Rijkaard: Henry je lepší než kdy jindy

15.01.2008, 19:59
Aktuality
Jeho angažmá v Barceloně brzdí neustálá zranění, kterých by se rád zbavil. Zatím se o to Thierry Henry snaží marně, přesto trenér katalánského klubu Frank Rijkaard věří, že bývalý forvard londýnského Arsenalu vnesl na Nou Camp "týmového ducha a utužil vztahy".

Francouzský reprezentant zatím nastoupil ke dvanácti zápasům španělské nejvyšší soutěže, v nichž nasázel pět branek.

Nyní se podle kouče Rijkaarda opět vrací do plné kondice a top formy. "Henry roste. Je lepší než kdy jindy. Proti Seville odehrál dobrý zápas, stejně tak proti Murcii. Pokud bude v takovéto formě pokračovat, našemu týmu toho může dát hodně," myslí si holandský trenér.

"Nejen z individuálního hlediska, ale také díky jeho vystupování. Thierry je šlechetný, skromný a rád vtipkuje. Vnesl do kabiny týmového ducha, utužil vztahy," prozradil světlé stránky jednoho z nejlepších útočníků planety.

Podle Rijkaarda je vždycky důležité, když se hráč vrátí z marodky v tak dobré formě. "To je pak můžete nechat hrát," uvedl s úsměvem. Barcelonu ovšem na jaře nečekají lehké boje. Do konce sezóny totiž musí smáznout sedmibodové manko na první Real Madrid.

Trenér Barcelony ale tvrdí, že pokud si Henry udrží svoji nynější formu, týmu v honbě za titulem hodně pomůže "V tuto chvíli je Thierry od svého příchodu v nejlepší formě," upozornil svého rivala ze Santiago Bernabeu Rijkaard, kterého rovněž ohromila Henryho pracovní morálka a běhy kolem hřiště.

Autor: Pavel Janega / teamtalk.com

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Henryho sem mel vzdycky rad, je to borec

Reagovat
Devil

Naprosty souhlas , pan fotbalista !

Reagovat
smazaný uživatel

takovej simpaticekj fotbalista-když už fauluje, tak se omluví-to se často nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Titi14 je dle mne nejlepsi utocnik soucastnosti. Proc jen musel chodit do zasr*ny Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Protože narozdíl od tebe ví, co je dobré, ty kašpare.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývalo mu nic jiného, v Arsenalu už mu to prostě nekopalo jako dřív a tak jednoduše změnil prostředí. Barca je dle mého pro něj dobrá volba, i když tyhle Rijkaardovi výroky jsou velmi nadsazené, nejlepší léta už asi odkopal u Gunners....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to spíše nadsazeně pojal, on jasně odkazoval na jeho působení v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v tom případě beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna najlepsi hrac na svete.... neni to len pan futbalista ale aj pan clovek...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej pan člověk, to je teda spojení

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ako osobnost.... vtedy ma napadlo akurat to spojenie... co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ake spojenie by si vymyslel ty... chytroline.....

Reagovat
Josifek

Já si nemůžu pomoct, ale podle mě styl hry Barcy Henrymu tolik nesedí, v Arsenalu se mi líbil hlavně v rychlích protiútocích, brejky byl schopen v podstatě zakončit sám, bez pomoci spoluhráčů, ale k tomu se v Barce skoro nedostane...jinak nic proti němu, je to Pan Fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale v současném Arsenalu by svou hlavní přednost taky neupřednostnil.

Reagovat
Josifek

To určitě ne, teď hrajou podobně jak Barca, jen ve větší rychlosti...řekl bych, že Henry zvolil klub podobně jako Shevchenko, oba podobně skvělí hráči, ale i takovýhle hvězdy musí být v týmu, kterej hraje fotbal, do kterýho by typově zapadli. Na druhou stranu fakt nevim, kam by se mi ze špičkovejch týmů hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry je profesionál jako fakt pred nim klobouk dolu. Neni namachrovanej ikdyz by mohl byt...je to fakt borec

Reagovat
fantomas

nejlepší byl rozhodně v arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

nevím , je to jen můj dojem , ale myslím ,že se v Barce zatím hledá a je to pro něj jen dobře ,že ho Frank takto podpořil ,protože ta utkání ,okterých mluvil jsem osobně viděl a toto nebyl ten starej dobrej bombarďák z gunners...Nicméně přeju mu mnoho zdaru. slušný fotbalista+skromný člověk=Henry a to obdivuju .

Reagovat
smazaný uživatel

V životní formě není, ale oproti tomu co předváděl před zraněním je to hodně velký posun. Poslední dva zápasy byl nejlepším hráčem Barcy.

Sevilla 1+0

Murcia 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

jj já se nehádám ,ale prostě mi přijde ,že v té jeho hře není pohoda a netroufne si do toho co dřív a je to škoda , protože si myslím ,že ještě má fotbalu co dát

Reagovat
smazaný uživatel

henry hra uz velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoci bez Messiho je Barcelona trapna.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk ty bys byl trapný i s Messim, jak to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě né, ale samozřejmě je to ztráta a pokud se k tomu přidá neúčast Eto´a, v útoku je to znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon do utoku trapna.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je borec. ale zas tak si to nemyslim. Barca ma fakt siroky kadr...v klidecku nahradila Ronaldinha a jaky to byl teprve fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu máme poslední zápasy jinou Barcu. Neříkám, že je lepší nebo horší, ale je jiná. Frank se zamyslel a zjistil, že takhle to dál nejde - Barca hraje daleko taktičtěji než kdy jindy pod Frankem . Neříkám, že se mi to líbí, páč jsem měl radši ten ofenzivní huráfotbal, ale pokud chceme něčeho dosáhnout, asi nebylo vyhnutí. Bohužel

Včera bylo jasně vidět, že maj hráči s tou novinkou problémy, ale i tak si mislím, že to dopadlo dobře. Ještě se nestalo (možná jo, ale mockrát to fakt nebylo), že by Barca nepustila soupeře do jediný gólový šance. Sevilla měla jeden nebezpečnej přímák, kterej Vicky krásně vytlačil nosem a jednu nebezpečnější hlavičku, která skončila nad brankou, toť vše . Na druhou stranu se ani Barca nedostala do moc šancí, možná Iniestovy šance by se daly gólovými nazvat nebo Henryho sólo po nádherným vysunutí od Gia, ale Titiho dobře překřížil stoper, takže neměl čas zamířit.

Je hodně vidět, že tuhle taktiku nemaj nacvičenou a bude možná déle trvat, než to dostanou do krve. Náš obrannej blok prakticky neexistoval, páč tam nebylo patrný, v jakým rozestavení a v jakejch blocích vlastně bráníme - byl to trochu chaos, jeden okamžik byl dokonce Guddy naroveň s našema útočníkama a před soupeřem se otevřela možnost hrát to 6 na 6, což je už dost výhodná situace. Jen obětavost hráčů, kteří se výborně vraceli a taky nepřesnost hráčů Sevilly, která očividně není ve své kůži nás často zachránila před ohrožením branky nejistého Vickyho.

Pokud chce Frank hrát tuhle taktiku dlouhodoběji, měl by hráčům jasně vysvětlit, kdo kde má stát a kdo kterej prostor má vykrejvat a hlavně by měla hrát Barca ten blok daleko sevřeněji, hráči by měli mezi sebou komunikovat a spolupracovat, takhle nám tam zůstávali díry jako vrata, který vykrejvali vystupující stopeři, po kterejch ale zase zůstávaly díry. Prostě se takhle obrannej blok nehraje. Kdybychom hráli proti sehranějšímu soupeři, jsem si jist, že by ty okna byl schopen využít. Další nevýhodou týhle špatný poziční hry je, že jsou naši hráči v soubojích občas později a musejí faulovat - nejsou to velký fauly, ale ve Španělsku se pískají a je to nepříjemný (+ můžou přijít karty ...). Sevilla měla včera dost útočných standartek - to by se v budoucnu mohlo vymstít.

Jen doplním, že stejný problémy s rozestavením vzadu mají i další ofenzivní týmy v Evropě - ManU i Arsenal, ale ty jsou na tom v porovnání s Barcou ještě o parník lépe. Prostě na tom musí Frank zapracovat, pokud to tak vážně chce hrát .

To byla naše defenzivní stránka a teď útok:

Včera bylo jasně viditelné, že když se proti Barce trochu otevře obrana, dokáže toho využít. Příhra Giovanniho na Titiho byla skvostná. Je velká škoda, že teď nemáme Lea a Sammuela, protože tenhle rychlej styl je dle mě přesně pro hlavně druhého jmenovaného. Další novinkou, kterou Frank zařadil do repertoáru jsou střely z větších vzdáleností. To je přesně to, co Barce chybělo a po čem tady už pěkně dlouho volám. Pokud budeme častěji střílet z dálky, bude se muset obrana proti těmto střelcům vysouvat a náš hrot (momentálně jen Sammy) bude mít více místa v a na hranici pokuťáku. To je výborná novinka. Škoda jen, že takhle více nestřílí Xavi, kterej má nákop dobrej, ale vždycky vymýšlí nějakou přihrávku pro spoluhráče. Další, kdo umí z dálky je Yaya (teď pryč, ale vrátí se), Marquez (proč ten to, proboha, někdy nezkusí??? ), dokonce jsem vyděl vypálit z dálky i Bojana a byla to rána jako z děla, včera se pokoušel střílet i Gio, ale tomu ta rána zatím chybí.

Co bylo včera markantní a chybělo nám, tak to byl hrot - máme skvělý křídla Titi na straně jedný a Gio a Bojan na straně druhý, ale hrot jenom jeden a ten je teď v Africe. Nechal jsem si poradit od jednoho zdejšího a musím říct, že by nám možná pomohl Diego Milito - je to bourač do vápna, dobrej hlavičkář s nebezpečnou koncovkou i po zemi, dokáže vypálit i zpoza vápna, je důraznej, dokáže ten míč do tý brány procpat o gólmanovi mezi zubama ... To je naprosto přesně to, co nám chybí

Rezultát: mám dojem, že Frank chystá pro navrátilce s Afriky malé překvápko v podobě herních variant přesně pro ně - Yaya bude možná zrychlovat hru delšíma přihrávkama za obranu a pálit z dálky, Sammy bude možná moct nabíhat do volnějších prostor uvolněných tím, že se bude muset obrana soupeře vysouvat proti střílejícím záložníkům. Všechno ale záleží na tom, jak dokážeme soupeři tenhle styl vnutit.

Nezakrývám, že parádičková Barca za dob Ronaldinha byla asi záživnější, ale pokud to vyloženě nebudeme betonovat a jen trošku zdefenzivníme, tak nejsem v zásadě proti.

Franka jsem ještě před týdnem vyhazoval z lavičky, ale je vidět, že se opravdu snaží něco změnit a ten zdánlivej horší herní projev je dost možná způsoben tím, že se snaží s hráčema nacvičit něco nového. Nevím, nebudu spekulovat, jestli to bude fungovat nebo ne, ale nechám se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych netvrdil, že včerejší styl budeme praktikovat dlouhodoběji. Prostě jsme včera hráli takticky a při těch ztrátách nemáme na to, aby jsme hráli proti Seville ofenzivní hůráfotbal zvlášť, když nemusíme. Už za dob Ronaldinha jsme tento způsob také občas praktikovali a to především v LM.

Ale jinak souhlas, že změny na stylu hry jsou v posledních zápasech vidět.

Hrotového útočníka to určitě chce, ale nevím jesti by Milito přijal roli náhradníka. Také si nemyslím, že by Bojan byl křídlo. Na křídle to umí Dos Santos. Bojan je střední útočník a tam mu to jde nejlépe.

Včera bylo hodně patrné, jak Ronaldinho chybí při přímých kopech. Xavi, Deco i Marquez to sice umí taktéž koupnout, ale né tak přesně, prudce a s takovou úspěšností. Včera jsme měli snad 3 přímé kopy poblíž vápna a nic z toho, ani ohrožení branky. Představil jsme si tam Ronaldinha a jsem si téměř jistý, že alespoň jednu by proměnil, tím ovšem nechci naznačit, že by měl opět po uzdravení být v základu, ale že na těch přímých kopech by to chtělo zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, že to bylo daný taky tím, že jsme hrát moc nemuseli, protože byla Sevilla na tahu, ale dej si včerejší taktickej výkon do souvislostí s ostatníma zápasama za poslední dobu a pochopíš, o čem píšu.

PS: já netvrdím, že jsem prokoukl všechny Frankovi taktický pokyny, jen jsem se snažil popsat, co jsem viděl na hřišti a hlavně - co se ve hře změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dyť já celkem souhlasim. Ty změny jsou vidět už od zápasu na Mallorce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že Sevilla neměla gólovou šanci???To jsi asi zachrápal poslední pětiminutovku, kdy dal Navas zcela regulerní gól..."asi jste to měli ošéfovaný"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem na to koukl znovu a možná se toho dotkl ten, co stál v offsidu...nikde jsem nenašel pohled, kde je to zřejmé...včera jsem myslel, že se toho vůbec nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se toho dotkl, omlouvám se, ale jestli ne tak běda vám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"erdevítko", tohle se ti opravdu povedlo

Je mi jasný, že jsi zvyklej, že se takovýhle góly Realu normálně uznávají, ale v ostatních koutech Španělska je to prostě ofsajd a to naprosto jasnej, zřejmej a neoddiskutovatelnej.

Ale jinak jsi mě jen utvrdil ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, omluvil jsi se, takže beru zpět (kromě poslední věty)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je regulérní pro Madrid, ještě neznamená, že to bývá regulérní i pro ostatní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlanvě jsme hráli skoro celý zápas o desíti, protože nejdříve byl (krom jedné přrávky) totálně k ničemu Giovani a po jeho vystřídání zas naprosto k ničemu Iniesta, kterého posunuli na pravou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, že byl Gio k ničemu. Nevím proč, ale zdá se mi, že jsi na něj zasednutej. Připomíná mi to situaci, když jsem já kritizoval v. Bommela. Jen aby to nedopadlo stejně, páč já teď vcelku lituju, že jsme ho poslali za pár šupek do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

TAk jeslti ti přišlo, že útoky vedly pravou i levou stranou, tak fajn. Já jen že vedli jen levou, protože Giovani nechytil snad žádnou přihrávku, která na něj šla.

On mi je sympatický, ale zkrátka na to momentálně nemá. Rozdíl ve srovnání s o rok mladším Bojanem nebo o ro kstarším Capelem je obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to vypadalo, že se (mám dojem) Duda toho balónu nedotkl, koukal jsem přes net a tam dotek vidět nebyl. Jestli se dotkl, tak není co řešit. Svý jsem napsal a omluvil se. Příspěvek Kyslíka ani neřeším, to už je klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

shrňme to: tak hrozně dlouho jsi čekal, až nějakej sudí někde Barce pomůže a ty nám to tady budeš moct vrátit, že jsi se v tom spěchu zapoměl podívat na opakovačku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná teorie, bohužel mylná, na vaše zápasy se nedívám, nemám bohužel tolik času jako někteří z vás. Opravdu jsem včera na tom netu žádnej dotek neviděl, nic víc k tomu nemám co dodat. (je už na tobě, jestli tomu budeš věřit, ale mně osobně je to u zadku). Věc se má takhle, beru v úvahu loňskou sezónu (letos stíhám jen naše zápasy), shrnu to a nic víc k tomu nedodám, protože už mě to nebaví: statistiky penalt (i neprávem odpískaných) všichni známe a známe i počet příspěvků ubrečených fans obou táborů, co dodat?

Věř mi Jiříku, že nemám potřebu ti něco dokazovat, to je vaše specialita, obzvlášť když "nedejbože" se vám nedaří!

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to hodně stroze, ale stejně nevěřím, že bys se svou "projekcí" cokoliv z toho přiznal nebo si z toho cokoliv vzal, to je "mission impossible"!

Reagovat
smazaný uživatel

A vím též, že to není jen o penaltách, ale mám pořád dokola předkládat svůj názor o sudích ve Španělsku? Ty v tom vidíš špínu, já něco jiného, nikdy se na tom neshodneme a nemá cenu opravdu v této diskuzi pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To o minutu skratenie hry v El Clasicu je docela zaujimave. A nebolo to prvykrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, to mi přišlo též divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to zase tak divne neprislo, uz som si na podobne kusky vo vasich zapasoch vo vas prospech zvykol.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho nebo se dostaneš na erdevítkovu černou listinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo Jirko, s tebou v komunikaci končím, co to má znamenat?Jaká černá listina? Tohle je fakt čistá projekce, to je přesně tvůj styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, sudí nejen ve Španělsku pomáhají často velkoklubům, ale jen řekni, že vám občas nepomáhají. Teď chci slyšet tvůj názor!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia robia chyby, to je prirodzene.

Rozhodcovia maju rozny meter, to je tiez prirodzene. Niekto pusta tvrdu hru, iny piska kazdu blbost.

Ked vsak niekto ma rozdielny meter v jednom zapas na dva kluby, tak to prirodzene nie je.

Ked niekto ukonci El Clasico o minutu skor, tak prirodzene nie je tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ked vsak niekto ma rozdielny meter v jednom zapas na dva kluby, tak to prirodzene nie je".... nemělo by to tak být, ale děje se to pořád a netýká se to jen ve Španělsku Realu, ale i Barci, v Anglii ManU, Chelsea atd. Vždycky rozhodčí mírně zvýhodnují velkokluby. Otázka je, když ty velkokluby hrajou proti sobě a rozhodčí tlačí jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam pocit, ze by nas niekto zvyhodnoval. Zato u Realu v El Clasicu ten pocit mal i merengues.

Reagovat
smazaný uživatel

El Classico je kapitalo sama pro sebe.

Letos ten pocit u Barci taky nemám, ale loni těch zápasů pár bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko bolo tych, kde nas naopak znevyhodnoval ?

Giulyho neuznany gol, Zambrottova a este niekoho cervena karta, prasenie hracov Getafe, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě člověk nemůže vědět, jestli je rozhodčí slepej nebo zaplacenej, ale loni bylo cca 6-7 zápasů, kdy nám rozhodčí přál. Asi před půl rokem tu byla diskuze, kolik dala v minulé sezoně Barca podivných gólů a tam se to celkem řešilo. Teď už ti nejsem schopen říct konkrétní zápasy.

A ono to neni jen o gólech, taky o faulecha jiných věcech. Ale jak píšeš, tak jako nám rozhodčí občas pomohl, tak nás několikrát zařízl.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale jak píšeš, tak jako nám rozhodčí občas pomohl, tak nás několikrát zařízl."

Inak bol tu clanok dennika Sport a absolutna vacsina udajne spornych verdiktov v prospech Barcelony nebola zase tak sportna ako niektori vnucovali az na ruku Messiho a penaltu po "faule" na Van Bronckhorsta.

Takze ziadne nadrziavanie v prospech Barcelony nevidim.

Zato v prospech Realu ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechceš vidět. Letos to není, ale loni a v minulých sezonách to občas bylo dost patrné, to mi věř.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutna vacsina z omielanych spornych situacii v minulej sezone v prospech Barcelony sa tak piskat naozaj mohla.

Nevidim ziadny dovod na tvrdenie, ze sa Barcelone ako velkoklubu pomaha, pretoze "Ale jak píšeš, tak jako nám rozhodčí občas pomohl, tak nás několikrát zařízl."

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom to vyřešili, museli bychom se podívat znova na celé ty zápasy a to nemá smysl. Teď zpětně je těžké o tom diskutovat. Pač jak jsem psal, letos se to zatím neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale jak píšeš, tak jako nám rozhodčí občas pomohl, tak nás několikrát zařízl."

Ja sa na nic pozerat nemusim, mne staci tato veta a vlastne spomienky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně můj názor .

Reagovat
smazaný uživatel

To je diskuze o něčem jiném, u nás je to podobné! Taky nás párkrát zařízl, ale mnohem víc nás zvýhodňoval. Jen nemám rád "černočerný" vidění.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně chcete? Přiznal jsem, že se mi to zdá divné, ale nevím, co za tím je. Možná to byla jen chyba jednotlivce (možná je mu Real sympatičtější, možná udělal chybu čtvrtý rozhodčí), možná Calderón přišel o poločase a nacpal sudímu eurama plný kapse, aby o minutu zkrátil zápas, chce se to ptát toho sudího, proč to udělal, znáš jeho názor na tu věc?

Když to shrneme, vy prostě tady píšete, že rozhodčí udělají chybu, když vám třeba pomohou sudí v zápase s Almerií, ale jak pomohou Realu v zápase s Barcelonou, tak je to podvod a úplatek! Tak to totiž zní!

Reagovat
smazaný uživatel

*To mělo být na Jakuba19 a Rominha

Reagovat
smazaný uživatel

Kua vždyť je, zmátli mě další příspěvky v průběhu mého psaní!

Reagovat
smazaný uživatel

*zmátly Ou, už bych to měl vypnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tvé komentáře nereagoval.

Dle mě uplácejí všichni, někdo víc (Real ), někdo míň (Barca ). Je to ve všech ligách a tudíž pokud to není nic extrémního, tak o tom nemá ani cenu psát či se dohadovat. Rozhodčí zvýhodňuje (tlačí) obvykle velkokluby a tečka. Být by to nemělo, ale děje se to a já to už beru jako fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

A já zase myslím, že se tolik neuplácí, pořád věřím v "jakoužtakouž" čistotu La Ligy, vidím to pořád na neschopnost španělských sudích, protože se to děje i v dá se říct "bezvýznamných" zápasech!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk do toho nevidí, důkazy nemá, takže můžeme jen spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ale nevypadá většinou na spekulace!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né z mé strany!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš o kom mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevsminut si nejaky faul alebo kontakt v 16ke sa este pochopit da. Nadrzovat v El Clasicu v jednom kuse Realu sa uz pochopit neda a hlavne ta minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš letošní Clássico? (s tím "nadržováním v jednom kuse") protože jestli jo, tak se bohužel neshodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslim aj to tohtorocne El Clasico. Suboje v strede ihriska sa piskali vacsinou vo vas prospech.

A myslim hlavne to predposledne El Clasico, ktore priznal i mere.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní jsem viděl už třikrát a pokud opravdu chceš nazvat "nadržováním v jednom kuse Realu" tak promiň, ale nebylo by východisko z této diskuze. O tom loňském by se dalo uvažovat s odstupem času.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chcem to tak nazvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nemám na to co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsem měl pravdu. A kecy si nech na koledu, ju?

Reagovat
smazaný uživatel

PS: ta hysteričnost toho tvýho prvního příspěvku nenapovídala nic o tom, že na naše zápasy nekoukáš a už vůůůbec nenapovídala o tom, že je neprožíváš

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sjem se tuto sezónu na tuším tři vaše zápasy, dva teď se Sevillou v poháru (z čehož jeden asi z míň než poloviny, ale zase jsem koukal na poločas jednoho utkání, myslím, že to byl duel s Atleticem) a Clássico!Věř nebo nevěř!

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, proč bych ti nevěřil. Jen mě přišel ten tón toho prvního příspěvku takovej "psycho", že mě přišlo, že jsi doma seděl a mačkal palečky Seville ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tón bych mu nevyčítal, za tu dobu zde jsem dokázal vypozorovat, že on už je zkrátka takový a "psycho tón" by nasadil i v zápase Levante s Murcií.

Reagovat
smazaný uživatel

"psycho-tón", no to je bezva od vás. Jeden cholerik, sprostě špinící vše, co se Realu Madrid týká a nezdráhající se tu hodit tucet blijících smajlíků v jednom příspěvku, ale v jiných oblastech věřím schopnej a rozumnej člověk, s kterým se dá vyjít. A prostě ty! (psal jsem ti minulej týden v preview La Ligy co si o tobě NA TOMTO FÓRU myslím -viz virtuální ego a za tím si zajisté stále stojím )A vy dva mi tady budete říkat o psycho-tónu...

Zkopíruji sem pro ujasnění tu větu:

Že Sevilla neměla gólovou šanci???To jsi asi zachrápal poslední pětiminutovku, kdy dal Navas zcela regulerní gól... (co tu byl za psycho-tón???) "asi jste to měli ošéfovaný" (v uvozovkách pro nechápavé, znamenající typický váš postoj. A teď záhadná to otázka: pročpak jsem to napsal a dal schválně do uvozovek?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna to abych si šel přečíst, at tvůj jistě podnětný příspěvek nevyjde vniveč.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem to nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale četl jsi ho. Reagoval jsi i na něj, ale asi nebyl tak podnětný, jak jsem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jseš psychouš, na tom jsme se shodli už dávno. Další otázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k tobě i tvým kolegům, říkat o někom, že je psychouš a přitom o něm nevědět ani velký kulový, je trochu odvážná věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět jestli takhle mluvíš i v reálným světě. Řekneš jen tak o někom, aniž bys ho znal, že je psychouš. Jestli ano, tak to Ti upřímně přeji hodně štěstí ve vztazích a komunikaci a jen doufej, že s takovýma řečma nenarazíš.

Reagovat
smazaný uživatel

uvozovky se používají k různejm věcem. Nevím, proč jsi je tam zrovna ty, ale jestli dobře stopuju, kam teď míříš, tak ti opravdu nevěřím. Pokud to měl bejt nějakej rejpanec typu "jak se do lesa volá ...", tak bys to tu už dávno napsal. Teď mě to pravdu přijde tak, že se snažíš elegantně leč absolutně zbytečně vybruslit z prekérní situace

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši proč bych to tam asi psal v uvozovkách, au, mám já to zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš, prostě přiznej, jak to je a fertig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano : "Real Mallorca will be playing against Madrid and the referee on Wednesday evening."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle taky nemám rád. Je to nátlak na sudího už před zápasem. Až je strouhne, tak ať si stěžujou, ale takovýhle brečení před zápsem je spíš rána pod pás jak něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak to píská Medina Cantalejo, tam je možný opravdu cokoliv. Ale většinou nadržuje domácím, to vy jistě dobře víte .

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tady vymýšlíte s tou minutou? Vždyť se to pak snad vyjasnilo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem zaspal to vyjasnění. Mohl bys mi to prosím zopakovat? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní ukázal 3 (skutečnost), asistent byl asi zhulenej (moje spekulace).

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to zkus ještě vysvětlit Rominhovi, ten to asi též zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste si to vysvětlili pro sebe, to je fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

"Na vaše zápasy se nedívám... Opravdu jsem včera na tom netu žádnej dotek neviděl"

Tím se to možná, R9, vysvětluje. Pokud se na naše zápasy nedíváš, tak logicky nemůžeš vidět dotyky v něm. To tě taky mohlo napadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vycházím z tvého tvrzení, že se na naše zápasy nedíváš. Proto mi přijde logické, když nevidíš, že se hráč v zápase, na který se nedíváš, dotkne balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

O co se teď snažíš mi řekni? Ušetři mě tvých zvrácených her. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba o to, aby ses zamyslel, než něco napíšeš.

Teď už vlastně ani nevím, kde jsem bral ten optimismus, abych vůbec s tímto nesmírně těžkým úkolem začal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já se do toho těžkého úkolu též pustím nebo budu doufat, že jen tradičně slovíčkaříš a snažíš se zase o svou - tak oblíbenou - odpolední hru?

Tak tedy do toho. Psal jsem, že se na vaše zápasy nedívám v návaznosti na Jiřího (zajisté velmi propracovanou) teorii o tom, jak čekám každý váš zápas u tv a modlím se ať klopýtnete, ale víš co mi přijde na tom nejdivnější? Že jsi si nevšiml mého příspěvku, že jsem koukal včera na Sevillu, přičemž jsi na něj nepřímo reagoval...?

Tak o co se snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ale kecáš v tom, že se na naše zápasy nedíváš. To si holt nevybereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže slovíčkaříš!

Říkal jsem ti ať mě z toho vynecháš. No tak!

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak pauzu mám za sebou, takže se zase loučím.

Reagovat
Xavi

Snad nás neopouštíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Škola hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak docela.

Reagovat
-Kopy-

No výsledky docela určitě ne

Ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem výsledky, i když ty jsou důležitý.

Ale říkej např. medikovi před státnicema škola hrou

Reagovat
-Kopy-

Jo no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele