Richarlison chce být nejlepším střelcem Premier League a sní o národním týmu

22.08.2018, 10:30
Aktuality
Mladý útočník Evertonu Richarlison se nebojí velkých cílů. Už teď prohlašuje, že by se rád stal nejlepším střelcem Premier League.

Když Everton v létě zaplatil za talentovaného Brazilce 50 milionů liber, většina fanoušků jen pozvedla obočí. "Není to trochu moc za borce, který sotva do ostrovního fotbalu naskočil v dresu Watfordu?" ptali se.

Bývalý fotbalista Fluminense si ale připravil pádnou odpověď. V prvních dvou zápasech sezóny vstřelil tři góly.

"Cítím se lépe připravený než dřív. Znám už rytmus a styl Premier League, což mi samozřejmě pomíhá. Chci být nejlepším střelcem a chci se probojovat do národního týmu," nestaví před sebe malé cíle.

K přípravným zápasům proti Spojeným Státům a Salvadoru ho ještě trenér Tite nepozval. Pokud ale Richarlison bude pokračovat v podobném stylu, dočká se brzy.

"Samozřejmě jsem byl hodně zvědavý, když se nominace zveřejňovala. Doufal jsem, že bych mohl být vybraný, ale bohužel můj čas ještě nepřišel. Musím pokračovat a být připravený, kdyby v budoucnu nějaká příležitost přišla," říká mladík odhodlaně.

Autor: Jiří Fišara / espn.com

Komentáře (442)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele