Ribéryho zranění zatím halí tajemství

18.06.2008, 09:52
Aktuality
Tak trochu ústraní porážky od Itálie a vyžazení z evroského šampionátu je zranění Francka Ribéryho. Francouzský reprezentant ze zápasu odstoupil již po deseti minutách a odhady o typu zranění se zatím různí, podle řady zdrojů se ale jedná o vážnější zranění...

Ribéry si v desáté minutě při souboji s Gianlukou Zambrottou, při němž paradoxně fauloval Francouz, poranil levou nohu. Záložník Bayernu Mnichov zůstal s bolestivou grimasou ležet na zemi a po ošetření byl odvezen na nosítkách do útrob stadionu.

"Myslíme si, že jde o pohmožděné koleno, ale zatím to není jisté," řekl po utkání Raymond Domenech. S jeho diagnózou nesouhlasí jiný zdroj, podle něhož může jít o zlomenou nohu v oblasti bérce.

Pro Ribéryho skončil šamionát jenom o nějakých sto minut dříve než pro jeho spoluhráče. Francie nestačila na Itálii, podlehla 0:2 a s Eurem se loučí již po základní skupině.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com, ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dufam ze to nebude nic vazne lebo by bayernu urcite chybal v priprave!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadalo,že si plnou vahou zasedl nohu při tom skluzu!Je to výbornej hráč,doufám,že to nebude nic hroznýho a brzo naskočí na hřiště!

Reagovat
smazaný uživatel

Z meho pohledu pujde o lytkovou kost, ale tezko spekulovat. Rozhodne preji brzke uzdraveni i proto, ze na takoveho hrace je vzdy radost se divat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby sa nastavovale 20 min skoncil skor o 80 a nie 100

Reagovat
smazaný uživatel

80 min + 15 min prestavka + nastaveni...skoro presne na minutu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak z matiky si davam za 5

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele