Real Sociedad našel trenéra, povede ho Arrasate

07.06.2013, 17:41
Aktuality
Žádné známé jméno neusedne na trenérskou lavičku účastníka předkola příštího ročníku Ligy mistrů Realu Sociedad. Před více než dvěma týdny oznámil svůj odchod ze španělského klubu Philippe Montanier, jehož nahradí Jagoba Arrasate...

"Dalším trenérem bude Jagoba Arrasate, má právo na to pokračovat v nastolené strategii po dobu dalších několika let. Když Montanier přibouchl dveře možnému setrvání, zvažovali jsme dvě jména - ‘Tata’ Martino (Gerardo Martino, kouč argentinského Newell’s Old Boys - pozn. red.) a Jagoba Arrasate. Věříme, že další sezonu začneme bez jakýchkoli pochybností," řekl na dnešní tiskové konferenci prezident Realu Sociedad Jokin Aperribay.

Arrasate vedl mládežnické týmy Realu Sociedad, před rokem se pak stal členem Montanierova realizačního týmu a byl tak u nejlepší sezony za poslední roky, v níž si baskický celek zajistil start v předkole Ligy mistrů.

Montanier měl na Anoetě smlouvu jenom do konce letošního června, před jejím prodloužením nakonec upřednostnil nabídku z francouzského Rennes.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
olis

otazka na fans Realu Madrid: aka je sanca ze by ste predali Callejona a aka by mohla byt jeho cena ? pripadne nejaky lepsi opis jeho hernych vlastnosti, diki

Reagovat
Juan Román Riquelme

je to neunavny bojovnik na pravom ofenzivnom zaloznikovi....beha celych 90 minut, cim si vynahradzuje mensiu technicku vyspelost......isiel k nam za 5, takze ak nebude extra zaujem predat ho zo strany realu, tipoval by som to na takych 7-8 mio......tej ceny je hoden..

ale ked sa pozeram sa sucasne ceny prestupov, boli by blbi, ak by si vypytali menej ako 10, kedze kdekto prestupuje za take peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl si jiný nick... náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

odkedy som na EF mam len tento jeden nick....a aky nick som mal podla teba predtym?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě Neřeš to.

Reagovat
smazaný uživatel

+ v krajnych pripadoch zahra aj beka alebo hrotaka a ako poznam Real, ktory predava pod cenu, tak by som sa necudoval, keby ho pustili aj za tych 5. bohuzial pre Real je to hrac na poslednych 20 minut, ak hra od zaciatku do hry takmer nic neprinesie

Reagovat
Robbie

myslím si že pokud by přišla slušná nabídka, Real nebude mít problém ho prodat

Reagovat
olis

diki za info, velmi ste ma nepotesili ked to ma byt hrac na 20 minut :/ lebo vraj by mohol ist do Neapolu, ale ked uz to bude nahodou pravda tak snad prekvapi

Reagovat
RS

Hezka debata k clanku..

Neznam to jmeno,s Montym odesli i asistenti, ale jesli byl u te ptace snad bude pokracovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

odešel jenom jeden asistent, ten druhej to po něm vzal ale bude to mít těžký chlapec, letos nám to vycházelo krásně, nebude jednoduchý na to navázat...nezbývá než doufat, že to vyjde!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele