RIJKAARD O SVÉ BUDOCNOSTI V BARCE

19.03.2007, 19:42
Aktuality
Kormidelník FC Barcelony Frank Rijkaard vyloučil spekulace o svém odchodu z klubu po skončení této sezony. Řekl to v pondělním interview pro španělské noviny El Periodico. "Jsem Barce oddaný," tvrdí holandský trenér.

44letému kouči vyprší smlouva až v roce 2009, přesto se v únoru na svět vynořily zprávy, že tato sezóna je jeho poslední na lavičce katalánského velkoklubu. Śpanělský tisk se několikrát zmínil o AC Milán, jako dalším působišti pro Rijkaarda, kde úspěšný trenér strávil úspěšná léta své fotbalové kariéry. "Nepřemýšlím o trénování v jiném týmu. Mám tady hodně rozdělané práce a jsem oddaný Barce. Dokonce když všechno závisí na výsledcích, je to normální, nebude to překvapení," nechal se slyšet Rijkaard

"Jsem Barceloně zavázán kvůli vší podpoře, kterou do mě vkládají a musím klub udržovat v chodu. Když lidé do vás vkládají svou víru a pomůžou vám, nemůžete se k nim otočit zády," dodal veleúspěšný kouč.

Barcelona ještě stále bojuje na dvou frontách. V lize vede o skóre před druhou Sevillou a v Copa del Rey se svěřenci trenéra Rijkaarda dostali již do semifinále. Blaugranas však vypadli z Ligy Mistrů a klub tento rok není tak suverénní jako předchozí dva ročníky.

Rijkaard v minulosti vedl reprezentaci Nizozemska a Spartu Rotterdam.

Autor: David Kubáň / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Honzao

Frank je naše Número Uno !!!!

Reagovat
HOST*R9

Jinak to stojí za hovno...

Reagovat
HOST*Znalec

Je to piča...doufám že zdechne

Reagovat
HOST*

Zdechneš když tohle píšeš čuráku

Reagovat
HOST*Tavo

Idiote

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele