Riera: Chci hrát za velký klub

24.10.2007, 18:23
Aktuality
Záložník Espanyolu Barcelona Albert Riera zahájil letošní sezónu ve skvělé formě. Poprvé si zahrál za španělskou reprezentaci a začíná se mluvit o zájmu bohatých klubů o jeho osobu. Sám Riera by se v budoucnu přestupu na vyšší úroveň určitě nebránil.

"Rád bych v budoucnu přestoupil do velkého klubu," netají šikovný španělský záložník. "Ale nebudu o tom přemýšlet dřív, než po konci sezóny, protože Espanyol mi dal stabilitu, klid a důvěru."

O Rieru se podle posledních informací vážně zajímá Real Madrid a prý se chystá Espanyolu nabídnout 20 milionů eur, terén má sondovat i Barcelona nebo Fiorentina. Novopečený španělský reprezentant má ve smlouvě výkupní částku 24 milionů eur.

Ze současného klubu však neutíká, Espanyol je navíc na skvělém pátém místě v lize. "Může se stát hodně věcí, ale do konce sezóny se nic víc nestane. Právě jsme uprostřed něčeho důležitého a na to se chci soustředit," říká Riera, jehož barcelonský klub doslova vzkřísil. "Cítím dluh vůči Espanyolu a tyto řeči nikomu nepomáhají," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Real už mu zamotal hlavu...

Reagovat
HOST*Michal

presne tak...

Reagovat
HOST*Sydny

On hrál i někde v anglii už ne?!

Reagovat
HOST*aaa

Reagovat
smazaný uživatel

Za 24 si ho strčte do ...

Reagovat
HOST*Alex

Ja verim,ze Albert nas "nezradi" a minimalne tuto sezonu ostane,aj ked by som bol rad,keby dodrzal zmluvu.....Na lavej strane je momentalne podla mna bez konkurencie,hra vo forme...velmi sa mi pacil vo Finsku,kde skvele spolupracoval na lavej strane s Perniom.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele