Real Sociedad povede Francouz Montanier

05.06.2011, 11:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Radim Šantrůček

Komentáře (44)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

Sociedad se musí udržet

Reagovat
Godwinson

Tohle je velká škoda, mohl brát zajímavější klub ve Francii, ale asi nebyl až takový zájem. Alespoň, že je u sympaťáků.

Jinak Gillot by měl být představen v Bordeaux zítra.

Nástupcem Fernandeze by měl být Baup, případně Lacombe .. ( ). Další potenciální rána, o Hengbarta usiluje Toulouse.

Reagovat
domingo

Ja uz na to seru, tohle prestupovy obdobi je zlej sen. Zlej.

Reagovat
Godwinson

Souhlas, ještě čekám na potvrzení Toulalana ... taková třešnička na dortu hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hodil by se Lucho do Anglie?

Reagovat
domingo

Prijde na to... jak kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou pozici přesně hraje? Střední záložník je dost široký pojem...

Reagovat
domingo

CAM, v Marseille nastupuje na pozici tvorivyho hrace v 4-2-3-1, resp. 4-3-3. Myslim, ze by nemel mit problem prosadit se, i kdyz to rozhodne neni zadny reznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě nenapadá, kdo by ho z Anglie mohl chtít, možná Chelsea, jinak mají ambiciozní týmy ze špičky dost plno.

Reagovat
domingo

Do Chelsea bych ho netahal, snad jeste nezapomneli na Verona. At zustane. Ale neco mi rika, ze pujde do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, ale tam hraje takové "AM" Rooney, který se dost stahuje do středu pole a má za sebou 2 CM.

Reagovat
RS

Super, tak kouče už máme.

Teď už jen posílit!

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandíš Sockam?

Reagovat
RS

Jasná páka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

San Sebastian !!!!

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Abych to rozvedl - vyborny trener, jeden z nejlepsich ve Francii, pral jsem si ho v Auxerre, pripadne do Bordeaux, kde by mohl byt vyborny. A on jde misto toho do jakesi prdele kamsi. A k nam prijde asi trapny nymand Baup, se kterym budeme mit uz o Vanocich jistotu sestupu, zvlast vzhledem k tomu, ze ze zakladni sestavy zustane jenom Oliech. Strasne na bliti, tohleto.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
domingo

No co je, to ve Spanelsku nejsou treneri? Tohle vykoristovani L1 mi fakt leze na nervy jako maloco. Kazdy prestupovy obdobi mam tak osm infarktu. Pockej, az ti ropaci z Malagy predstavi jako posilu Toulalana, to se asi samovznitim.

Reagovat
Pipo123

Domingo, ty tak prežívaš aj prestupy v iných týmoch ako v Auxerre ?

Reagovat
domingo

Tak Toulalan je muj nejoblibenejsi hrac vubec, spolecne s Hengbartem, ktery dost mozna odejde taky. Vetsinou (Cana, Gyan atd.) proste jenom reknu 'no co uz, to je L1', ale ted se fakt vsichni zamerujou na moje oblibeny hrace, pripadne tymy. Takovy cileny atak svine..

Reagovat
Pipo123

Cana má ísť k nám výmenou za Musleru, čo je on vlastne zač, čítal som len že kam prišiel tam ho fans milujú, nevypustí žiadny súboj a hraje na 120%

Reagovat
domingo

No to je asi tak vsechno Je to DM-cistic, strasne poctivy hrac. Fotbalove nijak extra nevynika (i kdyz kopyto to rozhodne neni), jeho nejvetsi sila je prave v tom nasazeni, v tom je neprekonatelny + neprasi, nebo rozhodne ne tolik, kolik by s tim stylem mohl. V Marseille byl povazovan za jednoho z nejlepsich DM vubec, projed si dobovy diskuse :)).. pak se zakopal, no, takze ho na ocich nemam.

Reagovat
Pipo123

Jojo diky

Reagovat
Godwinson

Pokud můžu, jde hlavně o to, že jeden z nejlepších defenzivních záložníků světa, ozdoba ligy, má jít do podřadného klubu PD, za naprosto směšnou částku.

Reagovat
domingo

Toulalan by kdekoliv na svete hral zaklad, je to nejinteligentnejsi DM v soucasnym fotbalu. Elegan, pan hrac, vyborny charakter. A on jde smrdet do tymu, ktery letos malem sestoupil, za mensi cenu nez odesel Koscielny. To se proste clovek musi poblit, i kdyby nechtel.

Reagovat
Godwinson

Přesně. Těšil jsem se na tohle léto a zatím se to sere, jak jen může. K Toulalanovi, pokud to není nějaká sofistikovaná kachna, pak mi taky nebude jasné, že se do toho nevložil nějaký top klub, za 10 mil. mít takového hráče ...

Reagovat
domingo

Hlavne pokud na to Aulas pristoupi, tak je to prvotridni debil. Hra Lyonu = Toulalan, pokud se spolehne na Gonalonse, tak skonci pristi rok nejak devati.

Ale kdyz se na to clovek kouka, tak to fakt musi byt blbost. Je tam moc otazek, ktere proste nedavaji zadny smysl. Proc by Aulas prodaval hrace, ktereho ma jeste 3 roky pod smlouvou, za deset mega? Proc se do toho nevlozil jiny klub? Proc by se tam Toulalanovi vubec chtelo? Vzdyt on nikdy nebyl na prachy... ja tak nejak pocitam, ze Malaga ma ted zajem o vsechno, co ma nohy, tak si ho 'cvicne' proklepli takovou tou prvni propagacni nabidkou a Aulas o tom vazne premysli, protoze je debil. Takhle 'chteli' i Lucha, ale Dassier ma mozek.

Reagovat
Godwinson

Já si to pořád myslim taky, i když pořád méně, jelikož už jsem četl několikrát, že tam jedná o podmínkách smlouvy. Pravdou je, že tam mohl jet po sezóně na dovolenou a je z toho tohle :) Každopádně, jak píšeš, přijmout takovou nabídku, jakože už by přijatá být měla, je šílenství a toho už se Aulas nezbaví :)

S OM myslim, že oni půjdou s cenou dolů a pustí ho .. třeba za 10-12, tedy, osobně bych byl pro. Amalfitano zdarma by pro mě byl až moc velkým lákadlem, aniž bych chtěl samozřejmě Lucha nějak odstrkovat či podceňovat.

Reagovat
domingo

Amalfitano je lepsi nez Lucho, co se tyka L1. Je hrozne primocary, ma fantasticke vedeni mice a hlavne se umi neuveritelne rychle rozhodovat, coz na ty velke cerne stopery plati. Lucho hraje oproti tomu mnohem vic do sirky, vic "spanelsky", je pomalejsi, rozvaznejsi, nechava mic na kopacce dyl. No a pak je samozrejme kvalitnejsi jako hrac, tudiz se vic hodi do Evropy.

Cili Marseille by si melo nechat Lucha a pustit Amalfitana do Bordeaux. Znacka ideal.

Ale ja uz tohle leto nerozumim nicemu, tak co.. a to teprve zacal cerven

Reagovat
Godwinson

To ne, Bordeaux má Gillota ... v nastalé situaci by vše ostatní bylo posilování nad míru :)

Reagovat
domingo

Tezko, kdyz Gillot tam nema material na to svoje 4-4-2.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že nemá ... Gillot tam nemá materiál na nic, na odchodu je Trémoulinas, Fernando, Wendel, Alou ... je čeká taky bouřlivé léto.

Reagovat
domingo

Fernando se mu nehodi do systemu, Wendel uz se nehodi k nicemu a ti druzi dva jsou kolosalni pruser, no

Ale tak Marange je taky dobry, oni potrebuji predevsim kridla a utocniky, protoze tam maji jenom nejake mlade netalentovane cosi, jizany s formou jak vyprchany benzin a Modesteho, pricemz Gillot hraje na dva hroty a dve kridla.. i kdyz bych stejne rekl, ze se prizpusobi na 4-2-3-1, se Sochaux to hral obcas taky a Bordeaux je na to zvykle..

Reagovat
Godwinson

Jasně, já nemyslel, že se mu přesně hodí .. jen, že ten exodus je celkem solidní, tedy, ono není nic jisté, jako vždy. Ale Alou odejít chce, Trémoulinas to řekl taky, Fernando s Wendelem mají jít někam směr Katar a Marangovi a Ducassovi (bral bych,)) končí smlouvy.

Jj, bude zajímavý kam se ti nejžádanější křídelnici (Payet, Martin ... Hamouma) budou přesouvat. Já četl v souvislosti s Bordeaux prakticky jen o Maurice-Belayovi ... takže Bordeaux dá se říct jede na vlně aktuálních spekulací.

Reagovat
domingo

No dvojice FBK - NMB na kridlech by byla fakt brutalni, dva preceneni solisti, lahudka Jeste by mohli vykoupit z Lorientu KMP. Vis, jak se pozna nadhodnocene kridlo? Ma tri jmena, takze z nich muzes udelat zkratku. KAF koneckoncu smeruje do stejne situace..

Reagovat
Godwinson

KAF tam nesměřuje teda ani náhodou :) Ten směřuje doufám buď do neotřesitelného základu nebo do jiného klubu.

Reagovat
Krausio_Real_M

Ten palec dolů byl za to: do jakesi prdele kamsi

Reagovat
domingo

No jo, tak emoce. Sociedad je jeste docela sympaticky klub. Ale stejne me to hodne stve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím,čo je zač Mauro Cetto?V živote som ho hrať nevidel,už je ale prakticky náš(Palermo).Dík

Reagovat
domingo

Stoper, lidr obrany, takovy ten kapitansky typ. Vynikajici v pozicni hre, hodne silny, nevypusti zadny souboj, rozeny organizator. Typove je podobny treba Ramimu.. neni moc rychly a neni to zadny skvostny technik..

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín za 5 mega do Málagy ...

Naopak Parejo za stejnou částku k Netopýrům .

Sarabia náhradou za Rossiho? Dalo se čekat, že ti hráči nebudou chtát hrát dál třetí ligu ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele