Reja rezignaci skutečně předal. Lazio ji odmítlo

22.02.2012, 22:17
Aktuality
Hodně podivná situace vznikla v Laziu. Odpoledne přinesla italská média zprávu, že kouč Edy Reja předal před čtvrtečním duelem Evropské ligy proti Atlétiku vedení klubu svou rezignaci. Nikdo z Lazia se k situaci nevyjadřoval, až Reja promluvil na tiskové konferenci v Madridu. O své pozici však odmítl mluvit...

Reja se měl k rezignaci rozhodnout po neshodách s prezidentem Claudiem Lotitem a sportovním ředitelem Iglim Tarem. 66letému trenérovi se totiž nelíbilo, jak si Lazio počínalo v lednovém přestupním termínu. Navíc se objevily další problémy po víkendovém výprasku od Palerma, kdy Lotito s Tarem zpochybňovali některá Rejova rozhodnutí.

Novináři spekulovali, jestli vůbec Reja s mužstvem odcestuje do Madridu, dějiště odvety 2. kola Evropské ligy. Zkušený kouč se nakonec na stadionu Vicenteho Calderóna objevil a k žurnalistům promluvil. Řečem o své rezignaci se ovšem vyhýbal.

"Jak vidím svoji budoucnost? Vy ji znáte. Myslím jen na zítřejší zápas, to je teď má budoucnost. Po skončení si pak můžeme o všem promluvit," prohlásil emotivně Reja. "Jsme tu, abychom oslavovali fotbal. Všichni víme, jak dopadl první zápas, a uvědomuje si sílu soupeře," uvedl Reja, jehož mužstvo doma prohrálo 1:3, a tak ho do další fáze evropské soutěže posune jen zázrak.

Reja se pochopitelně nevyhnul otázkám týkajících se dnešního dění v klubu, ale příliš sdílný nebyl. "Mohu říct, že došlo k názorovému rozdílu. Tím to hasne. Chci mluvit výhradně o zítřejším utkání," sdělil Reja, a pak přešel k hodnocení čtvrtečního duelu. Přiznal, že mužstvo není v příliš dobrém rozpoložení, ale proti Atlétiku hráči udělají vše, co bude v jejich silách.

Aktualizováno. Lazio nakonec potvrdilo, že Edy Reja rezignaci skutečně podal, ovšem vedení ji nepřijalo. "Reja dnes ve 14 hodin předložil svou rezignaci, ale klub ji odmítl, takže se nic nemění," prozradil mluvčí Biancocelesti Stefano Di Martino. "Všechno budeme řešit, až se vrátíme do Říma. Prohlášení jsme učinili kvůli fanouškům, aby věděli, jaká je doopravdy situace."

Reja už s klubem nechtěl ani odletět do Madridu, ale nakonec do letadla přeci jen usedl. "Reja odeslal písemnou kopii své rezignace, ale Lazio ji nepřijalo. Uvidíme, co se bude dít v pátek," zopakoval Di Martino.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (122)

Přidat komentář
Il Architetto

OT: Bože jak já jsem se zase vytočil na toho blba mr.shadowa na fcjuventus.cz.. To je neskutečný jak je ten borec vylízanej.

Reagovat
brenk

Ani nehovor...

Reagovat
smazaný uživatel

on to vidí všechno strašně jednoduše a dokresluje se to jediné co mě fakt vytáčí, jsou ty jeho nadávky, jinak jsem si na tu zábavnou estrádu už celkem zvykl

Reagovat
Il Architetto

Já tě nechápu, jak na něj vůbec můžeš reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nadává Marottovi, Contemu, půlce týmu a všechny osočuje, okay, zvykl jsem si a nečekám nějaký zvrat. Ale když se začne obouvat do mládeže, že s ní špatně pracujeme atd., tak to už mi vadí. On si myslí, že 20letý kluci, co vyjdou z Primavery, můžou jít hrát základní sestavu do týmu z první pětky. To asi upadl z jahody na znak. Ten trend je XY let stejný, mladí hráči chodí po hostovačkách a dostávají šanci při zraněních viz. Shaarawy v AC při zraněních Cassana s Patem a věku Inzaghiho.

Reagovat
Il Architetto

Jj já vím. On to prostě nechápu, ale co naděláš. Ty jeho body mě rozsekali.

Reagovat
smazaný uživatel

On si to představuje jak Hurvínek válku. Si vždycky nakráčí jak velký pán a rozdává rozumy. Ten by se v leckterých sekcích opravdu neztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

*leckterých zdejších

Reagovat
Il Architetto

Už vůbec nechápu proč nadává na všecko okolo Juve. Já teda fandím ať se daří nebo nedaří, ať je Juve v SA nebo v SB... Takový troly nepochopím, proč tam musí furt pičovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me ten clovek vylozene vadi. Zkusil sem s nim parkrat diskutovat, ale proste to nejde. Ma sice celkem prehled, ale vsechno si upravuje podle toho, jak se mu to hodi. Nakonec jsem mu napsal, ze vzhledem k jeho chabe argumentaci uz na nej delsi dobu nebudu reagovat.

Stejne si porad myslim, ze je to jen druhej profil nekoho jinak normalniho a bavi se reakcema. Pokud ne, tak taky ceka na hadky. takze tak jako tak je ho nejlepsi ignorovat trola..

Reagovat
j_mrazik

Nevím, kdo to je a co povídá, ale je pravda, že v Itálii se s mládeží dobře nepracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to pravda je. On si ale myslí, že 20letý kluk z Primavery může rovnou bojovat o místo v základu A týmu velkoklubu. Pořád se odvolává na Barcelonu, Arsenal nebo Tottenham. Ale tam mají úplně jiný systém. Jenomže to mu nevysvětlíš.

Reagovat
DelPiero137

Len pre info, ako to funguje napr. v tychto 3 zmienenych kluboch s mladezou? Barca ma tusim B-cko ktore hraju 2 ligu nie? A odtial sa mozu hraci povolat do A-cka? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pokud se nemýlím, což by mi mohl někdo z fans Barcy potvrdit/vyvrátit, tak ti mladí kluci hrají za B tým, kde se v druhé lize utkávají s dospělými a díky tomu jdou nahoru. Mají zažitý dospělý fotbal a tak se do toho lépe dostanou.

Zatímco v Itálii je Primavera a pak musíš hráče poslat na hostování/spoluvlastnictví, aby se rozehrál. Někteří zvládnou na sezonu Serii B a po roce můžou jít do průměrného týmu Serie A. Jiní se v Serii B zarazí na delší dobu a ti méně schopní začínají třeba až v Serii C. V Itálii by chtělo ten trend trošku usměrnit, protože týmy většinou spoléhají na starší hráče a zkušenost. Ale pořád se musí udržovat nějaké zákonitosti vývoje hráčů a to nejen fyzické, ale zvláště psychické.

V Arsenalu posílají hráče taky na hostování, chodí to tak běžně všude, aby se hráči rozehráli a nakoukli do dospělého fotbalu. Djorou, Wilshire, Gibbs nebo Larsson chodili taky po hostováních, aby se rozehráli, protože pro ně nebylo místo. U Arsenalu, respektive Wengera pak bylo/je typické, že si rád přivádí hráče z Francie, kteří už něco v dospělém fotbale odehráli a přesto jsou ve věku kolem 20 let - Sagna/Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Napr Juve by nemohlo zalozit "B-ckove" muzstvo ktore by hralo v nizsich sutaziach? Tam by bol asi problem dostat sa a udrzat v Serii B, na by samotny mladici asi nemali kvality a tazko by sa k nim zhanali starsi harcovnici. Prednedavnom sa tu spominalo nieco takze ze FICG alebo podobna institucia uvazuje o zacleneni mladikov medzi dospelu ligu.

Este k tomu Arsenalu, tam musi byt este nejaky dovod pre sa u nich presadzuju tak mlady hraci. Na hostovacky posielame aj my plno mladikov, ale nikdy v poslednych rokoch sa nevratili a neboli v zaklade. Az teraz Claudio, pred tym ma napada Palladino (ale ten sa uz vracal starsi) a Criscito ktoreho ale trener nechcel.

Reagovat
brenk

Mne najviac asi vadí ten štýl jeho príspevkov, tie jeho "fakty", to vypočítavanie, kladenie debilných otázok... neskutočne mi to lezie ne nervy a aj keď si hovorím, že kašli na to, tak on ma ešte just vyprovokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď mě rozsekal tenhle úsměv mi asi vydrží fakt dlouho

Reagovat
brenk

Ten to tam už splieta všetko dokopy...Rmoeu,Faraoni,Obi

Najlepšie je, že argumentuje tým, že v Reale dostávajú mladí šancu, pritom Realu toľko talentov utieklo, že sa tomu ani nechce veriť...

Reagovat
smazaný uživatel

On už ani neví čí je Ale komenty s vulgaritami mu budu mazat, na to fakt nervy nemám.

Reagovat
brenk

Ja by som ho zmazal celého jak je, ale to by asi ten jeho kumpán juvejdekednu psychicky nezvládol.

Reagovat
Il Architetto

No ten by udělal nejlíp, kdyby se už nikdy nepřihlásil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som kto to je, ale išiel som sa tam pozrieť a narazil som na toto :

OoOoo to je rozhodnutie hodne majstra.

Nedavame goly, tak tam dame kanoniera Vucinica co dal AZ NEUVERITELNE 3 GOLY ZA 2/3 SEZONY!

Navyse je v takej forme, ze strieda kazdy zapas a keby goal nedaval vysoke znamky tak sa cez 5 ANI NEDOSTANE!

Jednoznacny utok je Matri, Quagliarella a do

rezervy Alex.

Budeme hrat na 5 ZALOZNIKOV, NA CO NAM JE 6 ZALOZNIK VUCINIC? Ten chlapec o utoku a davani golov nevie ani hovno!

Navyse hrat v AC na 3 obrancov? Dobre rano CONTE, arsenal chcel hrat otvorene a dostal 4.

Tuto proti AC si bude skusat conte nove taktiky a kokotinky, proti timu

kde ho stara taktika uz 2x porazila..

ale proti dnu tabulky kde sme aspon 6-7x stratili body sa bude drzat svojho??

Tento tím ma na viac ako sa len natahovat o kazdy bod v preteku o 1 miesto..... uz sme mohli byt davno za vodou, kedy sme nemali tych dvoch babrakov!!

Nuff said

Reagovat
Il Architetto

Mě se líbí toto zase:

oki co nie je pravda?

1, keby celkovo konkurencia nehrala najhorise za 5 rokov boli by sme 1-2? NIE

2, vie conte striedat? NIE a prisli sme o par bodov

3, stratili sme zbytocne body kvoli conteho zakomplexovanosti v zostave proti slabším tímom, ked sa poučil az na 5-6 krat? ANO

4, ked

lavicka porazila AC aj AS mali hrat proti parme? ANO

5, Mame zohraty tím? NIE

6, Bude vladat conteho 12-13 vyvolenych v lige+LM, ked lavicka nema ziadnu zapasovu prax? NIE

7, Kupoval sa Vucinic ako kanonier na goly? ANO

8, Keby sa kupil kanonier a nie Vucinic bolo by treba kupit teraz

kanoniera? NIE

9, Mala do juve prist kvalita namiesto kvantity a teraz mame prebytok na tribune? ANO

10, Ktory mlady hrac ma u nas buducnost a dostava sancu? a davaju ostatne vyspele timi sancu mladým? ZIADNY a ANO

11, Mysli si 80 perc verejnosti, ze Alex ma mat viac sanci? ANO

12, Myslis si

aspon 70-75 ludi, ze ELIA ma na juve a mal dostat sancu? ANO

13, 75perc ludi zatracovalo bori...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len potom nechápem, prečo tomu Juventusu vôbec fandí.....

Reagovat
Il Architetto

Jsme dva.

Reagovat
SaianSupaCrew

Nedělá si iluze a nenechal se uchlácholit prozatimními výsledky, já na tom nevidím nic špatného

Reagovat
Tomanatura

V tomto prispevku ma ale v dost vecech pravdu.

Reagovat
SaianSupaCrew

Taky mám pocit a většinu těch bodů vidím úplně stejně.. Jen ta kritika na Mirkovu adresu je neopodstatněná.. Ale to je díky tomu jeho "lazy" stylu, postupem času si ho zamiluje, protože Mirko, ač to tak nevypadá, génius je

Reagovat
SaianSupaCrew

resp. nepochopil, že Mirko nepřišel primárně na to, aby dával góly

Reagovat
smazaný uživatel

U Vucinice mám celkem otazník v dvojčlenném útoku, z křídla mu to šlo líp...

Reagovat
SaianSupaCrew

To už je ale problém Conteho, ten jeho přínos na CF nikdy takový nebude.. Lepit sestavu takhle občas může, ale dlouhodobě by ho tam zabíjet určitě neměl..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť neříkám, že je špatný, jen se tu objevují komenty, že je z formy...tak třeba není z formy, ale jen mu nesedí sestava

Reagovat
SaianSupaCrew

Jenže právě forma je jeho největší problém.. On je půl roku prakticky neviditelný, má tragický pohyb (ještě horší než obvykle), kazí přihrávky.. A druhou půlku sezony patří mezi 3 nejlepší hráče v lize.. Jen tohle ho dělí od nálepky "superhvězda"...

Já juve letos tolik nasledované nemám, ale v Římě si to častokrát neměl s kým dát a občas působil dost otráveně, bez motivace..

Ale já mu pořád věřím a tipuju, že už příští rok bude patřit k oporám staré dámy

Reagovat
smazaný uživatel

Oporou byl ve 4-3-3 skoro vždy, tam to nebylo moc o formě, tu si držel myslím stálou.

Reagovat
SaianSupaCrew

Oporou možná ano, ale v týmu ve kterém co se kvalit týče moc konkurence neměl.. Každopádně to s tou formou je blbost.. Podzimy míval tradičně tragické..

Reagovat
smazaný uživatel

však právě, počkejte, až na Mirka přijde jaro

Reagovat
SaianSupaCrew

Jo já myslel, že se bavíme o Římě, i když si nepamatuju, že by se tam 433 hrálo

Jakou formu měl v Juve opravdu nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě přesně v tom je zakopaný pes. Mirko je tam teď utopený. Když se hrálo 4-3-3, tak roztahoval hru a tvořil pro ostatní prostor. Umí podržet balon a poslat znenadání chytrý pas. Na rozdíl od jiných našich hráčů u toho i přemýšlí. Ale když nemá den, tak ti prostě nezahraje, ale o tom jsem už psal. Delio Rossi nebo Zeman o tom mluvili před sezonou jasně.

Reagovat
Tomanatura

Vucinice poradne nechapu ani ja, ale v Juve jsem ho mockrat nevidel, cili nebudu soudit. I kdyz, bilance 18/3/3 je nic moc, no.

Reagovat
10

Pred zranenim byl pro ofenzivu mini alne stejne dulezitej, jako Andrea...vytvareni prostoru a jeho kreativita je pro tu ofenzivu strasne dulezita

Reagovat
Tomanatura

jo, zezacatku se mi parkrat libil, ale dal se mi moc nelibil.

Reagovat
Tomanatura

posledni dobou ty vety skladam jak petilety.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta byla pekne, obcas to proste nejde, jako Mirkovi

Reagovat
smazaný uživatel

sakra: *pekna

Reagovat
SaianSupaCrew

Právě Mirko je příkladem hráče, na kterého nemůžeš nahlížet skrze statistiky.. Ale jak říkám, o jeho letošní formě moc páru nemám, Juve sem viděl asi jen 3x...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko není hráč, u kterého tě zajímají pouze čísla. To jsem pochopil po 5 zápasech u nás, kdy se mi nelíbil. Tak jsem začal pozorněji sledovat přímo jeho a je to zvláštní, ale on je pro tým důležitější daleko jinými věcmi, než góly. Navíc, on nepřišel jako střelec. Conte s ním hned po příchodu začal počítat na křídlo, případně druhého útočníka. Pro mě má větší význam Vučinićova hra, než Matri ubohých 9 gólů.

Reagovat
SaianSupaCrew

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám...

Reagovat
Il Architetto

Já neřikám, že všechno, ale to že náš tým není sehraný???

Reagovat
brenk

Ako Bianco písal vyššie, je to všetko prikreslené, navyše si napr v bodoch 4 a 6 kompletne pretorečí a také veci, že nemáme zohratý tím ani neviem odkiaľ zobral.

Reagovat
brenk

*protirečí

Reagovat
Tomanatura

kompletne souhlasim s body 1, 8 (z pohledu vedeni Juve), 9, 10, 11.. 2-5 nehodnotim z duvodu nedostatku informaci, 6 je blbost a 12 bych spis nechal na trenerovi, on stavi hrace, kterym veri.

Reagovat
brenk

Ja si ale na druhej strane nemyslím, že tento rok prišla kvantita na úkor kvality, ale kvalita aj kvantita, čo sa potvrdilo aj na hre Juve a tie bodové straty pripisujem aj vyrovnanosti ligy, pretože tie menšie celky hrajú veľmi nepríjemne. Eliu Conte niekoľkokrát rozoberal- nevie jazyk, nespĺňa momentálne jeho požiadavky, takže nie je o čom. A s tým kanonierom...Aguero odmietol, s Rossim to mohol Marotta urýchliť to beriem, ale inak na trhu nič moc nebolo...

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, pravdy na tom je dost, ale on má kecy pořád a pořád.. Velkej rozumprd, kterej píše to, co všichni víme a snaží se vlastně nevim o co..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

70-75 fanousku Elii by asi nasel no

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Maybe...

Reagovat
DelPiero137

Ja ho tiez nemusim ale pride mi to zvlastne ze sme ho kupili za nemalu sumu a nehraje. Ta vyhovorka ze neovlada jazyk mi pride uz trochu klise. Akoby sa to davalo na kazdeho kto je nejakym sposobom nesympaticky. Nehovorim ze je to blbost, hrac musi trenerovi rozumiet.

Conte po anglicky nevie? Ak nie, tak by si mal naucit lebo takto mu velke hviezdy nebudu prichadzat ked ma tak prisny meter aby mu vsetci rozumeli po Taliansky komplikovane takticke pokyny.

Reagovat
DelPiero137

3-4 je pravda. Na Parmu a hlavne Sienu mohla ist zostava z Coppy. Viacerim z nas vadia Conteho "oblubenci" aj ked su z formy + presadzovanie taktickych rozostaveni ktore nam nejdu a niektorym hracom nesedia.

Ale s Mirkom nema pravdu, ja som bol tiez skeptik voci nemu ale jeho hra je pre nas dolezita. Paci sa mi jeho prehlad, ze rozmysla futbalovo. Urcite neprisiel na poziciu najvacsieho kanoniera na ktore sa bude hrat.

V jednom zapase ked ho Conte "namixoval" s Fabiom sa mi ich hra pacila. Bolo vidno ze chlaci vedia co chcu, maju si skym prihrat.

Reagovat
smazaný uživatel

čital som to.. no nič je to vlajkonosič a nech sa hodi rybám.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko-preťažko sa bude zaňho hľadať adekvátna sezóna. Bohužiaľ, aj toto môže byť zlomový moment sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jednoznačně chyba Tohle Lotito zcela evidentně nezvládl. Ale jsou to sakra lidi, tak by mohli zkusit dojít k nějaké dohodě, kompromisu. Tohle akorát Lazio srazí dolů.

Reagovat
GEGE

Lazio na nižšich příčkách by se mi líbilo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
terry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

OT: mám takový dotaz na znalce Serie A zajímá mě jak je to s náštevnosti na stadionech protože když si občas pustim nejaky sestrih nebo neco tak mám pocit že snad žadnej stadion neni vyprodanej

Reagovat
Francesco Totti AS

vyprodanej neni, ale atmosfera je tam někdy lepší než na většině plných stadionů v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to vytahování Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako... ja taky vidim furt vytahovat italii ve spojitosti s uplnejma nesmyslama

Reagovat
olis

neapol ma skoro vzdy plny

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Albiol v Realu nehraje a při jeho kvalitách je o něj značná poptávka. Favoritem na jeho zisk momentálně je Man City. Naopak Citizens by mohl opustit Aleksandar Kolarov, jehož sleduje Juventus

Reagovat
Il Architetto

Já ti nevím, Paolo i Esti tam hrají dobře, může tam zahrát i Martín.

Reagovat
brenk

Navyše Conte chce praktikovať 3-5-2, kam sa Kolarov až tak nehodí podľa mňa. Peniaze budú treba na iné posty.

Reagovat
Il Architetto

Osobně bych ty peníze dal na stopera a nějakého bombera typu Pipita.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, obrana nám prekvapivo šlape dobre....jednoznačnej treba posilniť útok

Reagovat
Il Architetto

Ta drzost jít do vápna tam je, ale ten kdo by to tam uklidil, ten tam bohužel není.. Hlavně Giorgio a Leo se zvedají v té 3-člené obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost... staci tam necpat furt Matriho, obcas mu dat volno, nebo ho i postrasit ze nema jasny misto v zakladu at ma motivaci a utok nam bude slapat dobre... myslim, ze kdyz bude pravidelne nastupovat Fabio, tak chytne formu, kterou se probojuje klidne do narodaku

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to neni kanonier, ktorý by v sezone strelil 20-25 golov....

Reagovat
DelPiero137

Ja by som radsej obranu posilnil, zda sa ze nam to dobre slape ale silnejsi superi nas mozu zlomit. Aj ked s Martinom mame LB, RB ostereny (sice nie absolutnu spicku) + kraje zalohy. Ale ak po sezone odide Milos, Elia tak tych kridiel/krajnych hracov nemame vela.

S Matrim suhlas, pravidelne to tocit a davat sancu podla aktualnej formy. Mirko na kridle a utok Fabio/Alex s Matrim/Boriellom.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic se po sezone teoreticky muzou vratit i Motta, Ziegler, Melo, Martinez, Pazienza, Ekdal (nebo uz je prodana i jeho druha pulka?), Giandonato, Pasquato, Boniperti, Iaquinta..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Mottu nemôžeš myslieť vážne....to bol snád väčší fail než Dario Kneževič....

Reagovat
SaianSupaCrew

Škoda, že směrem dozadu tolik hoří... Mě se jinak vždycky líbil, technicky skvěle vybavený, výborně podporoval ofenzivu.. Ale v Juventusu fakt nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim v ciste teoreticke rovine. Motta udelal pro juve nejvic, kdyz se v dresu Catanie nechal proti Juve vyloucit. V cernobile ho uz nikdy videt nechci, neboj. Mimochodem Martineze taky ne - 29 let, odehrano bude mit tak 10 zapasu za celou hostovacku a navrat do Juve, kde se mu uz tak nedarilo..

Jen zminuju Juve hrace na hostovani (jeste by se par mladiku naslo, ale ti zatim asi nejsou pripraveni)

Ale takovej Paquato ty kridla kvalitne a levne vyztuzi bez potizi, mozna i Boniperti, ale toho sem od pripravy nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chce to jednoznacne utocnika, kterej umi udelat ten krok/klicku navic a umi i kvalitne zakoncovat. Muj sen byl nekolik sezon Aguero, to uz asi nevyjde. Tak aspon ten Higuain, i kdyz si myslim, ze je napr. Tevez jeste o tridu lepsi, ale bohuzel prilis nevyzpytatelnej.

A jako tresinka by byla bomba mit Hummelse misto Bonucciho

Reagovat
Il Architetto

Leo konečně začal hrát, já bych si ho nechal jestli si teda myslel jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

radeji bych ho nechal, ale kdyby byl jeho odchod podminkou pro prichod Hummelse tak klidne..

Reagovat
Kenneth

Ti neví do čeho se pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se ke krizi takto postavil i Ranieri

Reagovat
verv

tak jsou to pice?

Reagovat
verv

Reagovat
Pipo123

Ukážte mi lepšieho trénera v SA ktorý stým čo má k dispozícii má aj slušné výsledky ? ukážte mi ho.. keď prichádzal do Lazia tak som mu vôbec neveril, ale je to pán tréner, vracia sa nám teraz Mauri, Brocchi na ceste, Radu tiež, už to môže byť len lepšie, celú sezónu mu nehraje obrana, mimo bol Mauri a ďalší a stále sme hodne vysoko a hrajeme o LM. Nesmie odiíst, ani teraz, ani v lete, Lotito po prví krát si stojí za trénerom

Reagovat
SaianSupaCrew

Spalletti v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri v Juventusu si taky nevedl špatně, a rozhodně hvězdnej tým neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedl si špatně, ale rozhodně bych preferoval úplně jiný směr, než kterým se ubral. Ten tým neměl budoucnost, byla rychlá záplatová akce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DelPiero137

Ked Lotito stoji za trenerom, preco podaval Reja demisiu?

Reagovat
Pipo123

Lebo Reja je človek čo nerobí zo seba trapáka a keď nemá výsledky tak vie to zobrať na seba, nevyhovára sa na vedenie, nemá stiažnosťi na Lotita, bol len nespokojný že neprišli posily v zime, on doslova túto sezónu čaruje zo zostavou, takže tak... a on si je aj vedomý toho že v Palerme to posral taktikou a tým že Ledesmu šupol na stopéra. Preto aj to rozhodnutie, Lotito vie že lepšieho trénera nenájdeme, ak po sezóne Edy skončí čo je dosť možné, tak proste očakávam pád Lazia nižšie. Mojou vysnenou trénerskou postavou je Hector Cuper, potom by som bral Pioliho alebo Zengu. Všetko ostatné by bola chyba, obrovský chyba, Piolimu by sedel tým dosť na mieru si dovolím povedať. FORZA LAZIO, FORZA EDY

Reagovat
DelPiero137

Chapem, zase by to Edy nemusel prehanat, mozno prekoucoval jeden zapas ale to neznamena ze by mal rezignovat. Na druhu stranu chapem ze je frustrovany ked chcel obrancov, prezident mu ich nedodal a teraz su na neho fanusikovia nahnevany koli tomu ze obrana hori.

Snad ho este ukecaju.

Reagovat
10

Guidolin, možná Montella...ale dlouhodobě odvádí Reja skvělou práci

Reagovat
Jajinek

FORZA REJA!!!!!

Víc k tomu nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se skloňují tato jména: Inzaghi a Bollini; De Canio,, Tassotti a Zenga.

Reagovat
sinter

snad to bude zenga

Reagovat
Yanek

Tassotti uz stihl odmintout.

Reagovat
Ferguson6

Keby Di Canio, toho by som bral

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito jde sám proti sobě. Poštve proti sobě úplně všechny. Hráči i fanoušci stojí za trenérem. Tohle si za rámeček opravdu nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

100.PER ROMA

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Mr.Jindros

Snad se kluci zase nějak domluvěj.

Reagovat
Francesco Totti AS
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele