REO-COKER POSÍLÍ ASTON VILLU

05.07.2007, 16:21
Aktuality
Nigel Reo-Coker by se měl ještě dnes novinářům představit v dresu Aston Villy. Záložník West Hamu United svého nového zaměstnavatele přijde na více jak dvanáct milionů eur...

23letý záložník byl přitom kapitánem "Kladivářů" a v sezoně 2004/2005 se velkou měrou podílel na postupu do Premier League.

"Chceme Nigelovi poděkovat za jeho služby během posledních tří a půl let a popřát mu hodně štěstí dále," rozloučilo se vedení West Hamu s účastníkem nedávného evropského šampionátu hráčů do 21 let.

West Ham za Reo-Cokera, který byl letos častým terčem kritiky ze strany fanoušků londýnského klubu, dostane 12,6 milionů eur. Aston Villa získala část finančních prostředků prodejem Stevena Davise do Fulhamu za šest milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao
Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*milo

Reo bude dobře krýt záda Patrikovi Patrik Berger!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele