Rehhagel se rozhodne až po mistrovství Evropy

04.11.2007, 17:12
Aktuality
Otto Rehhagel se bude za necelý rok rozhodovat, jak dále naloží se svou trenérskou kariérou. 69letý německý kouč již několik let působí u kormidla řeckého národního týmu a o tom, zda tomu tak bude i nadále, se rozhodne po evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku...

"V tuto chvíli jsem zaměstnán Řeckou federací a soustředím se na mistrovství Evropy. Až to skončí, uvidíme, co se stane: jestli zůstanu, odejdu, jestli mi nabídnou novou smlouvu a jestli ji přijmu," prohlásil Rehhagel pro dnešní vydání Die Welt.

"Byly zde náznaky z jiných zdrojů a ptaly se mě, jak dlouho ještě zůstanu u Řecka, ale nechtěl jsem jim říkat více. Určitě jsem starý, ale stále mě chtějí jiné kluby a já sám se cítím v dobré formě," dodal Rehhagel.

Rehhagel se s řeckou reprezentací sice nekvalifikoval na světový šampionát do Německa, jinak s ní ale sbírá samé úspěchy. V roce 2004 Řekové senzačně triumfovali na ME a svůj titul budou za rok obhajovat, protože jsou jednou ze šesti zemí, které si již zajistily postup do Rakouska a Švýcarska.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Otto je borec...dycky si vzpomenu jak píská přes ten malíček.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele