Raúl si přeje co nejtěžší soupeře

12.12.2007, 11:55
Aktuality
Real Madrid včera porazil římské Lazio a pohlídal si postup do osmifinále Ligy mistrů. Kapitán Bílého baletu Raúl chce hrát ve vyřazovacích bojích proti co možná nejsilnějším protivníkům, kromě toho věří ve svou účast na letním EURU.

"Dosáhli jsme našeho cíle. V prvním poločase jsme hráli výborně, ale ve druhém jsme odpočívali, nehráli dobrý fotbal a vytvořili si málo brankových příležitostí," hodnotil utkání s Laziem kapitán Realu Raúl Gonzáles.

Brankami Baptisty, Raúla a Robinha vedl královský klub rychle o tři branky a poté si mohl dovolit zvolnit, jelikož třímal postup do dalších bojů pevně v rukou. Lazio už jen díky Panděvovi dosáhlo čestného úspěchu.

Osmifinále bude pro Real klíčovým zápase. Právě první kolo vyřazovací fáze Ligy mistrů totiž v posledních třech letech znamenalo pro madridský klub konečnou. Z dvojzápasu postupně vyšel lépe Juventus, Arsenal a Bayern.

"Doufám, že budeme hrát proti soupeři, který nám co nejvíc znepříjemní život," přeje si před losem osmifinále Raúl. "Protože právě tehdy hrajeme nejlepší fotbal," vysvětlil.

EURO je velká motivace

Přestože kapitán Realu hraje poslední dobou ve vynikající formě, vypadl ze španělské reprezentace. Proto je jedním z Raúlových letošních cílů účast na letním EURU v Rakousku a Švýcarsku, kam Španělé postoupili.

"Musíme nechat Luise Aragonese dělat svoji práci a svoje rozhodnutí, která věřím, že budou ta nejlepší," žádá Raúl všechny, aby netlačili na reprezentačního trenéra. "Chci si zahrát na evropském šampionátu a kvůli tomu tvrdě pracuji. Ale vím, že tak činí i ostatní hráči."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A doufám, že ten nejtěžší soupeř si vás uvaří k obědu.

Reagovat
sansiro

Myslím, že Real nemá na nejvyšší příčky. Tam pak bude rozhodovat obrana, def. záložník, organizovaná hra. Vidím to maximálně na čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,ze Diarra ani Gago nepatria do svetovej spicky,ale myslim si,ze utok mame jeden z najlepsich na svete,uvidime ako to dopadne.Okrem toho tento team je neuveritelne silny psychicky co je dalsie plus.Uvidime...Kazdopadne mame minimalne rovnake sance ako ktorykolvek iny team.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obrana je hovno

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nie je je viac ako slusna len DM je na tom teraz zle ale ked si clovek spomenie co Diarra dokazal v druhej polke minulej sezony tak to vyzera ruzovo prakticky nekazil branil skvelo a nahravky daval nie len na dva metre..

a okrem toho silnejsich superov okrem Seville zatial valcujme takze tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu mozno nemame najlepsiu,ale do svetovej spicky urcite patri...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ale horší špičku ... a v Lize Mistrů je špička jako Chelsea anebo... nikdo jiný s good obranou mě nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Půlitr?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Cafu-Nesta-Maldiny-Jankulovsky, DM Pirlo s Gatusem je lepsi obrana nez ma chelsea... :)

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec, neřeš tu defenzívu ... ta je sice špatná, ale ofenzíva to spraví, ale podle (mě) se dostane tak do čtvrfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Praveže Real ešte nehral so silnym superom. Keď sa tak stane, nemá šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím,tak tu píše jeden chytrák vedle druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že chytnou liverpool:-)určitě je přijatelnější real než třeba chelsea...obrana proti chelsea uplně diravá a torres si s nema pohraje

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme pánové jak to všechno dopadne, aby pak tady některým nespadl hřebínek

Reagovat
smazaný uživatel

"Talentovaný fotbalista Atlétika Madrid Sergio "Kun" Aguero vyloučil přestup k městskému rivalovi. "Nikdy neobléknu dres Realu," reagoval na spekulace médií."...

No nic, co by nějak moc mrzelo.

"Absence Thierryho Henryho se ještě protáhne, útočníka Barcelony stále trápí bolavá záda a k dispozici podle všeho nebude ani 22. prosince, kdy Barcu čeká utkání s Realem Madrid."...

A to zase mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Henry byl naše velká naděje v El Clásicu .

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj. Tak špatně Titi zase nehraje. Má dost smůly.

Ale doufejme, že to protrhne a zavře těmhle kritikům hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Sammuel je jiná káva...

Reagovat
smazaný uživatel

baník je nejlepší na svjetě nikdo na něj nemaá a slavie sou nejhorší ze všech je to klub kterej vsem platí jenom aby se udrzel v lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele