REAL POPŘEL JEDNÁNÍ S BENITEZEM

20.04.2007, 11:26
Aktuality
Real Madrid nedávno usiloval o Rafaela Beniteze, nyní s ním vede drobou válku. Manažer Liverpoolu se nedávno nechal slyšet, že jednal se zástupci španělského klubu a ´odmítl dobrou nabídku´, to ale vedení "Bílého baletu" popírá a vydalo proto následující prohlášení...

"Vzhledem k oznámení připsanému současnému trenérovi Liverpoolu Rafaelu Benitezovi, které bylo publikováno v mediálních prostředcích, chce Real Madrid popřít všechna vyjednávání s ním, nebo kýmkoliv jiným, v souvislosti s možným začleněním do našeho klubu," popřel španělský velkoklub zájem o Beniteze.

"Real Madrid, jak zdůrazňuje prezident a jeho klubové vedení, počítá s renomovaným trenérem Fabiem Capellem, jemuž zde ze tříletého kontraktu stále zbývají dva roky," vyslovil Real důvěru současnému kormidelníkovi.

Právě pod koučem trenérem se ale podle mnohých povážlivě kýve židle. "Bílý balet" nepředvádí atraktivní fotbal a nemá ani výsledky, na které byli jeho fanoušci dříve zvyklí. Stále sice má šanci na zisk mistrovského titulu, na vedoucí Barcelonu však v tuto chvíli ztrácí pět bodů. Na Pyrenejském poloostrově se tak mluví o výměně trenéra a vedle Beniteze řipadají v úvahu Jose Mourinho (Chelsea) a Bernd Schuster (Getafe).

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možno jednali o príchode Benitéza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele