RICHARDSOVÝM SNEM JE ARSENAL

14.05.2007, 12:47
Aktuality
Micah Richards je bezpochyby jedním z největších talentů anglického fotbalu. Pod vedením Stuarta Pearceho se již v osmnácti letech natrvalo zabydlel v základní sestavě Manchesteru City a šílí po něm nejmovitější kluby z celé Anglie. V případě přestupu by přednost dostal Arsenal...

"Samozřejmě bych rád hrál Ligu mistrů, ale čas je na mojí straně. Z mé smlouvy zbývají ještě tři roky a cítím se zavázán manažerovi a fanouškům. Rád pracuji pro Stuarta Pearceho, dal mi šanci a mohu se toho od něj ještě hodně naučit," nespěchá Richards s odchodem ze City of Manchester Stadium.

"Jsem ambiciózní a zájem tak velkých klubů mě těší, ale do reprezentace jsem se dostal jako hráč City, takže v tuto chvíli není důvod k přestupu. Mým týmem je Arsenal a byl by to snový přestup. Vyrostl jsem na podporování Gunners," naznačil Richards, kde by si jednou rád zahrál.

18letý anglický reprezentant byl jedním z mála světlých bodů City v letošní sezóně, i jeho ale potkala příkoří. Hlavním problémem bylo bolavé lýtko, kvůli němuž musel na operaci a přišel o závěr sezóny.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

velmi rad by som ho videl v drese arsenalu bud sezonu..

ale eboue ma kontrakt do 2011 a hoyte podpisal prednedavnom novy dlhodoby kontrakt..

a navyse arsene zahno teraz urcite nezaplati 15-20 mil co bude city pozadovat ako v pripade wright-phillipsa..

Reagovat
HOST*

nejsem rasista, a richards je fakt dobrý, ale v arsenalu už je černochu dost..

Reagovat
Shevchenko

Možná nejsi rasista ale jseš pako

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
HOST*Gunners

Si debil

Reagovat
smazaný uživatel

to si este nevidel tim FC Wimbledonu z roku '96

Reagovat
smazaný uživatel

No od Pearca sa toho nauci uz asi tazko viac..pokial viem tak Stuart v Man City skoncil..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele