Raúl: Do Říma jsme přijeli pro tři body

03.10.2007, 13:48
Aktuality
Real Madrid poslední dobou sice herně tápe, přesto získává body a je na první příčce tabulky Primera Division. Dnes večer čeká Bílý balet vystoupení na Olympijském stadionu v Římě a jeho kapitán Raúl moc dobře ví, že duel s Laziem bude daleko těžší, než ty proti Valladolidu nebo Getafe...

"I když jsme vyhráli úvodní zápas proti Werderu, tak stále jde o důležité utkání na krásném stadionu proti skvělému soupeři. Středeční výhra by nám vrátila sebevědomí a evropskou prestiž. Real Madrid byl poslední dobou trochu stranou dění v Lize mistrů, tuto sezonu jsme ale odstartovali dobře. Chceme až do finále a musíme jít krůček po krůčku. Máme šanci odehrát proti Laziu dobrý zápas a domů si chceme odvézt vítězství," prohlásil nejlepší střelec v historii Ligy mistrů.

Lazio letos zatím prohrálo pouze jednou, a to na půdě Atalanty Bergamo, přesto mu v tabulce Serie A patří až dvanáctá pozice. Celek z hlavního města Itálie je specialistou na remízy a ta se zrodila i v jeho úvodním vystoupení v Lize mistrů na půdě Olympiakosu, odkud si odvezl bod za výsledek 1:1.

"Nemají v kádru žádné hvězdy, ale loni si vedli dobře a skončili třetí. Jsem si jistý, že nám to budou chtít hodně znepříjemnit. Pracují dobře jako tým, dobře brání a čekají na své šance. Pro nás to bude obtížné také kvůli tomu, že to pro ně bude první utkání v Lize mistrů před vlastními fanoušky a budou ze sebe chtít vydat to nejlepší," upozorňuje Raúl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*borecnakonec

lazio - real 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral Real vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

...no ono je to pekné, čo hovorí Raul, len aby to aj naozaj vyšlo s tými tromi bodmi..

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HOST*

Lázio:Real-1:3

Reagovat
HOST*

1:2

Reagovat
HOST*

Reagovat
M11

tezky zapas ale a dvojku je krasny kurz

Reagovat
HOST*miguel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby vyhrali prvni polocas, za 2.95 by to mohlo, ten kurz je nadherny

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem dvojku, tak uvidíme.

Reagovat
HOST*jendule

mám 1 poločas za 5000 kč na reál no tak doufám

Reagovat
smazaný uživatel

čistý fanatik alebo máš dosť prachov

Reagovat
smazaný uživatel

tipol by som remizku...ale aj tak je neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ti to vyšlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele