Reis se vrací do práce, stal se novým trenérem Schalke

27.10.2022, 10:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
verv

Nepřijde mi, že by to byl nějakej velkej upgrade oproti Kramerovi. Snad překvapí.

Reagovat
Rudnevs

Taky lepsi Kramer. Ale Reis mal aspon nejake trochu uspechy v kariere, Kramer ma tych angazma za sebou uz viac a aj napriek tomu je uspesnejsi snad menej nez Lothar Matthäus, to bol definitivne krok vedla, a uz v lete som to tvrdil.

Tiez som Reisa moc nechcel, ale tak urcite je to lepsie nez nejaky totalny zufalec (Kramer, Baum) alebo vystrel do tmy (Gross). Najviac mi na nom vlastne vadi ten jeho defenzivny malocher futbal, s ktorym na Schalke nemame dobre skusenosti, napriek tomu, ze to niektori stale povazuju za identifikacnu crtu klubu.

Taky Bochum si vybral Letscha, ktory s nimi hra fakt pekny ofenzivny futbal a sice tie vysledky su obcas ako na hojdacke (logicky, kedze maju slaby kader), myslim, ze fans si to uzivaju, tim je v pohode a ozivil to tam. Kdezto pod Reisom sa bojim, ze to bude len pokracovanie defenzivnej depresie. Ale aj tak som rad, ze po tom chaose tu nejaky trener je a neni to nejaky tajfun alebo niečo podobné. Aj keď že som za Reisa rád je prehnané, skôr som s nim zmierený.

Reagovat
verv

pěkně popsáno, můj pocit z něj je dost podobnej. Nijak mě to nesere, ale nemám ani pocit, že by to měl dlouhodobě nějak pozvednout. Z těch jmen, který se zmiňovaly, mi přišel zajímavej Petkovič. Ten se Švýcarskem dokázal hrát účelnej fotbal z role outsidera a zároveň se na to dalo i koukat.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

Tiez som si radsej prial Petkovica, tazko povedat preco to nevyslo, v mediach som videl kadeco (od toho, ze bol len zaloha, aby sa s Bochumom podarilo vyjednat lepsie podmienky az po to, ze nas odmietol kvoli zlej situacii v klube). Petkovic hral prave minuly rok s Bordeaux extremne ofenzivne (Bordeaux mal rozbity klub a preplateny kader na urovni Schalke z 2020/21), nakoniec sice spadli, ale nemyslim si, ze by to bola (len) jeho vina. Zaujimavy trener, s ktorym by vdaka jeho stylu hry a komickym hlaskam nebola nuda.

Napr. ked raz s Bordeaux prehral nejaky zapas 0:6, tak do medii povedal, ze to urcite zvladnu, pretoze on je znamenim lev a chce tu energy preniest na tim. Zvlastne vyjadrenie od sestdesiatrocneho muza na urovni 15-rocnej tiktokerky.

Reagovat
GrimeBaller98

Skoda, ze neprisel treba Dardai, to by byl pad az nekam do 3.ligy

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Devátý kouč za tři a půl roku

Reagovat
Seydou Doumbia

Musíš umět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele