Reja: Potřebujeme i trochu štěstí

10.03.2009, 12:51
Aktuality
Neapol je v krizi a marně hledá cestu, jak z ní ven. Italskému klubu se to nepodařilo ani v duelu proti římskému Laziu, trenér SSC Edy Reja litoval neproměněných šancí a zbytečných chyb...

"Je složité komentovat porážku 0:2, protože jsme šedesát minut hráli dobře a měli větší šance. Muslera (brankář Lazia - pozn. red) byl určitě mužem zápasu, zároveň ale nesmíme nechat Rocchimu tolik prostoru. Takové chyby nás stojí hodně, nemůžeme si dovolit je dělat," prohlásil Reja.

Neapol se na začátku sezony pohybovala na příčkách zajišťujících Ligu mistrů, nyní se každým kolem propadá níž a níž. Na výhru čeká od 11. ledna, z posledních devíti zápasů Neapol vytěžila pouze dva body. A aby toho nebylo málo, kvůli zraněním přijdou o zbytek sezony Walter Gargano a Christian Maggio.

"Chytili jsme se do víru a nemůžeme se dostat ven. Potřebujeme i štěstí, navíc se nám zranili Gargano a Maggio. Je třeba najít sílu a odvahu," ví Reja.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jo, ach jo... četl jsem, že před posledními dvěma zápasy zavřeli hráče na stadionu a oni celých čtrnáct dnů spali a trénovali uvnitř. Nevim, co je na tom pravdy. Každopádně to nepomohlo. A já to Marinovi, De Laurentisovi a Rejovi fakt nezávidim, protože sám bych nevěděl, co na jejich místě dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě a kdo to nečekal? Přeji jen sezóna je dlouhá a kvalita kádru zkrátka není na úrovní špičky Seria A.

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na diskuze před sezónou, někteří tipoval Napoli jako černého koně soutže a Scudetto vyhrají oni

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to nevypadalo zas az tak moc nepravdepodobne. prirovnal bych to k atlétiku, to taky vsichni tipovali ze se porve o titul, spadla na ne ale krize a ted budou radi kdyz budou pristi rok v poharech

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně je mám na 6.,7.místě v lize

Inter, AC

Juventus, AS Roma

Fiorentina

Neapol, Lazio, Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Já je tipoval na evropský poháry a nepřijde mi to jako špatná prognóza, leč realita je nakonec trochu jiná. Neapol se měla opírat o několik kvalitních hráčů (Lavezzi, Iezzo, Hamšík) a ten zbytek sestavy byl dobře poskládanej - na hrot Zalayeta a Germán Denis, což je slušný, záloha kvalitní - Gargano, Maggio, Manini a spol. a obrana měla být teoreticky nejslabší, ale koneckonců jména Santacroce a Paolo Cannavaro nejsou k zahození.

Neapol určitě měla na to dostat se do 6., 7. místa. Největší problém vidím v tom, že před sezónou byli plní odhodlání a sebevědomí, skutečně působili jistě a dravě. Což se přes zimu kamsi vytratilo a bez toho to nejde.

Reagovat
M11

zajimalo by me co se stalo.. ten tym je poskladany pekne.. naslapnuto meli skvele az nad ocekavani.. a naraz toto.. do te 7cky se mohly klidne vlezt

Reagovat
smazaný uživatel

Novým trenérem je Donadoniiiiiiiiiiiii .

Reagovat
smazaný uživatel

mazec no . teď jsem na Napoli neuvěřitelně zvědavej...

rozestavení, styl hry, Robertovy koně..., už aby byl víkend

btw.: dostane Edy nějakou tu funkci ve vedení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to vyříkají s Marinem, tak snad jo. Taky jsem zvědavý, nabízí se jednoznačně hra na 4 obránce, ale s Livornem hrával 3-4-1-2 a 3-4-2-1. Taky se to bude odvíjet od Maggia, může teď hrát jinak bez něj a zase něco jiného, až se v září vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio - Santacroce - P.Cannavaro - Contini zní jako slušná obrana..., i když je tu trošku nepoměr ofenzivní pravé a defenzivní levé strany. no jsem na Partenopei vážně, ale vááážně zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud teď budou hrát 4, tak Santacroce - Paolo - Contini - Aronica, jestli 3, tak asi bez Salvatoreho. Je fajn, že teď už si může Donadoni chystat tým na příští sezonu, rozhodně je to lepší, než kdyby přišel v červenci. Každopádně obrovský dík Rejovi, na to se nesmí zapomenout!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně. vytáhnul to ze Serie C a v "áčku" ostudu rozhodně neudělal. na to, že v podstatě neměl zkušenosti. jsem ale za změnu rád..., konečně zas Donadoni koučuje a pro Neapol to snad bude impulz, aby ještě trošku prohnala druhou polovinu první desítky. calciomercato pak bude teprv zajímavý. De Laurentiis asi pro nového kouče otevře peněženku, co ?

p.s.: teď už zbývají jen Rijkaard s Leonardem

p.p.s.: obrana dobrá, ale prohodil bych Aronicu s Continim...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze k nam pujde rijkaard :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele