RIQUELME ZŮSTÁVÁ, NA JAK DLOUHO?

01.02.2007, 12:11
Aktuality
Juan Roman Riquelme zůstává hráčem Villarrealu. Argentinský záložník vede s vedením španělského klubu malou válku a podle tamních médií byl na odchodu z El Madrigal. Hráč nakonec dal přednost možnosti pokračovat v kariéře ve Villarrealu, otázkou ale je, na jak dlouho...

"Roman je hráčem Villarrealu a chce si vybojovat místo v týmu," oznámil hráčův agent. S těmito slovy však nesouhlasí některá španělská média, podle nichž je bývalý argentinský reprezentant na odchodu do Kataru a v současné době jenom čeká na adekvátní nabídku.

Riquelme byl na začátku roku vyřazen z kádru a jeho odchod se zdál být jasnou věcí. Zájem o něho měly například Bayern Mnichov, Boca Juniors, nováček argentinské nejvyšší soutěže Belgrano a také jeden nejmenovaný klub z Kataru. 28letý fotbalista byl sice od úvodních minut odhodlán zůstat ve Villarrealu, trenér Manuel Pellegrini s ním ale podle španělského tisku prý už příliš nepočítá a zpět do kádru ho jen tak nevezme.

V předchozích dvou sezónách byl Riquelme klíčovým hráčem Villarrealu. V ročníku 2004/2005 výraznou měrou přispěl k triumfu Diega Forlana v soutěži o Zlatou kopačku a konečné třetí příčce v pořadí Primera Division. Loni Argentinec svůj tým protáhl až do semifinále Ligy mistrů a s dvanácti přesnými zásahy byl nejlepším střelcem týmu v lize. Letos to už tak slavné není, Riquelme dal jenom jeden gól a právě jeho pokles formy je jedním z hlavních důvodů, proč se klubu nedaří. Villarreal vypadl v Intertoto Cupu se slovinským Mariborem, v domácím poháru nestačil na druholigový Valladolid a v ligové tabulce je až devátý.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*sweet

Zasloužil by si jít do nějakého velkoklubu(Barcelona,Arsenál)

Reagovat
HOST*Parker

Jo, ale v Barce už byl. A na ostrovy už mu nestačí fyzička.

Reagovat
HOST*rbettega

V létě půjde do Interu Milán.

Reagovat
HOST*

myslíš nebo to víš?

Reagovat
smazaný uživatel

na Premier ligu uz je to pozde a navic si myslim ze styl je na neho prilis tvdry

Reagovat
HOST*Carlitos

VRÁTÍ SE DO BOKY!!! DOUFAM..

Reagovat
HOST*Skibe

Ať takový velcí hráči zůstavají v Evropě

Reagovat
HOST*

spíš nikam zůstat ve španělsku to je soutěž pro něj ale měl by jít do lepšího co třeba real nebo sevila

Reagovat
HOST*haha

nejvetsi borec zaslouzil by si vyhrat ligu mistru

Reagovat
HOST*SVK slavo

boze moj , co sa stalo pelegrinimu , jemu sa nepaci Riquelme , byt nim tak mu bozkávam nohy , protoze bez neho by villarreal nic nebol . dufam ze ostane . ine tymi by sa potrhali . aj ked som vydel hrat Matiho Fernandeza to je taky borec a prínos pre klub. ked uz ma odist tak ne do yadneho kataru ani ameriky ale do dobreho klubu v europe co hrava ligu mistru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele