RIBÉRY: CHCI ODEJÍT

05.08.2006, 09:54
Aktuality
Francouzská hvězda mistrovství světa Franck Ribéry má jasno, chce co nejdříve opustit Olympique Marseille a odejít do většího klubu. Své prohlášení si 23letý křídelní záložník načasoval na den před prvním utkáním klubu v nové ligové sezóně.

"Mé přání je odejít z Marseille," nechal se Ribéry slyšet ve francouzské televizi TF1. "Chci odejít, protože chci vyhrávat trofeje. Chci hrát Ligu mistrů, mít kolem sebe velké hráče, dál se vyvíjet. To je pro mě důležité," odhalil důvod. Kam by chtěl odejít neprozradil, ale v klubu to prý vědí. "Ředitelé v Marseille vědí, kam chci jít, ví to i v onom klubu. Teď je to na nich, aby se dohodli," dodal Ribéry.

V Marseille má smlouvu do roku 2010 a i vedení klubu musí být jasné, že nemá šanci jej tak dlouho udržet. Prezident Pape Diouf však momentálně odmítá Ribéryho pustit a trvá na tom, že zůstane ještě jednu sezónu. "Má smlouvu do roku 2010 a v této sezóně ji bude respektovat, ať se mu to líbí nebo ne," říká neústupně Diouf.

Ribéry je však rozhodnut pevně. "Rozhodl jsem se, nedívám se zpátky. Ale nezapomínám, že Marseille je můj klub, miluji ho, miluji fanoušky, ti jsou nejlepší ve Francii. Doufám, že mě lidi pochopí. Vím, že fanoušci budou zklamaní, ale já jsem mladý a chci dělat něco jiného," uzavřel fotbalista.

Úvodní utkání ligové sezóny Marseille čeká v neděli na hřišti nováčka ze Sedanu. Klub z jihu Francie už má za sebou úspěšné účinkování v poháru Intertoto - přes ukrajinský Dněpropetrovsk se probojoval do Poháru UEFA, kde příští týden ve druhém předkole změří síly se švýcarským klubem Young Boys Bern. Liga odstartovala včera, obhájce titulu Lyon zvítězil 3:1 na hřišti Nantes.

Autor: Petr Starý

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do man u pojd..te uz vidim misto giggse.bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tomuhle říkám klubista. S tímhle přístupem by se hodil do Realu, kde by rozšířil řady těchhle vytrucovačů přestupů (Ronaldo, Robinho, Cannavaro - jedná se o vytrucování si přestupu z Interu do Juve, kdy se údajně spojil z Moggim, kterej mu poradil, ať vyvolá konflikt s trenérem, a aby to pustil do novin a Moggi ho pod touto zástěrkou koupil - humus ; Ruud, Cassano, Beckham - prostě formáti a gentlemani tělem i duší )

PS: prosím ostatní, aby kdyžtak doplnili ty jména, kterejch bude určitě víc. Co jsem napsal, jsou ti, na který jsem si takhle zpatra vzpoměl. Předem děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses musel buď hodně špatně vyspat nebo hodně špatně vysrat a pak to hodit v podobě svého příspěvku sem. S tím Cannavarem si to vzal kde? Z Blesku? Zajímavý že jsi si vzpomněl jen na jména Realu, ale čemu se u tebe vůbec divím.

Beckham Cassano Ruud Robinho měl celkem vážné důvody jít z Brazílie, takže do toho profilu by ti seděl možná Ronaldo. Takže smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyspal jsem se dneska náááádherně a vysral jsem se ... to je vlastně moje věc.

Tu informaci o Cannavarovi jsem zachytil na webu Interu a přiznávám, že není ověřená. Chtělo by to nějakého fandu Interu, kterej by si třeba vzpoměl, např. Leite?

Příspěvek jsem sem hodil z lásky k Realu a ty to dobře víš.

Reagovat
HOST*Adriano

ano,bolo to tam,dal som si aj tu namahu a vyhladal som to:

http://www.fcintermilano.com/clanek-751-jak-to-bylo-s-cannavarem

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji moc a prosím yardu o vyjádření a (proč to nenapsat) omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, než si to přečtu, tak existuje i verze, že si Cannavara, který hrál v Interu prd, vytáhl do Juve Capello. Většinou si vytrucují přestup ti, co hrají dobře, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak těžký přiznat chybu?

Místo toho dvacet vokeců vo ničom. Ach jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale FCBéčko, fanoušci Barcelony by budou vyčítat tohle? Když toho nejsou sami schopni?

Reagovat
smazaný uživatel

...mi budou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zkus: "Udělal jsem chybu."

Já vím, jde to ztěžka, ale půjde to, uvidíš

PS: dělám si kozy, mě to, že jsem měl pravdu, stačí

PS 2: máš pravdu, je nás tady víc, kdo nepřizná, ikdyby ho mučili; jsme dobří potomci Husovi - ten taky nepřiznal a neodvolal

Opět si propůjčím z filmové branže: "Zapírat, zapírat, zapírat"

Tak odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

To je od Plzáka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z mejch nejoblíbenějších - Vrať se do hrobu

Šteindler exceloval

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, "Neckermann a Quelle, ať jdou do prdele!", pamatuju si.

Reagovat
smazaný uživatel

Matušovič, Řepka, Heinz?, Šimák. Není zač

P.S. Situaci kolem Ribéryho pečlivě monitorujeme

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavy jak to dopadne.Ale podla mna by klub nemal nasilu drzat hraca,ked chce odist

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, my ho sice nepotřebujem, ale potěší, když řekl, že jeho oblíbeným týmem je Barcaa že by tam rád hrál.

Reagovat
HOST*Mikymek

Skacel

Reagovat
Shevchenko

LYON! To je jasný... jestli ne, tak ACM

Reagovat
HOST*

ja som pocul ze ribery ma prestupit do trnavy vymenou za kopunka!

Reagovat
HOST*Djibril

to sem slyšel taky

Reagovat
HOST*

Do Slavie!!! Za Kalivodu

Reagovat
HOST*peti

este raz sa pytam prosim vas viete niekto ci budu davat primera division na galaxii aj tento rok? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, budou. A měli by dávat dva zápasy za víkend!

Reagovat
HOST*Tondas

Nemůžu sipomoc,musim souhlasit s Imtopirem,tyhle postoje hráčů nemám rád,podepíšou smlouvu na x let aby měli klida pakzačnou trucovat,neříkámat tlačí na vedení,ale at hraje,je dost mladý a sezóna mu neuškodí

Reagovat
smazaný uživatel

do trnavy

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Imtopir???

Reagovat
Radin

do Realu s ním:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Na "Lachtánka" si budeme muset tak dva roky počkat, pak bude záloha Diarra - Gago - Navas - Kerlon - Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s ním. Když tohle hráč neudělá, tak si pokazí kariéru. Joaquín by mohl vyprávět. Je o třídu lepší než ostatní, spoluhráči mu nemají co dát, je bez pohárů, motivace...

"Franck Ribéry v nejbližších dnech odejde z OM. Klub má na stole dvě konkrétní nabídky - z Manchesteru a Realu Madrid, který nabídl 12 mil. eur."

zdroj: Telemadrid

Když porovnám s Reyesem, tak sice to není Španěl, ale má velkou výhodu v tom, že mu je jedno, na které straně nastupuje. A vzhledem k tomu, že nalevo máme více možností, tak by byl konkurencí hlavně pro Beckse.

Ale nechci předbíhat, Telemadrid totiž v posledním týdnu docela perlí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak se mi zdá, že Capello se na CM vysere a bude hrát na čtyřhranný věžovitý blok. Tři hrany už má: Cannavaro, Ramos, Emerson a možná přijde i hrana největší: Diarra - 183/73/52, výskok bratru třičtvrtě metru Otázkou je, jak to chce postavit okolo.

4-2-3-1? Kdo pak bude tvořit? Kaká? Ten nepřijde, pokud přijde Diarra, který má sice přihrávky dobré, ale kreativní organizátor to fakt není. Hnát to po křídlech? Dobrá, pokud by se koupil do úterý Reyes, tak máme křídlo nalevo, ale vpravo? Leda by Cicinho předbíhal Beckhama, který by dvěma DM pomáhal v obraně a čutal by to do vápna na Ruuda.

4-4-2 vlastně totéž, až na to, že organizátor hry by nebyl žádný. Tak nevím, příští týden se to snad nějak vyvrbí, ovšem nerad bych, aby si Capello dělal z Realu druhé Juve. A ty, Calderóne, se těš!

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------------CASILLAS-------------------------

---------------------/López, Adán/----------------------

------------CANNAVARO--------RAMOS----------------

CICINHO--/Woodgate/-/Mejía, Helguera/-R.CARLOS

/Salgado/----------------------------------------/Bravo/

---------------DIARRA----------EMERSON--------------

-----------/Javi García/----/Guti, De la Red/-----------

KAKÁ-----------------ROBINHO------------------REYES

/Becks/-----------/Baptista, Raúl/-----------/Cassano/

----------------------NISTELROOY-----------------------

-------------------/Ronaldo, Bueno/---------------------

Ale to jsem moc velký optimista Baptistův pas se prý brzy vyřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, když ho Messi mohl dostat za týden, nebo za kolik, tak proč ne Baptista, který už je ve Španělsku jako dospělý přes dva roky? Takže pak: Kaká+Diarra+Reyes y no nos joderán más!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná propto, že Messi ve španělsku vyrůstal a že byl ve španělsku třikrát déle než Baptista.

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát déle, ale jaksi jste o to požádali velmi pozdě a velmi brzo jste to dostali, o tohle mi šlo. Takže spravedlnost pro všechny, nejen pro vás, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ta kspravedlnost pro všechny jo...A proto musí Eto oči Marquez tak dlouhop čekat, i když už mají zažádáno. Proč? Protože jsou na tom stejně jak VBaptista. Ale Messi je jiný případ. On měl nabídku i na reprezentování španělska. Než zase budeš celý roozzuřený jak to má Barca lepší, tak se zksu nad tím zamyslet, třeba nad tím marquezem...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi trochu zakecal, jako vždycky, ale co se dá dělat... Jistě víš, jak jsem to myslel... Pokud má někdo o něco zažádáno déle a pak přijde jiný a dostane to dřív....A rozzuřenost? Proč? Pokud Baptista dostane občanství na konci srpna, tak ať si ho mají Eto´o s Marquézem třeba den potom, to je mi u prdele... Srovnával jsem něco trochu jiného, ale tobě to zřejmě uniklo, ty autorito...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ja vím, že vždy srovnáváš jen c ose ti hodí, ale hotl zvykni si, že ti na to každý hrát nebude a předloží i fakta proti. Baptista tobude míít na konci sprna, etoo s marquezm na konci roku a nepožádali si o půl roku později...takže protekce, je to jasné. Tohle je tvé myšlení. Jak říkám, Messi tam vyrostl, proto to bylo logicky rychleji, ale to ty asi nevidíš, holt nevidíš více věcí od té doby, co barca má tolik úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

"holt nevidíš více věcí od té doby, co barca má tolik úspěchů". Tohle tvoje opakované tvrzení mě vždy spolehlivě rozesměje, takže když má tolik úspěchů, tak naní logicky musím mít míň řečí, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

..."na ní"...

Reagovat
smazaný uživatel

Když je pravdivé, není důvod to nezopakovat. Jde to vidět, zatímco NA ZAČÁTKU TVÉHO PŮSOBENÍ (přišel si zrovna, když se realu dařilo...překvapivě) jsi barcu kritizoval jen lehce a občas něco (i když bylo mnohem více věcí na kritiku) teď už hledáš každou blbost. A když ti to vyvrátím, tak už o tom nepíšeš...jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se ti bez mučení přiznám, že jsem tenkrát do Barcelony tak neviděl, ač (fanoušci merengues mi to odpustí) jsem k ní cítil jisté sympatie (Rivaldo třeba) Navíc jsem neměl tak zmáklé všechny servery atd. Od té doby jsem pohled na katalánský klub dost změnil, co si budeme povídat, hlavně díky jejím fanouškům. Lehce jsem ji nekritizoval, to asi neumíš číst... Messiho se mi nesnaž vyvracet, protože mě nepřesvědčíš...A že by se Realu nějak extra dařilo, to jsem si až tak nevšiml, protože jsem přišel přibližně s odchodem Makeleho, což byl začátek prozatimního konce. Real nevyhrál od mého příchodu ani prd... Takže smůla. A nepředhazuj mi to, co jsi udělal sám (samozřejmě až když si viděl s jistotou, že Barcelona vyhrává a není to serie náhod)...

Reagovat
HOST*Mára

a taky komik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nejdřív informuj, než otevřeš svou hubu do šklebu, jemuž jen optimista může říct úsměv!

Reagovat
HOST*Mára

hlavně neřvi pište sestavu REALnou a ne NEREALnou

Reagovat
smazaný uživatel

na Kaka zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

Máro, ty jsi chudák. Když odhlédnu od toho, že nejsi registrovaný, což by tak ještě nevadilo, tak tvoje příspěvky jsou dvojího typu: 1) ližprdelkovské, tedy reakce na to, co napíše nějaký fanda Barcelony, který na rozdíl od tebe fotbalu rozumí a 2) urážející, tedy reakce na to, co napíše nějaký fanda Realu, který aspoň na rozdíl od tebe 1) rozumí fotbalu a 2) píše na základě svých přání, podpořených znalostmi pramenů týkajících se Realu (oficiální stránky, normální tisk a bulvár, proč to nepřiznat). Ty umíš pouze bořit, nikoli tvořit, ale při tvé intelektuální vybavenosti ti očividně nic jiného nezbývá...

Reagovat
HOST*Mára

hele to co píšeš mě fakt nezajímá Tady je hlavně sranda jestli to bereš vážne to je tvůj problém nevim co je na tom špatnýho si rejpnout!!!! A jestli ti to vadí tak na mě nereaguj ok!!

Reagovat
HOST*Mára

Jo a od kdy znamená,když si rejpnu,že nerozumim fotbalu a najdi mi nákej příspěvek kdy sem někomu lez do zadku jo??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když tě to nezajímá, tak proč se obtěžuješ s odpovědí? Nebo byla na tebe příliš složitá a tohle je tvá reakce? Nebo snad bereš jen vtipy na ostatní a na sebe ne? Já žádný problém nemám, a s tebou už vůbec ne....

Reagovat
HOST*Mára

asi máš když reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Kvakvakva, ropuško... Těch příspěvků bych ti mohl uvést celou řadu...

Reagovat
HOST*Mára

tak mákni

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano Galliani spoke about the Ricky Kakà situation: ’Kakà will play in the Champions League, end of story. It’s not normal for Calderon, Mijatovic and Baldini to keep talking about Kakà, because he’s staying at Milan. I have great respect for the history of the club but not this class of official. This gesture isn’t good, not from such a great club.’

Reagovat
HOST*

na reyese zapomen ten k vam nepujde to byl byl kokot protoze real je banda kokotu sama o sobe krome beckhama a cicinha jsou tam vsichni pekni debilci a myslim ze letos vam zase barsa nakope prdel

Reagovat
HOST*

no myslim ze jediny klub kde prijde je arsenal londyn co by delal v realu to je tym kde jsou same hvezdy a nic nehrajou!!!do lyonu taky nupujde takze je to jasne!!!!

Reagovat
HOST*Rebel

Ja bych ten Lyon tak neodepisoval, verim ze to by pro nej vubec nebyl spatny klub. Na druhou stranu je to asi to posledni misto kam ho OM bude chtit prodat.

Reagovat
HOST*

Jo a ze prestoupi uz celkem ocekavam protoze dneska proti Sedanu nehral...procpa asi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gravesen, Diogo, Rubén, Borja a Portillo

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Diego López a Adán, Míchel Salgado, Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Iván Helguera, Woodgate, Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Emerson, Pablo García, Javi García, De la Red, Beckham, Juanfran, Balboa, Baptista, Raúl, Robinho, Cassano a Van Nistelrooy.

Nejedou ještě Ronaldo (rehabilitace? McDonaldova kůra?), Mejía (zranění) a Guti (zlomený prst)...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele