REAL PORAZIL JUVENTUS

23.02.2005, 00:52
Aktuality
Real porazil nejtěsnějším rozdílem Juventus, když se hlavou trefil po Beckhamově trestném kopu Helguera, těsný výsledek však dává slušné šance do odvety i Italům. Juve mohl být s konečným skóre spokojený, neboť Real trefil dvakrát tyč a chvílemi svého soupeře v záloze jasně přehrával.

Domácí nastoupili v nejsilnější sestavě, s Beckhamem a Zidanem na křídlech a Figem za útočníky, Juventus opět nasadil Pavla Nedvěda, musel však oželit neúčast Montera či Trezegueta. Nedvěd navíc slavil jubileum, neboť hrál stý zápas v dresu Juve v evropských pohárech. Real byl lepším celkem, po většinu času svého soupeře přehrával a míč mu příliš nepůjčoval. Středu zálohy dominoval skvěle hrající Gravesen, útočné akce vymýšlel famózními kousky Zidane, jemuž dobrým driblinkem sekundoval Figo, v útoku neúnavně dřel Raúl. Juventus těžko přecházel do ofenzivy, záloha se soustředila především na obranu, Del Piero nebyl vůbec vidět, Ibrahimovič sám na všechno nestačil.

-    :

Hosté nastoupili ve své modré "venkovní kombinaci", první střelu na branku vyslal po pasu Del Piera Emerson, ale příliš vysoko i vedle. Po pár minutách se zranil Salgado, jeho pozici pravého beka zaujal Raúl Bravo. Za Real zahrozil levačkou z voleje Ronaldo, ale i on zamířil vysoko nad. Ke střele se po Del Pierově ojedinělé akci dostal Nedvěd, ale jeho technický lob Casillas lehce zlikvidoval. Juventus si pomáhal v defenzivě tvrdými zákroky, za faul na Raúla viděl žlutou kartu Thuram. Real hru ovládal, Zidaneho pokus lapil Buffon, Roberto Carlos utekl Zebinovi, předložil míč Raúlovi a ten z voleje trefil břevno. Juventus střílel především zdálky, Emersonův pokus vyrazil pozorný Casillas. Gól padl na druhé straně. Zebina fauloval Zidaneho, Beckham rozehrál trestný kop, Zidane s Figem udělali ve vápně prostor Helguerovi, ten míč lehce přizvedl a nasměroval hlavou za záda bezmocného Buffona. Po špatném odkopu Raúla Brava se k míči dostává Nedvěd, Bravo se snaží důrazně získat míč zpět, udeří hlavou českého hráče do hlavy a Nedvěd padá na trávník. Situace je vážná, střídá ho Olivera. Ke střele napřahuje i Figo, obrana Juve blokuje.

V druhé půli Juventus zvýšeným důrazem hru alespoň částečně vyrovnal, do gólové šance se přesto dostával jen těžko. Real začal opět náporem, Zidane uvolnil vtipně Roberto Carlose, ten našel Figa, ale Portugaled zamířil nad. Stejně se vedlo i Beckhamovi z trestného kopu, po narážečce S Raúlem, pořádně protáhl Buffona Ronaldo. Stejně dobře se Buffonovi vedlo při likvidování křížné Zidaneho střely. Na druhé straně našel Emerson Oliveru, ten vystřelil mezi nohama Samuela, ale střela do středu branky nemohla Casillase zaskočit. Další břevno na straně Realu trefil Samuel. Zebina ve vápně přidržel Raúla, ten se nedostal k míči, upadl, sudí Michel však penaltu nenařídil. Vyskočil nejvýše na centrovaný míč, trefil jej spíše ramenem, ale rozezvučel jen brankovou konstrukci. Do gólové šance se po pohotové Emersonově přihrávce dostal Ibrahimovič, naběhl si před Casillase, ale špatně míč trefil a vystřelil jen slabě do středu branky. Další šanci zmařil Ibrahimovičovi skluzem Roberto Carlos, poslední možnost Juve měl Emerson, ale hlavičkoval nad.


Helguera oslavuje rozhodující gól


Zidane dělal obraně Juve po celý zápas velké problémy

Autor: Radek Nosil

Komentáře (44)

Přidat komentář
HOST*First

Haluzově ale přece

Reagovat
HOST*yarda

Kecy, kecy, to jsi asi koukal do mikrovlnky místo na televizi, ne?

Reagovat
HOST*

Mel bys pravdu tak maximalne v tom, ze Juve mel stesti, ze prohral jen 1:0

Reagovat
HOST*

Real Madrid je fotbal.Juventus je beton, nuda a nezaslouzi si postoupit!

Reagovat
HOST*neo

Real Madrid je fotbal.Juventus je beton, nuda a nezaslouzi si postoupit!

Reagovat
HOST*

to bylo haluzově?vždyť to mělo skončit tak 3:0

Reagovat
HOST*antireal

2 měsíce bez Salgada zlatej Pája stejně vás doma juve rozmete, tohle je pro Starou dámu výhdná pozice

Reagovat
HOST*

tak to chci teda vidět, Juve si ani neťukl a ani neťukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená vyhra a s takovou hrou se nebojim vyhlásit ,že máme velkou šanci na postup

Reagovat
HOST*Luis

Ikdyž fandim Barce musim uznat, že to včera bylo nádherné divadlo sice jenom z jedné strany ale přece. Zidane je megahráč to se musí uznat. Mělo to skončit debaklem. Takhle je to stráta pro Real. Juventus nemá co dělat v LM s tím co předvádí. Je to ostuda. Ale oni to zase doma ukopou!!!

Reagovat
Mr.Jindros

V základní skupině jsme získali 16 bodů, Real měl problémy s postupem. Jeden zápas se nám nepovedl, no, stane se, tak si ušetři silná slova.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jakou hrou!? To neni fotbal, to je hnus!!!!! Jestli budeme hrát tak jako včera nemůžeme vypadnout...

Reagovat
Mr.Jindros

Váš skvělý výkon byl podle mého z slušně velké části zapříčiněn naším výkonem slabým. Uznávám že nehrajem fotbal moc pro oko, ale výsledkově sme to zvládli s přehledem (na rozdíl od Reálu). Já nemůžu za to že fandim týmu s nepěkným fotbalem, ale tak to vždycky bylo a bude.

Reagovat
HOST*yarda

Tak to si před tebou musím odplivnout Tfuuuuj Mimochodem, bude hrát v odvetě Montero? Já abych věděl jestli budeme hrát brzo proti deseti

Reagovat
Mr.Jindros

Jednou sem začal fandit Juve a nikdy nepřestanu ... co je na tom ? Montero fakt nevím, je to ještě daleko . Náhodou je to dobrej čistič.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ale fandi si komu chceš, ale pak musíš přijmout následky S tím Monterem jsi to vystihl, skoro jako čistič Viktor

Reagovat
HOST*

Ale jestli to Raul nebude dávat do prázdne brány tak nepostoupí a stejně ligu mistru vyhraje manchester!

Reagovat
HOST*JUVE

mas pravdu jasne rozbiju ich hovienka prachate namyslene

Reagovat
PJ

Nevim jestli se mi to jen zdálo, ale... gól padnul po přímáku, kterej byl po faulu na Zidana - ale já měl takovej pocit že to Zizu docela přihrál... Ale jinak - pan fotbalista, co ten si dovolil to bylo neskutečný. 100% nejlepší hráč zápasu!

Reagovat
HOST*yarda

Jo, ač zuřivý fanoušek Realu, musím uznat, že to faul ani nebyl, spíš vykopnul krtka z nového trávníku Nicméně Real si vítězství 100% zasloužil

Reagovat
PJ

Jo to si rozhodně zasloužil, to taky nezpochybňuju. Jen tohle se mi zdálo fakt ze strany hráče Juve nezaviněný. Odveta bude hodně zajímavá. Pokud bude Nedvěd, pak to vidim minimálně 50-50, spíš bych větší šance dával Juventusu. Kdyby ovšem Nedvěd nehrál, viděl byhc to tak na 80% pro Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom by se dalo pochybovat, ale nej zápasu teda nebyl ani zdaleka Bylo to sice hezké, ale efektivita často značně pokulávala, a Takový Gravesen nebo i Heluera ( ne jen kvůli golu ) byli rozhodně pro tým platnější.

Reagovat
HOST*yarda

Tak už to furt s tím Zidanem neomílej, je to tvůj názor, máš na něj právo, ale ostatní můžou mít i jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

A přece se točí

Reagovat
HOST*yarda

A Giordano Bruno ti něco říká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

No nevim, efektivita - pokud si dobře pamatuju tak se mu to nepovedlo jednou, kdy udělal nějakou piruetu nebo co a pak zkazil přihrávku. Takovej Ibrahimovič - sice taky občas předváděl pěkný kousky, ale přihrávku zkazil snad každou druhou... A Gravesen se mi taky hodně líbil, to jo, brousek jak má bejt, takovýho sem měl rád Stama když hrál v Manchesteru :-)

Reagovat
Mr.Jindros

Ibrahimovič neměl komu.

Reagovat
PJ

No, i ve chvílích, kdy měl komu, to často podělal...

Reagovat
antimadrista

Tak otáčet 0:1 není zas tak těžký,navíc s obranou madridu Ještě nic není rozhodnuto. Juventus měl ale sakramentský štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že David jim hodně pomůže. A Nedvěd bude fit a snad se mu bude dařit víc než včera.

Reagovat
Mr.Jindros

Zaslouženě jsme prohráli, ale zajímalo by mě jak by to dopadlo kdyby nepísk Zidanovi ten skok. Možná bysme vydřeli nezaslouženou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby třeba písk penaltu na Raula co? a proč neodmával ten zmrd na konci metrovej ofsajd Ibrahimovičovi, když v první půli zved dva který nebyly!? To jenom kdyby chtěl zas někdo brečet...

Reagovat
HOST*

a Taborsky ve studiu pri par centimetru

Reagovat
smazaný uživatel

A když už jsme u toho, tak v 1.poločase měl jít Ronaldo sám na branku, kdyby se pan asistent lépe díval.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to myslim. A ulička na Raula kterej stál ve vápně sám před brankářem byla taky v pořádku...

Reagovat
HOST*Enzo

Juve hralo hrozne,ale stejne postoupi!!!Ale ne stakovim fotbalem...musi hrat sakra lip!!!Forza Juve!!!

www.fcjuventus.cz

Reagovat
HOST*Becks

Ale prosimte,sam dobre vis,ze na Real Juve nema!!!!!Kdyby jsme nedali ten gol,tak:brevno RAULA,tyc SAMUELA,faul na RAULA,2 spatne odmavane ofsajdy,kdy moch jit RONALDO a RAUL sami na branu!!!Vis,musis premyslet!!!Zdar borci!!!HalaMadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy´t napsal, že Juve musí hrát mnohem líp, tak co děláš?

Reagovat
Mr.Jindros

Když je Juve ve formě, tak na Real má s přehledem, vy tady píšete komentáře jak kdyby ste nás dostali 5:0.

Reagovat
HOST*BigHead

Me se hrozne libi ty komentare jak JUVE nema na Real ale pokud vim tak posledni vzajemne mereni sil dopadlo podstatne lip pro Juventus a to podotikam predevsim ne spatnym fotbalem byl to nejlepsi zapas te sezony a Juve vyhral tri jedna Real se k nicemu nedostal a kdyby rozhodcinedal Nedvedovi zlutou a tn by mohl hrat finale tak vyhral celou ligu mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Real se k ničemu nedostal... Akorát Figo nedal penaltu a Guti byl sám před bránou. Navíc za stavu kdy by to znamenalo postupovej gól (Guti by vyrovnal na 1:1, Figo by snížil na 1:2). To je podle tebe nic!?

Reagovat
Mr.Jindros

No každopádně jsou ale ty kecy že na vás nemáme za žádných okolností dost vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve mě zklamal. Alex byl úplně k ničemu. Zlatan se mě taky vůbec nelíbil, Real si zasloužil vyhrát a myslím, že má k postupu daleko blíž, protože Juve nedal gól a doma určitě nějaké dostane. Ale abych pořád jenom nekritizoval, tak musim pochválit Camoranesiho a co se týče Nedveda, tak bez něho je Juve úplně v řiti.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele