Rebko se rozhodl pro Dinamo Moskva

22.02.2010, 09:04
Aktuality
Souboj o nadějného defenzivního záložníka Alexeje Rebka vyhrálo Dinamo Moskva, s bílomodrými dnes ruský reprezentant podepsal tříletý kontrakt a bude oblékat dres s číslem 3.

23letý Rebko v minulé sezoně zářil v dresu FK Moskva, jeho bývalého zaměstnavatele ale opustila vlastnící firma Norilsk Nickel, v důsledku čehož se klub nepřihlásil do nadcházejícího ročníku Premier Ligy a rozpouští tak kádr.

Rebko je v pořadí čtvrtým hráčem FK Moskva, který se v zimě upsal Dinamu, na začátku ledna se bílomodří dohodli na přestupech Samedova, Epureana a Česnauskise.

"Vše se odehrálo velice rychle, měl jsem několik možností, ale Dinamo o mě projevilo největší zájem, navíc tato varianta byla nejambicióznější. Rozhodl jsem se rychle a teď letím s Dinamem na soustředění do Španělska," řekl Rebko pro oficiální stránky Dinama Moskva.

Autor: David Kubáň / fcdinamo.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

niet nad inteligentnu debatu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s inteligentními lidmi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele