Real Madrid získal talentovaného obránce Odriozolu

05.07.2018, 20:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (93)

Přidat komentář
misinho7

krasa

Reagovat
Manik...

Cena opravdu 0?

Reagovat
smazaný uživatel

S bonusy až 40 mega

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Já si myslím že by Carvajal mohl hrát na levým beku, on tam moc nehrál, ale umí tam hrát, pamatuju si že tam hrál

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dekujeme za nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Marcelo by mohl hrát v útoku, že jo? :)

Reagovat
Pasha

Minimálne na ľavom krídle určite, beztak zväčša kašle na obranu

Reagovat
Robbie

Madridistas, jak jste natom vy ? Věříte tomu že Ronaldo půjde do Juve ? První sem tomu nedával žádnou váhu, ale teď už ano, docela tomu hodně věřím, doufám že přijde aspoň Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě půjde. Když už to píšou i na seznamu

Pro mě je jediná adekvatni náhrada Kylian, ale ten podle mě nepřijde. Asi to odser*** tou krysou brazilskou.

Reagovat
Kongo

Lozano nebo Hazard

Reagovat
Bucky

Lozano může přijít jako hráč na střídačku, ale určitě ne jako základ za Ronalda.

Reagovat
Mateo16

Verim tomu ze tam ide ale bohvie co ma v rukave Florentino trebars to v poslednu chvilu zvrati.

Akcie Juve rastu, dresy Ronalda v Juve sa predavaju, Vieri o tom hovori , Sky Sports atd

Reagovat
smazaný uživatel

Perez půjde určitě na Neymara.

Reagovat
F.Torres

odchod bale a CR a příchod Ney a Mbpappe

Reagovat
elChe

300m euro do kanálu...

Reagovat
F.Torres

jakoby se to už v minulosti nestalo párkrát, navíc za GB a CR7 dostanou pořádný balíky peněz

Reagovat
Rudnevs

Zaplatí sa na dresoch...

Reagovat
Zdechlina

Dalsi talent? Vzdyt maji talentovaneho Odegaarda ne?

Reagovat
Bandita_Harry

To je supertalent

Reagovat
Mateo16

Po tehnickej stranke bude neskutocny , vzadu bude horiet

https://www.youtube.com/watch?v=SnPsoXsVmY0

Vtipne ze ho porovnavaju s drevakom Theom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutocny dement, dozadu bude horiet a drevákom Theom Niekto ma slabsiu prvu sezonu ked hral v Alavese super a uz je drevak

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Za 40 mil.. V dnešní době to je pro kluby, jako když si jdu koupit rohlík za 2,50...

Reagovat
king23

2,5 je drahé. Obyčejně stojí v supermarketu 1,9.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi z levného kraje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme si zaprehaneli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však.. Podívej se na ceny hráčů... Jestli za Eriksena chtějí 200 mil. Milinkoviče-Saviče 150 mil ard… Tak ty ceny jsou dneska jinde... Vinicius Jr. 17 let - 45 mil. Rodrygo 17 let - 45 mil. € taky... Šílené… Takže za Odriozolu 30 mil + bonusy (tak to potvrdil prezident Sociedadu, myslim teda, nekde jsem to četl) není vysoka častka...

Reagovat
smazaný uživatel

spis jako kdyz si jdes koupit novej iPhone za 20-25K... kazdej si ho dovolit nemuze ale ti co nemaj hluboky do kapsy si ho kupuji pravidelne jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som na neho zvedavy, kvalitny backup potrebujeme a asi nie je taky priemerak ked sa dostal do reprezentácie. Achraf potrebuje hravat a ziskat skusenosti. Hlavne to chce pravidelnejsie rotovanie.

Reagovat
Robbie

Hlavně Real potřebuje útočníka

Reagovat
misinho7

*utocnikov podla vsetkeho

Reagovat
teenz

Všechny tři útočníky.*

Reagovat
Feind

1 chybel uz loni

kdyz odejde cr, tak to chce alespon 2

Reagovat
Hristo Stoichkov

Odriozola sám o sobě má velký potenciál stát se špičkovým hráčem (směrem dopředu už to i ve svým nízkým věku několikrát dokázal), ale tenhle přestup mi úplně nesedí, jelikož prioritou Realu by měly být primárně jiný posty a spolu s brazilskýma teenagerama už je to spoustu peněz vystřelených do daleký budoucnosti, což podle mě není moc šťastný řešení vzhledem k tomu, kolik peněz bude potřeba investovat do ofenzivních hráčů. Možná by bylo i rozumnější investovat do kvalitního stopera - dokud bude Nacho rychlostně a fyzicky stíhat (2-3 roky), dokáže s přehledem alternovat všude v obraně a mezitím by se vidělo, co může vyrůst z Achrafa.

Každopádně je to s Carvajalem nejkvalitnější společná RB dvojka na světě, tak uvidíme, jak z toho dokáže Lopetegui těžit a či se za dva roky nezjistí, že mít dva takhle kvalitní hráče na jeden post je spíš kontraproduktivní, jak to ostatně často bývá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vravis o financiách, posledne roky sme vyrazne nekupovali takze to mas cash a este usetrene peniaze. Nehovoriac o tom, ze pokial odide CR za cca 100 mil. a Bale za vyse 100 mil., James ci niektory hrac tak mame aj na dvoch spickovych hracov.

No Odriozola je lepsi ako Achraf ktory potrebuje hravat takze to logiku ma.

Reagovat
LAM

Pokuď odejde CR,tak Bale zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ma teraz najvyssiu hodnotu, je rizikovy s marodenim a uz nie najmladsi. Kym je o neho zaujem za megasumu tak musi.

Reagovat
janinho

aj podla mna by mal odist odist (ci CR zostane alebo odide). jemu to zdravie dlhodobo nevydrzi. treba vyuzit to, ze je par mesiacov fit, ze svoju cenu od aprila vyrazne nafukol a podojit ManU alebo kohokolvek kto ho dokaze ukecat kym sa da.

to je skor moje zelanie. bojim sa ale, ze to zase stroskota na tom, ze Bale bude chciet ostat. cital som, ze udajne uz minule leto bol Real dohodnuty s ManU ale Bale chcel este skusit 1 sezonu. teraz ked odisiel Zizou a asi odide aj CR podla mna bude chciet ostat.

miesto CR s Baleom by trebalo na 100% ziskat Hazarda + 1 utocnika ku Karimovi (Kane uz asi nedojde ked nedavno predlzil a Lewandowskeho nechcem). inak je ten kader pomerne vyvazeny. este ten Theo ma vobec nepresvedcil, tak ktovie ci by mu nebolo lepsie hostovat v nejakom slabsom time a miesto neho zobrat defenzivneho laveho beka k Marcelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No paradoxne z BBC sa hovori o transfere toho najlepsieho. Prioritou je predaj Benzemu s Baleom. Bale proste musi, ide mu 30-tka a ma najlepsiu cenu. No ja by som vymenil kludne cele BBC a za nich dvoch spickovych ofenzívnych hracov. Jeden musi byt tvorivejsi, druhy golovy. Theovi by som dal sancu, uz kolko hracov malo prvu sezonu ako on.

Hazard Moj sen je Mbappe ale toho tak lahko neziskame.

Reagovat
janinho

mne by tiez nevadilo predat okrem Balea aj Karima (spominal sa Neapol a Carlo by po nom urcite rad skocil), len by sme potom potrebovali aspon 2 hotovych utocnikov.

dalsia moznost by bola ukecat Lyon aby nechali Karima dokoncit karieru tam kde ju zacal a vratili nam Mariana. A k nemu este 1 kvalitneho utocnika a bol by som spokojny.

co sa mbappeho tyka, tak som to tu uz aj pisal, ze neverim tomu,ze by ho vedenie PSG pustilo. to podla mna radsej predaju neymara za tych 300 mil., nez vychadzajucu hviezdu francuzskej repre. pokial sa vazne nezrani, tak jeho cena dole v dalsich rokoch nepojde, neymarova uz naopak vyssie.

Reagovat
r3

Stopera fakt nepotrebujeme. Varane je jednotka do dalekej buducnosti, Ramos ma kludne este 2-3 sezony na top urovni. A ako tretia/stvrta moznost Valleja/Nacho je uplne v poriadku. Skor horime v utoku, po Crisovom (snad sa stane zazrak a nie) odchode este o to viac.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Nachom, on nie je prirodzeny stoper a vo vzduchu je slabsi, Vallejo este potrebuje skusenoti. Nebranil by som sa aspon hostovaniu niekoho skuseneho, vysokého s tym, ze Vallejo pojde na hostovanie.

Reagovat
r3

Tak rozdiel medzi Ramosom a Varanom a zvysnymi hracmi, ktori mozu hrat stopera je velky. Ale ja som za to, aby dostal Vallejo viac sanci a ukazal, co je v nom. Nacho je jeden z mojich najoblubenejsich hracov, ktory je snad najuniverzalnejsi, ktoreho si v Reale pamatam. On si vzdy odohra svoje - akykolvek post, na poslednu chvilu, dolezity zapas.. pre mna jeden z najmenej docenenych hracov, ktory by realne hral asi vsade inde klucoveho hraca v obrane.

Reagovat
Fairplay

Nacha mám hrozně rád, taky si vždycky říkám, že by mohl jít někam třeba do Neapoli nebo Dortmundu a hned by tam táhl obranu.

Reagovat
Ed_Hazard

Sam Carvajal priznal v jednom rozhovore, ze prichod Danila bola prenho obrovska rana po psychickej stranke. Neviem ci nechodil aj nejakemu terapeutovi Toto nedopadne dobre.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako jo, přitom se nedá říct, že by na něj Danilo výkony nějak tlačil. Po odchodu Beníteze se opravdu neměl čeho bát. Co vůbec stálo za tou jeho poslední tragickou sezónou? Určitě měly vliv ty jeho zdravotní problémy, ale on udělal tolik taktických chyb jako za celou kariéru předtím dohromady, vůbec jsem to nechápal... V tomhle ohledu se teh příchod Odriozoly určitě schvalovat dá.

Ale co se mi na tom jednání Realu líbí a strašně vám to závidím, je ta rychlost, pohotovost a utajenost informací. O Odriozolovi se začalo pořádně mluvit asi dva dny předem (jasně, v minulosti už se řešil několikrát), zatímco my už několik týdnů skládáme výkupku na Lengleta (už měl být dávno v Barce) a od podzimu řešíme Arthura, kterýho jsme domluvili tak debilně až od ledna, že se teď muselo vyjednávat znovu, když se dlouhodobě zranil Aleňa.

Reagovat
valloire

Král nikam nepude.

Reagovat
LAM

Odriozol Králem?

Reagovat
Phillipinho

Proc chce Dortmund Achrafa? Vzdyt ten nema na zaklad ve vic nez polovine tymu La Ligy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Na jeho věk,hraje velmi slušně.

Reagovat
Bucky

Na druhou stranu to vypadá, že do Dortmundu půjde jen na hostovačku bez opce, takže to je pořád spíš pojištění lavičky. I když se mluví snad i o dvouletém hostování, takže by třeba mohl po roce z lávky odehrát i sezónu v základu, uvidíme. Každopádně pro Real by to byl ideál, aby se rozehrál v tak kvalitním týmu a pak se vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund evidenten zbroji na dalsi sezonu plnou zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

protoze Dortmund nehraje v La Lize ??

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera dobre

Reagovat
dantetomas

Nechapem, 40 milionov za backup? Nech je nadej aka chce, pokial nebude hravat, nebude mat moznost svoje schopnoati rozvinut. A cez Carvajala to bude mat nehorazne tazke.

Reagovat
janinho

no uvidime co z toho bude... lebo ten Carvajal siel posledne 2 sezony podla mna vyrazne dole. prve mesiace sezony ma doslova katastrofalne. potrebuje kvalitny backup, ale skor by som privital niekoho defenzivnejsieho. toho odriozolu nepoznam ale pise sa tu ze je typologicky podobny carvajalovi.

Reagovat
Bucky

Carvajal je solidní hráč, ale hlavně v poslední sezóně, možná dvou, je spolu s Navasem asi nejslabším článkem základní sestavy a minimálně kvalitní backup potřebuje, spíš ale náhradu. Pořád si myslím, že je Carvajal a hlavně v prvních dvou sezónách byl naprostá špička, ale šel trochu dolů a prostě Real je plný špičkových hráčů, se kterými musí držet krok. Třeba jen potřebuje nový impuls. Dokážu si představit, že může jít do PL a stát se okamžitě nejlepším pravým obráncem ligy.

A co se týká Odriho, tak bych byl nerad, kdyby nám utekl další Marcelo (upřímně si myslím, že Marcelo je těsně za Ronaldem druhým nejdůležitějším hráčem aktuální éry Realu). Oháním se tím sice u každého mladého talentu, který jde do Realu, ale fakt tomu věřím. Za těch pár failů to stojí, pokud opravdu na 2-3 pozice získáme budoucí nejlepší hráče planety na svých postech za 40 mega, tak je úplně jedno, že dalších 5 hráčů bude jen lehce nadprůměrných a sem tam někdo úplně vyhoří.

Reagovat
X-bano-X

Zabudas na Modrica a Ramosa.

Reagovat
Bucky

Nezapomínám. Modric je génius, ale na jeho pozici jsme měli vždy kvalitní hráče na střídačce, takže jeho případná absence nebyla až tak citelná. Je extrémně důležitý, ale když nehrál, nebyl ten propad ve výkonu týmu tak drastický.

U Ramose je to asi pravda, ten je dlouhodobě lídrem obrany, ale moc toho (kromě pauz za karty) nevynechal a i když chyběl, tak se to většinou nějak takticky zvládlo, i když adekvátní náhrada za něj na lavičce nikdy nebyla.

Ale Marcela jsem vybral hlavně proto, když se zranil pár let zpátky (na podzim) a tým hrál bez něj jeden z nejhorších fotbalů toho období a už v podstatě na podzim ztratil ligu. Na jaře po Marcelově návratu hrál Real naopak jeden z nejlepších fotbalů se super výsledky. Pak se zase na nějaké 3 týdny zranil a Real dostal v LM klepec od Dortmundu (4 góly Lewandowski) a balil si kufry. A bylo po sezóně. A pokaždé, když Marcelo chybí, je vidět jeho nenahraditelnost.

Možná jsem to tedy spíš špatně řekl, ne nutně nejdůležitější, ale nejvíc nenahraditelný. Ale na druhou stranu si myslím, že i v důležitosti může v pohodě stát s Modricem a Ramosem na jedné čáře.

Reagovat
RS

Good luck

Za 2-3 roky jsi mozna z5 tak jako Illara ne ze bych mu to nepral, ale pres carva si moc nekopne, jedine ho pustit na kridlo.. braneni neni uplne jeho silna stranka, ale technika a rychlost yo

Reagovat
king23

Třeba mu to nebude vadit, že bude dvojka. Podívej na takového Nacha, jak dlouho u nás je a to nikdy do základu nepatřil.

Reagovat
Superme

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tu už psalo s tím, že Real Madrid má peníze protože poslední dobu neutrácel. Někde jsem četl, že vedení jak fc Barcelona tak Realu Madrid, které je řešené přes Socios, nedovoluje aby klub nějak šetřil peníze. zkrátka když něco vydělá hned to musí utratit. Takže něco jde do přestupů něco do splacení dluhů a třeba u Barcelony na renovaci stadionu. Třeba když byl prodán Neymar, tak vedení mělo možnost buď to rychle utratit za jiné hráče (Dembelé, Coutinho) nebo ty prachy nacpat na splacení dluhu nebo do toho stadionu. Takže kdyby teď chtěl Real hodně nakupovat, tak by buď musel prodávat nebo si navýšit dluh. Ale není to tak že by někde měl naškudleno třeba 300mil. V tom klubu by měl být rozpočet na přestupy na sezónu třeba 100mil a zbytek jde do dalších sezón popř. dluhu, co je navíc může být tak max z nových sponzorských smluv a vítězství v soutěžích a z toho plynoucích bonusů. Je to pojistka proti zpronevěření/praní peněz a jedna z výhod toho, že vlastně klub vlastní fanoušci a ne jedna osoba. Jde to vidět i u Barcelony která pak podepisuje poslední dobou neskutečný sponzorský částky aby se to společně s těmi přestupy utáhlo.

Aspoň takhle jsem to četl (nemusí to být správně), pokud má někdo lepší informace jak to v tich klubech chodí, budu rád když mi to objasní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tipuji, že Real je sice schopný bouchnout 300mega, ale nebude to tak že ty peníze teď má, ale že to půjde do dluhu týmu, a finanční politiku neporuší z důvodu sponzorů a rozházení splátek do více sezón.

Reagovat
king23

Je vidět, že finančnímu fair play tady stále skoro nikdo nerozumí. Rozházení splátek do více sezon je spojené s tím, že klub nemá aktuálně k dispozici tolik cashe. S FFP to nemá absolutně nic společného. Náklady na pořízení hráče se rozdělí následující roky podle délky kontraktu.

Například: Stojí-li hráč 100 mega a má smlouvu na 5 let, tak každý rok je náklad na hráče 20 mega. Zaplatíš-li dneska 50 a za rok 50, pořád je to náklad na jeden rok 20 mega.

Reagovat
r3

V podstate vsetky prestupy sa riesia dlhodobymi splatkami a nie tak, ze celu sumu nasupu vyplati klub

Odporucam ti toto http://swissramble.blogspot.com Su tam naozaj skvele clanky a analyzy. Hlavne sa z nich da strasne vela naucit/pochopit, ako kluby celkovo financne funguju. Odporucam

Reagovat
smazaný uživatel

Dík podívám se na to.

Reagovat
janinho

aj ked tym reciam o mbappem neverim, tak sa tam spominalo ze by ho real splatil v 4 splatkach.

neboj nic, ak zaratas predaje, tak real by bol aj bez dalsieho uveru schopny toto leto urcite nakupit za nejakych 350-400 mil. nieco uz padlo na dalsieho brazilcana, mladeho brankara a teraz obrancu. ale ak odide CR a dufam, ze aj Bale, tak budes mat v rozpocte dalsich 200-250 mil.

Reagovat
X-bano-X

Tak Ronaldo s Bejlom by tiez neodisli za hotove.

Reagovat
janinho

podla mna by ten CR siel na 2 splatky, ako ked kupovali Higuaina.

tak ci onak, financie su pod Perezom asi jedina vec o ktoru sa v Reale bat nemusia.

akurat netusim ako je to teraz s tou prestavbou stadiona... uz rok je o tom ticho. lebo to co planovali je myslim investicia v stovkach milionov.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekomu pojem rezerva ci fond nic nehovori

Reagovat
janinho

jasne... Real na uctoch urcite susi 200 mil. a kazde leto co usetri tak posle tam.

co keby si si tak stiahol volne dostupne vyrocne spravy aby si videl o kolko klesol dlh za posledne roky?

mna o ekonomii fakt poucat nemusis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som to na teba ale na barceloncana. Sorry

Reagovat
janinho

potom mi az doslo

Reagovat
technecium

Představa, že sedí na penězích je směšná. Real vyhodil prachy za podplacení rozhodčích v LM a za podplacení hlasování o zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co chce proboha Atlético dělat s Kalinićem?

Jinak Valverde měl dát souhlas s prodejem Paulinha zpátky do Číny, kde za necelý týden končí přestupák a nějací blázni prý nabízejí 50 mega. Navíc měl odmítnout Williana, což by byly dvě velmi pozitivní zprávy.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Pokud ten Paulinho odejde, pak by mě zájímalo proč tak najednou. Co v tom deslu bylo atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl, že se tam chce vrátit sám. Ale co je na tom pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Barto vybavil ksefty tak ho moze spokojne poslat naspat.

Reagovat
Majk91

Aj ked som si Paulinha oblubil, tak urcite by som ho predal za taky peniaz. Za Turana tiez ponukali z Ciny velky balik, ale Barca to odmietla a vsetci dobre vieme, ako to nakoniec s Turanom dopadlo. Toto je prilezitost ktora by sa zrejme uz nezopakovala. Willian by bol jeden z najzbytocnejsich prestupov ake by Barca mohla urobit. Na pravo hra Messi, popripade Dembele a navyse tam vie zahrat aj Couts.

Inak cez vikend by mali byt oficialne oznamení Arthur a Lenglet.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se chtěl sám vracet do Číny po první a navíc nad očekávání povedené sezoně? Takhle rychle zahodit šanci si ještě pořádně zlepšit kariéru? Snad to není pravda, docela mi přirostl k srdci. Spíš už by konečně měl vypadnout třeba Gomes, ale toho asi nikdo nechce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pochopitelně to bude kvůli penězům, má se vrátit do bývalýho klubu. Jako fotbalista se mi vůbec nelíbí, ale jinak proti němu nic nemám, jako člověk mi je sympatický, o to víc po tom článku na Players Tribune, kde teda udělají sympaťáka z kohokoliv. Ten deal byl dokonce oznámen na nějaký asijský sociální síti prostřednictvím oficiálního účtu Barcy, ale během chvilky to bylo smazáno, jednalo se o hostování s povinností hráče po roce vykoupit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele