Reyes se po sezoně vrátí do Atletika

06.05.2009, 11:00
Aktuality
Jose Antonio Reyes letos hostuje z Atletika Madrid v lisabonské Benfice a nedávno se nechal slyšet, že by v Portugalsku rád zůstal. Toto přání mu ale splněno nebude, tým z hlavního města Španělska s ním totiž na příští ligový ročník počítá...

Reyes před několika lety patřil mezi obrovské talenty španělského fotbalu, po odchodu ze Sevilly ale nikdy nedokázal naplnit velká očekávání. Z nejvydařenějších nebyl přestup do Arsenalu a podle představ se mu nedařilo ani v Madridu, kde nejprve hostoval v Realu a před začátkem loňské sezony přestoupil do Atletika.

V létě se pak Reyes rozhodl zkusit štěstí v Portugalsku a na hostování zamířil do Benfiky. V tomto klubu je spokojen, přesto v něm nezůstane, jelikož vedení neplánuje využít opci a za změnu hostování v trvalý přestup tak nezaplatí sumu, která se pohybuje okolo sedmi milionů eur.

"Počítáme s ním a chceme, aby se k nám přopojil 2. června na turnaji, kde bude hrát. Jeho návrat je jistý. Nemyslím si, že zůstane v Benfice. Z toho, co vím, tak Benfika neplánuje využít opci a to je pro nás lepší. Chceme, aby se vrátil," nechal se slyšet šéf Atletika Miguel Angel Gil.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v Atletiku si asi moc nezahraje

Reagovat
pospech11

není tomu tak dávno co tady byl článek že reyes přestoupil už na trvalo do Benficy

Reagovat
pospech11
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Patřil k nejlepším, škoda

Reagovat
pospech11

to je pravda dokonce si myslím že byl i lepší jak fabregas jen měl smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho můžeš srovnávat s Fabregasem, když jsou to typově dosti odlišní hráči???

Reagovat
j_mrazik

Smůlu? Neprosadil se. Ale fandil jsem mu... Škoda. Ale není nejstarší, ještě se může zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenalu se prosadil, duvody jeho odchodu byly jinde

Reagovat
didosh

SUPER!

Reagovat
smazaný uživatel

Jose v Arsenalu nehrál špatně... Byl mladej a například Fabregasovi strasně moc pomohl Viera. Reyes neměl tolik "štěstí". Viděl jsem ho v několika zápasech Arsenalu a hrál velmi dobře. Jasně, neměl tolik formy co měl v andalusii, ale výsledky určitě měl. Nyní je v týmu Arsenalu další podobný Reyes a jmenuje se Vela a i ten by měl změnit stanici, nebo dopadne podobně. V Realu Jose "to svoje" odehrál a defakto nám zajistil jeden titul, tuším v posledním zápase s malorkou. U atletů jsem nechápal proč se neprosadil. Typově se do jejich herního stylu hodil náramně, ale ..., V Benfice si ho pan Flores nesmírně pochvaluje a s Di Maríou jsou naprosto super křídla. Urcitě by měl zůstal a 7mil. není moc. Do Atletica by se neměl vracet, tam moc štěstí neposbírá. Každopádně Jose Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Momo Diarra zajistil titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ale keby Reyes nevyrovnal tak kto vie ako by to dopadlo.. potom to este na konci zaistil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Diarra to trefil. Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná "slyším trávu růst", ale z toho vyjádření mě zrovna nepřijde, že by s ním počítali nějak moc a byli by odvázaní, kdyby se vrátil. Přijde mi to takové moc chladné

Reagovat
j_mrazik

Podle mne ho chtějí k sobě jen proto, aby ho mohli prodat (za třeba i více než 7 mil. do Benfiky). Zájemci by se třeba našli.

Reagovat
smazaný uživatel

vitej zpet, ale stejne si moc nezahrajes

kridla mame svetove kvality, maxi rodriguez a simao, prvni nahradnik velmi dobry luis garcia, takze na reyese zas zbyde to ctvrte misto. navic v tech zapasech co hral, nic moc neukazal

Reagovat
Bakary3

Škoda, že nezůstal v Realu, Real sice nesleduju v každym zápase, ale přišlo mi, že mu to tam celkem šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim.. nedostával tolik šancí, ale když hrál, tak byl vidět.. pomoh Realu pár hodně duležitýma gólama.. včetně dvou klíčovejch branek v posledním kole ligy, kdy Real otočil s Mallorkou z 0:1 na 3:1.. a vyhrál titul.. sem tenkrát dost vořval, že na něj Real neuplatnil opci..

Reagovat
smazaný uživatel

hodne velkej talent to byl tak snad o nem jeste dost uslysime...v atletiku to bude mit tezsi ale urcite bude hrat lepsi ligu ...nevi nekdo kolik dal za benficu tuhle sezonu golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho už jsem neviděl hrát dobrých pár měsíců.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele