Reprezentanti z Baku cestovali celou noc, čeká je hlavně regenerace

06.10.2017, 16:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
mayday

Chci se zeptat - vznikající Liga národů nabídne 4 výkonnostní skupiny, z nichž vítěz postoupí na EURO. Takže to opravdu postoupí někdo ze čtvrté výkonnosti skupiny, tzn. různé Ázerbájdžány, Makedonie, Běloruska, Andorry apod., z těchto někdo postoupí přímo na šampionát?

Druhá věc - byli/jsme prej na pomezí druhé a třetí skupiny, nebylo by lepší teoreticky být ve třetí a přes pár zápasů postoupit? Než se mermomocí drapat do druhé skupiny se silnějšími soupeři?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti taky někdo odpoví...

Ad 1) ano, vítěz play-off 4.ligy si zajistí účast na ME taky, takže se tam nějakého toho Estonska nebo Kazachstánu na Euru dočkáme.

Ad 2) ano i ne Teoreticky bude samozřejmě jednodušší být nejlepší ve 3. lize (než v té 2.), ale play-off Ligy národů se bude hrát až po skončení regulérní kvalifikace. Pokud např. 2.ligu v LN vyhrají... co já vím, Chorvaté, ale zároveň si už před tím zajistí postup na EURO z kvalifikace, pak to postupové místo přechází na druhý nejlepší tým ze 2.ligy. Atd., atd. až se dojde k nejlepšímu z dané ligy, který na EURO z kvalifikace nepostoupil. Ve 3.lize LN těch týmů, co se kvalifikují už dříve z kvaldy zase tolik nebude, takže tam by bylo třeba ji vyhrát, zatímco ve 2.lize se třeba může dostat i na 2. týmy ze skupin, pokus si všichni vítězové skupin LN zajistí kvalifikaci už dříve. Je to zamotaný, no Další věc je ta, že bychom měli chtít patřit do té vyšší ligy... Těm hráčům dá víc 4/6 zápasů se Švédskem nebo Chorvatskem, než s Finskem a Skotskem

Reagovat
mayday

AD 1) Tak tohle nechápu vubec. aby místo na turnaji zabralo třeba to Estonsko místo například Chorvatska, která hlava tohle vymyslela...

Ad 2) Jo, tak to dává logiku, bude to tak, jak píšeš. Potom asi souhlas s tím být v co nejvyšší skupině ze sportovního hlediska.

Reagovat
smazaný uživatel

Thanks for posting this. I wish it was able to be translated, but for some reason Google toolbar isn't working. I copy pasted <a href="http://aussieessay.org/">assignment help australia</a>

it into another application and read the post.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinky, to je na roční regeneraci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele