliš brzy na to říkat, že jsme udělali chybu. Potřebujeme více času, Robben ještě bude hodně užitečný," uklidňuje všechny Mijatovič.

Robben byl nejdražším letním nákupem a měl být jedním z tahounů ofenzivy Bílého baletu, doplatil ale na zranění. Zatím ho potkala již čtyři a především díky nim vyběhl nizozemský reprezetant na trávník v novém dresu jenom pětkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mel zustat v Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim.ale jinak ma docela pech kdyz je furt zranenej.

Reagovat
milan78

spíš neměl odcházet z MU

Reagovat
smazaný uživatel

ale na 23nevypada :D spis tak na 40

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky sem si myslel ze zacatku ze mu je 40

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nikoho neomlouvá, ale hrál "už" 14x, ne 5x. Je zajímavý, že to stejný říkali v pátek na Nově .

Reagovat
rufus

Taky se mi zdálo, že 5 odehraných zápasů je nějak moc málo. Těch 14 taky neni hodně, ale aspoň by mohl být svým způsobem posila na jarní část, pokud už konečně nebude mít takový problémy. I když jeho prozatimní kariéra tomu moc nenapovídá..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Calderon splnil svůj slib. Ostatní věci už nejsou tolik důležitý...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot, fotbalista ktery je porad zraneny tak je k nicemu... Co by bylo z ROnaldinha kteryy dve sezony v nejlepsich letech prosedel nekde na luzku v nemocnici nebo doma... Nejsem fanda RM, ale presto lituji ze vyhodili peniza za takovouhle manicku ktera jde jenom po penezach...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ho urazis? Pamatujes si co predvadel s CR na EURO 2004?:D Akorat ma smulu ze je zranenej, ale nvm, proc pisem ze jde jenom po penezich

Reagovat
smazaný uživatel

Robbena jsem nikdy neměl rád a nevěřím že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

PRESNE JE TO NEJVETSI TRAGED CO ZNAM!!!ZA TY PRACHY BY BYL LEPSI KDOKOLIV JINY!!!JA SEM RIKAL ZE TOHO VIC PROMORODI NEZ BUDE HRAT A NAVIC SE TED ANI DO ZAKLADNI SESTAVY NEMA SANCI DOSTAT TAKZE AT VYPADNE KKT!........

Reagovat
smazaný uživatel

pripomina mi owena ked tam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kulhajici pokladnicka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele