Reina odejde do Německa, na světě je dohoda s Bayernem

05.08.2014, 22:13
Aktuality
Pepe Reina se podle očekávání znovu stěhuje a tentokráte okusí německou nejvyšší soutěž. Brzy 32letý španělský brankář druhý rok po sobě nehraje důležitou roli v Liverpoolu a jeho novým zaměstnavatelem se stane Bayern Mnichov, bavorský klub už vše potvrdil na facebookových stránkách...

"Brankář Pepe Reina je na odchodu z Liverpoolu do Bayernu Mnichov, dohodu potvrdil Rummenigge (Karl-Heinz Rummenigge - šéf představenstva Bayernu). Brzy bude následovat zdravotní prohlídka," stojí v prohlášení německého mistra.

Reina do léta 2005 chytal za Villarreal a následně za necelých deset milionů eur přestoupil do Liverpoolu, kde byl až do loňského léta jedničkou mezi tyčemi. O tuto pozici ho připravil příchod Simona Mignoleta ze Sunderlandu, španělský reprezentant následně odešel na hostování do Neapole a v průběhu roku se často spekulovalo o jeho další budoucnosti.

Návrat do Neapole padl z důvodu Reinova vysokého platu a naplněny nebyly ani spekulace o odchodu do Barcelony nebo AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (821)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele