Ranieri: Viděl jsem dva týmy, které chtěly vyhrát

14.11.2010, 10:50
Aktuality
Šlágrem dvanáctého kola Serie A je dnešní večerní milánské derby, jedno atraktivní utkání ale bylo na programu už včera. Juventus v souboji zvedajících se klubů přivítal AS Řím a oba týmy prodloužily své série neporazitelnosti - duel skončil remízou 1:1...

Juventus naposledy v září nestačil doma na Palermo, od té doby neprohrál osm ligových zápasů v řadě. Včera vedl po brance Iaquinty, který v základní sestavě nahradil Alessandra Del Piera, v nastavení první půle ovšem srovnal z pokutového kopu Totti.

"Pokud budeme takto pokračovat, můžeme letos dojít hodně daleko. Co se týče tohoto zápasu, tak nemá smysl moc o čem debatovat, někteří budou říkat, že si výhru zasloužil Řím, zatímco já řeknu, že můj tým prokázal charakter a vyhrát si jednoznačně zasloužil Juventus. Držení míče ve fotbale neznamená nic, počítají se góly. Není to boxerský zápas, aby o jeho výsledku rozhodovaly body, měli jsme pět nebo šest šancí a Římu jsme toho moc nepovolili," prohlásil po utkání kouč Staré dámy Luigi Delneri.

Juventus je v současné době na čtvrtém místě o skóre před Interem, který má svůj zápas tohoto kola ještě před sebou. Turínský klub zatím nasbíral dvacet bodů, což je o jeden více než římské AS. Tomu se nepovedl start do sezony, od říjnové porážky v Neapoli ovšem neprohrálo v šesti zápasech v řadě a na své konto si v nich připsalo 14 bodů.

"Výsledek je spravedlivý, viděl jsem dva týmy, které chtěly vyhrát. V prvním poločase jsme měli šanci na to jít do vedení, v tom druhém to pak byl hodně otevřený zápas. Viděli jsme Juventus v předchozích zápasech a věděli jsme, že nebudou nikam pospíchat a budou hrozit z brejků. Snažili jsme se tak převzít iniciativu, ale v klíčových momentech nám chyběl klid," hodnotil utkání kouč AS Claudio Ranieri.

Hodně zvláštní zápas za sebou má Alberto Aquilani. Italský záložník dlouho působil v AS a loni v létě přestoupil do Liverpoolu, odkud letos zamířil na hostování do Juve. "Měl jsem prsty v gólu Vincenza Iaquinty, bylo důležité dostat se do vedení. Chtěli jsme vyhrát, ale ani tohle není špatný výsledek. Když chcete skončit vysoko, tak takové zápasy musíte vyhrávat, ale Řím je silným soupeřem. Poslední dny byly neobvyklé a trochu odlišné od těch ostatních, postavit se proti Římu vyvolává zvláštní pocit," nechal se slyšet Aquilani.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (107)

Přidat komentář
M11

hodne stesti Claudio

Reagovat
Pinturicchio

"Co se týče tohoto zápasu, tak nemá smysl moc o čem debatovat, někteří budou říkat, že si výhru zasloužil Řím, zatímco já řeknu, že můj tým prokázal charakter a vyhrát si jednoznačně zasloužil Juventus. Držení míče ve fotbale neznamená nic, počítají se góly. Není to boxerský zápas, aby o jeho výsledku rozhodovaly body, měli jsme pět nebo šest šancí a Římu jsme toho moc nepovolili"

Naprosto přesné, Luigi. Římani si ani neprdli.

Reagovat
smazaný uživatel

"Držení míče ve fotbale neznamená nic, počítají se góly." přesně tak a na goly to bylo 1:1. Navíc pokud sem dobře viděl,tak Juventus měl za první poločas dvě šance a z jedný padl gol, tak nevim co má znamenat to že si římani ani neprdli,když Juventus taky nic extra nepředvedl. Tohle byl čistě remízovej zápas

Reagovat
Pinturicchio

... taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom by mě zajímala statistika střel na a mimo bránu...

Reagovat
Pinturicchio

Stačilo sledovat zápas. Pokud si vzpomínám, Řím měl jednu střelu na bránu v prvním poločase a Riseho střelu nad. ( + Možná tam bylo ještě něco, nejsem si úplně jistý ).

V druhém poločase byl Řím bez jediné střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si napsal to "pokud si vzpomínám", tak pokud si vzpomínám já, tak Juve mělo střely tři,dvakrát Iaquinta ( z thoo jedna skončila golem) a tu třetí Quagliarela, ze který se Julio Sergio pos*al strachy,aby ho ten balon náhodou netrefil

Reagovat
Pinturicchio

Aha, a nebezpečná situace = jen střela? Tak to pak jo. Na ty loženky, které měl Marchisio, Aquilani + ta bomba Quagliarelly. Jak říkám, vy jste ve druhém poločase nevystřelili jedinkrát na bránu, neměli tam jedinou nebezpečnou situaci - tím bych asi uzavřel diskusi na téma "spravedlivá remíza"

Reagovat
smazaný uživatel

k tý bombě quagliarelly sem se vyjádřil níž,Aquialni trefil bránícího hráče, stejně tak jako Riise když hlavičkoval do poloprázdný brány. Marhisio, přelobovával brankáře za brankovou čárou, stejně jako Mexes na malym vápně dělá kličku do Chielliniho, kterej byl ve skluzu. Argumentuješ tim že Řím byl v druhym poločase bez vážnější šance a já netvrdim že nemáš pravdu, stejně tak ale Juve nepředvedlo nic extra v prvním poločase (až na Iaquintu, kterýho sem jmenoval).

Reagovat
Pinturicchio

První poločas byl, co do těch šancí, vyrovnanější, ve druhém byla naše převaha v tomhle nezpochybnitelná - nelíbí se mi, že se mluví o zasloužené remíze pro oba. ( Ale to je jen můj problém, Římani at si myslí, co jen chtějí )

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zase třeba nelíbí jak fanoušci Juve tvrdí, že to byl jasně vyhranej zápas a že Řím se má porážet, přitom ten zápas mohla vyhrát jedna nebo druhá strana úplně stejně a stačila by jedna hloupá chyba

Reagovat
Pinturicchio

Ke které jste byli blíž vy. Pro nás jsou to dva ztracené body, pro vás jeden získaný ( nebavím se o tom, jak moc, ale prostě to tak je )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že to sou pro vás ztracený body když ste hráli doma, ale stejně tak se mohlo stát že by ste neměli ani jeden bod a stejně tak se mohlo stát, že by sme si od vás neodvezli nic my....ergo pro mě, plichta spravedlivá

Reagovat
Pinturicchio

A jsme zase na začátku. Bez střel jste si mohli těžko odvézt víc než remízu. Končím, nemá to smysl, mysleme si oba co chceme.

Reagovat
smazaný uživatel

A sme zase na začátku toho, že sme v první půli mohli dát tři, čtyři goly my a ve druhý zase vy...co z toho vychází? Remíza. A navíc ty se pořád odkazuješ na druhej poločas kde ste nás přehrávali, ano, ale neuvědomuješ si, že druhej poločas byl přesnym opakem toho prvního, přesněji řečeno, v prvním sme byli na koni my, ve druhym vy....

Reagovat
Pinturicchio

Nesouhlasím. Ty z těch vašich šancí v první půli děláš, jakoby ti hráči měli dávat do prázdné brány. Nebezpečná byla střela Meneze.

Tady máš pro připomenutí sestřih: http://www.youtube.com/watch?v=Zmp8kUoEp7U

Dál se o tom bavit nebudu, remíza prostě zasloužená nebyla ( a poněkolikáté dodávám, myslet si můžeš co chceš, stejně jako já )

Reagovat
smazaný uživatel

Njn tak když koukáš na sestřih, na kterym není ani třetina našich šancí(což bohužel nejsou na skoro žádnym sestřihu,kterej sem viděl...tak mi to příjde jako že ty co dělaj tyhle sestřihy fanděj Juventusu),rozhodně z nich nedělám bůh ví jaký tutovky,ale koneckonců,ty ste neměli ani vy a počet těch šancí byl vyrovnanej, možná že ste měli o jednu nebo dvě navíc, ale víc ne. Ale souhlasit samozřejmě nemusíš, stejně jako já nesouhlasim s tebou a koukám že sme oba stejně tvrdohlavý

Reagovat
Pinturicchio

Tvrdohlavý ano, bezesporu, zvlást, když jsou fakta na mé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v tom se shodnem, já taky říkám že sou fakta na mé straně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jedný věci se shodnem určitě, řekl bych že ani jeden z nás nechce aby titul vyhrál Inter

Reagovat
Pinturicchio

( Oba ho přejeme Juventusu )

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tebe a Bianconera

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu se bavite tak nejak normalne a nakonec vytahnes, ze sestrihy delaji fanousci Juventusu ty ses teda dabel

souhlasim s Pintruchiem, Juve melo vic golovek, vic ze hry, takze pokud by mel nekdo vyhrat, tak rozhodne Juve, Rim muze byt rad za venkovni bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to byla nadsázka a ironie,pokud si to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že to sou pro vás ztracený body když ste hráli doma, ale stejně tak se mohlo stát že by ste neměli ani jeden bod a stejně tak se mohlo stát, že by sme si od vás neodve

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že to sou pro vás ztracený body když ste hráli doma, ale stejně tak se mohlo stát že by ste neměli ani jeden bod a stejně tak se mohlo stát, že by sme si od vás neodvezli nic my....ergo pro mě, plichta spravedlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Ou sorry za to že je to tu třikrát, seknul se mi net

Reagovat
smazaný uživatel

To je vazne prekvapujuce zistenie Claudio,ked vo futbalovom zapase chcu timy aj vyhrat.

Reagovat
M11

boze ruzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není na místě mluvit o zasloužených bodech. Jsem velmi rozladěný z výsledku, Řím až na držení míče vůbec nic nepředvedl a pak bych tedy mohl říct, že jsme si zasloužili vyhrát, protože jsme předvedli bezchybnou obranu a vytvořili si řadu šancí. Ale pravdou je, že jsme si také nezasloužili vyhrát, díky své neschopnosti vstřelit o gól více než soupeř.

K Albertovu vyjádření, toto je více než špatný výsledek. Uhrát bod se současným Římem je pro mě ostudou. Pokud bychom uhráli bod s týmem, který na konci minulé sezony honil Inter za titulem tak ano, uznám, že bod je dobrý. Ale za současného stavu je bod ostuda a potupa. Měli to být 3 body i přes marodku, kterou máme.

Reagovat
smazaný uživatel

*Měly

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak. Naší slabostí byla neschopnost v zakončení. Ale co mě irituje nejvíc, jsou římské kecy o zasloužené remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Římani mě nezajímají. Do větru si může kecat kdo chce co chce. Ostatně tak můžou brát lidi i má slova jako plky. Máme možná disciplínu, zápas od zápasu pevnější obranu a vytváříme si šance, ale je to k ničemu. Výsledky neodpovídají představám. Cenzův gól a vlastně celá ta akce se mi líbila, ale k čemu to, když z 5ti takových šancí dokážeme v zápase dát 1 gól? Doufám, že Beppe přivede aspoň jednoho střelce, protože to je nejslabší místo v našem týmu. Sorensen ukázal, že je na správné cestě stát se kvalitním obráncem, což mě moc těší. Traoré také nepodal zlý výkon. Jsme schopni nahradit mezery vzadu, ale když nepředvedeme nic dopředu, těžko se posuneme dál. Hrozně mě ta ztráta bodů mrzí, zvlášť proti takovémuto soupeři

Reagovat
Pinturicchio

Ten útočník je naše obrovská slabina, potřebují x šancí na jeden gol. Obranu bych stavěl takhle - Traoré, Chiellini, Bonucci, Sorensen.

A přestávám si být jistý tím, že je v zimě je největší nutnost krajní obránce.

Reagovat
Pipo123

inak ale ten tým neni zlý, predsa len ste nemali ciele íst na titul, to bola v úvode sezóny utopia, teraz je tá hra už lepšia, našil ste v hodnú dvojicu v strede zálohy, našli ste skvelú dvojicu na stoperskom poste, zostáva len zaistiť do budúcna nejakého strelca, a kraje obrany a ten tým nebude mať chybu, aspon podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím ten tým získal zase ducha a má na čem stavět.

Reagovat
Pinturicchio

Ti střelci, provtřídní kvality, musí být dva. Jinak uvidíme, jak se budou ukazovat dál Traoré a Sorensen, chtěl bych je vidět hrát alespon do ledna.

Záloha je výborná, já bych chtěl ještě křídlo podobné Milošovi nalevo ( ale to asi zase stálo místo v sestavě Claudia ).

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Claudio na kraji líbí. Je vidět diametrální rozdíl mezi Claudiem na kraji v loni a letos. Hodně pomáhá směrem dozadu krajním obráncům, ať už hraje zleva či zprava. Je pravda, že mnohdy toho moc nevymyslí, ale je to právě tou černou prací dozadu. A když už předvede svou myšlenku dopředu, stojí to za to. Záloha Claudio, Alberto, Felipe, Miloš, je pro mě naprosto ideální. Střelec by stačil taky jeden. S Alexem může alternovat Fabio, který toho taky spoustu vymyslí, i když to není holt střelec. Mě v současném našem týmu chybí pouze střelec.

Reagovat
Pinturicchio

Je pravda, že Claudio nalevo hodně pomáhá defenzivě a tím pádem zatím nepříliš rozehranému Traorému.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceme hrát ať už zleva či zprava s "moderním bekem", musí být na kraji zálohy taky někdo zodpovědný a tím pro mě Claudio je mnohem víc, než kdokoliv jiný. De Ceglie, Grosso, Motta, Pepe, Traoré, kdokoliv tam byl, kryl mu Claudio záda perfektně. Jediný, komu nemusí krýt záda je Grygera. Zdenda holt neútočí no. Což byla v některých zápasech výhoda pro Miloše, který zprava mohl parádně zaútočit a nemusel se bát, protože tam Zdeno byl.

Reagovat
Pinturicchio

No a takhle bych to rád viděl - na obou stranách obrany někdo jako Zdenda / Sorensen, kteří hlavně spolehlivě brání a vepředu superofenzivní křídlo, které ty soupeřovy hráče na té půlce třeba jen stínuje, ale v zásadě se stará jen o ofenzivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně nám je to pořád prd platné, když tam není střelec. Protože ať už křídla připraví sebevíc super šancí, pořád je to s Cenzem a Amaurim dost na pováženou, protože místo abychom vyhráli s klidem 3:0, tak je to usmolených 1:0 kvůli neefektivitě.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně no, ten kanonýr musí přijít. ( + Pořád doufám, že ten Afellay do Barcy je kec a přijde k nám )

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay je ale AM nebo kridlo ne? Potreba je zabijaka typu Dzeko, Forlan, Llorente, Rossi, Suarez, Trezeguet pred 5 rokama..

Kraje obrany se zdaji byt prekvapive v pohode, stred je ok (docela je mi lito, ze Legro nehraje) takze jednoznacne posilit ofenzivu!

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně. Mně se ted ta obrana docela zamlouvá a v zimě bych se zaměřil na to, co píšeš. ( Afellay - za tu cenu je to zadarmo + ten zabiják do útoku, ideálně Edin ).

Ono by bylo zajímavé sledovat, co by s náma ten prvotřídní hroták provedl, když i ted máme nejproduktivnější útok v lize.

Reagovat
DelPiero137

Myslite ze Sorensen by sa mohol adaptovat ako pravy bek a Traore byt v zaklade nalavo?

Mne sa tiez velmi paci ked mladik zabojuje a presadzuje sa to A-cka. Hlavne ked na ten post nemame nikoho kvalitneho :).

Skusme nieco taketo spravit aj s utocnikom-golostrojcom. Mozno najdeme takeho v primavere.

Reagovat
Pinturicchio

Já v tom doufám, Traoré - Sorensen je OK. Útočníka z Primavery bych klidně zkusil, kdy taky jindy, když jsou ostatní tak jaloví? V průběhu zápasu tam vždycky může poslat Iaquintu / Amauriho.

Reagovat
10

ani jeden z nich na to zatím nemá, Traoré neumí vůbec hrát pozičně a předvídat hru, Gigi si ho bude muset zít do parády jako Zieglera...jde o to, jestli na to Traoré vůbec má

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že je zraněný Nikky, dal bych Giorgia nalevo a napravo nechal Frederika. Takhle doufám, že si Luigi veme Armanda do parády a za ten týden s ním zkusí něco udělat. ( Přišel mi z toho dost vyhoukaný, přece jen, jeho první zápas a zrovna tak velký )

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě není nutností krajní obránce. Stále dokola mluvíme o krajích, ale ti mladíci si říkají svými výkony o šanci sami. De Ceglie zaznamenal progres, ale zranil se. Grygera není žádný moderní bek, ale je to poctivý krajní obránce. Sorensen se rve o místo je skvělé na to koukat. Traoré se zdál být "papírový", ale je zpět bude se také prát o místo. Ukázalo se, že když to lepíme i Pepem, tak to jde. Tým funguje směrem dozadu jako jeden muž. Ale když máme zaútočit, potřebujeme více jak 5 šancí na jeden gól. Základem bude získat střelce, který bude dávat góly z toho co si vytvoříme. Já sám za sebe můžu říct, Beppe klidně 30 milionů, ale kup útočníka světového formátu.

Reagovat
Pinturicchio

S těmi kraji, pokud budou zdraví, tenhle ročník můžeme v klidu dohrát. Ale do útoku musíme v zimě přijít nějaký zabiják, který bude schopný dávat tolik golů, jako třeba dřív David.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

nojo David a ADP za mlada, to byla parada..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vem v potaz že taky máme solidní marodku a že i když se nedaří, tak sme pořád tým se kterym se musí počítat. Ano vaše obrana fungovala dobře, ale že by ste měli nějakou obrovskou převahu, to se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o převaze? Říkám, že jsme předvedli zodpovědný výkon a předvedli skvělou obrannou práci a neproměnili šance, které jsme měli dát. Podal jsem kus sebereflexe. Neviním žádnou třetí stranu, můžeme si za to sami. Ale vy jste nepředvedli opravdu nic. Pro mě osobně je ostuda remizovat doma se současným Římem. A marodku zmiňuji proto, že jsme právě i s kupou zranění měli váš tým porazit, protože byl zcela k poražení. Naše chyba a my se z ní musíme poučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale o žádný třetí straně taky nemluvil. Mluvíš tady o tom že Řím tady nic nepředvedl, ale zřejmě si zapoměl na střelu Menéze, Riiseho hlavičku do téměř prázdný brány, Mexese kterej, kdyby nebyl vocas, tak metr od brány vystřelí místo toho aby dělal kličku do Chielliniho, kterej byl ve skluzu, Boriella a Vučiniče který nedosáhly na Menézův pas, Tottiho kterej zkoušel střelu z první ve vápně, kterou netrefil,místo toho aby si balon připravil,když nebyl obsazenej atd. Vážně sme vůbec nic nepředvedli trochu soudnosti pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zase můžeme my jmenovat naše šance/nešance. Tohle je mimo mísu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen sem ti chtěl trošku připomenout ten zápas, aby si tady netvrdil, že byl Řím bez šance. Já uznávám šance Juventusu a taky uznávám že nás druhou půli přehrával, stejně tak sme ale mi přehrávali v první půly vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Každopádně si budu stát za svým, že je pro nás ostudou doma remizovat se současným Římem. Neber to jako nějakou urážku, ale vaše síla je taky dost omezená. Ale všechno špatné, je pro něco dobré. My si z toho musíme vzít ponaučení. Ta remíza je naší chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám že Řím v tuhle chvíly nemá nějaký extra vysledky, ani nehraje bůví jakej fotbal, ale pořád se s náma musí počítat. Jako první sme porazily vedoucí Lazio,jako jediný sme zatim porazily Inter...tohle je podceňování soupeře jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vás nepodceňuji. Beru vás jako silného soupeře. Ale pro mě osobně je domácí plichta s vámi naprosto neakceptovatelná, ačkoliv jí musím brát. Stejně jako milanisté nemohli skousnout porážku od nás na domácí půdě, já nemůžu skousnout plichtu doma s vámi. Nechci být špatným prorokem, ale tahle ztráta nás může v konečném zúčtování velmi mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teoreticky se budete moc chytat za hlavu už dneska protože, tohle kolo je moc hezky rozlosovaný a už dneska maj některý týmy šanci utýct

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale já počítám zajíce až po honu, proto se odkazuji až na konec. Každopádně máš pravdu, tohle kolo je hodně zajímavě rozlosované a někteří si můžou začít budovat náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám ve dvě další remízy,aby to čelo neutíkalo tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem na tom jinak

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole , ja si myslím, že sme stratili 2 body nie 1 získali, naopak je pre nás ostuda remizovať s Juventusom .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne alberto ,ja mam pocit ze sme prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za každou cenu zajímavým? To vždycky jde amico

Reagovat
smazaný uživatel

* to ti

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci tu placu nad tym ze Juve mal viac sanci a AS k nicomu nepustil max jednu strelu a bol stoho gol a ze to bola nezasluzena remiza ze Juve mal na to tuti vyhrat tak sa opytam ked hral juve na San Siru a AC ho jasne prehraval Juve mal dve strely na branku a stoho uhaluyil dva goly bolo to zasluzene vytazstvo?????????tam sa nieco ospevovalo o srdiecku a tak ale ked nastane podobna situacia v opacnom garde tak je to nefer a podpasovka hmmmm trosku sebareflexie futbal je o golog padli dva a je to remiza.................................

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

Nauč se psát, jestli chceš, aby Tě někdo četl. Čau.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Usmevne ked ktomu mas iba tuto vytku

Reagovat
Pinturicchio

Jakou jinou výtku bych k tomu měl mít? Já samozřejmě uznal, že AC mělo o dost víc šancí, my měli i štěstí. Jenže ta Tvoje výtka by měla směřovat spíš k fanouškům AS.

Já neříkám, že je to podpásovka / nefér, dali jeden gol, stejně jako my, jen jsem napsal, že my jsme dva body ztratily, AS jeden získalo, celkově jsme byli vítězství určitě blíž my.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vadi to ze stale sa spravate ako Juve ked tam bol sef Moggi vy ste Juve vsetci su tu nato aby poklakli niesu super a ked vam to nevyjde je to ako to je:Pinturicchio14.11.2010 11:49

"Co se týče tohoto zápasu, tak nemá smysl moc o čem debatovat, někteří budou říkat, že si výhru zasloužil Řím, zatímco já řeknu, že můj tým prokázal charakter a vyhrát si jednoznačně zasloužil Juventus. Držení míče ve fotbale neznamená nic, počítají se góly. Není to boxerský zápas, aby o jeho výsledku rozhodovaly body, měli jsme pět nebo šest šancí a Římu jsme toho moc nepovolili"

Naprosto přesné, Luigi. Římani si ani neprdli.

Reagovat
Pinturicchio

To je určitá hrdost a mají to tak všichni, že nejdřív je jejich klub a pak až ostatní ( Nechápu, proč do toho plantáš Moggiho ).

Ad ten Delneriho výrok a můj komentář k němu - stačí se podívat na sestřih z toho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluví o něčem nezaslouženém Já sám jsem tu psal, pokud bys uměl číst, že tady není prostor pro řešení jestli někdo vyhrál/prohrál zaslouženě. Právě já tu uvedl tu sebereflexi, o které píšeš. My si ten zápas "prohráli" sami, protože remíza je v tomto případě to samé, co porážka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam si precitam cele tvoje vlakno ked to nieje unavne a ma to hlavu a petu vid:Bianconero14.11.2010 13:04

Není na místě mluvit o zasloužených bodech. Jsem velmi rozladěný z výsledku, Řím až na držení míče vůbec nic nepředvedl a pak bych tedy mohl říct, že jsme si zasloužili vyhrát, protože jsme předvedli bezchybnou obranu a vytvořili si řadu šancí. Ale pravdou je, že jsme si také nezasloužili vyhrát, díky své neschopnosti vstřelit o gól více než soupeř.

K Albertovu vyjádření, toto je více než špatný výsledek. Uhrát bod se současným Římem je pro mě ostudou. Pokud bychom uhráli bod s týmem, který na konci minulé sezony honil Inter za titulem tak ano, uznám, že bod je dobrý. Ale za současného stavu je bod ostuda a potupa. Měli to být 3 body i přes marodku, kterou máme.

Ucta k superovi ako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je potupa doma remizovat s kýmkoliv, kapiš to? Je mi jedno jestli fandíš Římu, Barceloně, Realu, Interu, Bayernu nebo zdánlivě slabým Brescii s Cesenou. Úcta k soupeři je, ale nebudu z toho dělat na oko frašku, jak je soupeř tak skvělý, když není. Doma se musí vyhrávat a je mi jedno jestli remizujeme s posledním nebo prvním, je to v každém případě ostuda. My si to zbabrali sami a taky si musíme nést následky, což je zbytečná ztráta 2 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto Aquilani nemáš záujem hrať fantacalcio?

Reagovat
cresposuper

Môžem sa opýtať , čo je to za hra?

Reagovat
Alberto Aquilani

trebars i ano .... ono sa tie zostavy a pod. čo robíte by som robil len zo Serie A nie ? Lebo tu už niečo zaznelo že Seria C , tak v tej sa nevyznám no :P .

Reagovat
smazaný uživatel

jj hráčov by si vyberal iba zo Serie A.Serie C je iba názov ligy.

http://fanta2008calcio.freeforums.org/pravidla-fantacalcia-2009-10-t90.html

keď ano tak by som poprosil icq ak máš,alebo si ma pridaj: 642450852

Reagovat
Alberto Aquilani

icq , ani skype nemám , mám len facebook ,ale nie je problém, založil by som si to , ešte by som sa chcel spýtať , všimol som si , že Liga už je rozlosovaná a v Serii C hrá už normálne 6 hráčov . Začal by som až od novej sezóny ?

Reagovat
smazaný uživatel

My(ja,ty,Pinturicchio,sansiro,Interista,panca)by sme hrali novozaloženú Seriu D a začali by snáď od budúceho kola,ak by sme stihli draft.to icq by si mohol založit

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , ja už som zúfalý :D si dávam novú registráciu , a to blbé icq to nechce prijať , že 6 až 8 znakov a len čísla lat.abecedy a čísla , však to normálne dávam a stále má niaky problém :D .

Reagovat
Alberto Aquilani

no už to mám , Miccoli pridal som si ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát doma beton a na brejky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý má rád ofenzivní smršť a výsledky 3:2 nebo 4:2.

Reagovat
Pinturicchio

Mireček má asi zkreslené představy o betonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by i v Prešově záviděli

Reagovat
Pinturicchio

Už neplakej, Miri

Reagovat
smazaný uživatel

Jen vy jste plakali jak byla Roma slabá a měli jste vyhrát, ale proti tak zalezlému týmu to byl fotbal jen po 16ctku :/

Reagovat
Pinturicchio

Já neřekl slabá, ale bez šancí. K vítězství jsme měli blíž a jsou to pro nás ztracené body. Tak, jak píše Francesco Totti AS 14.11.2010 21:35

Reagovat
M11

celkem to nedavas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

první poločas byl vyrovnaný....druhý tlačil Juventus...za bod můžeme být rádi protože kdyby neschopný Juventus dal alespoň 1 z těch šancí co měli, tak jsme prohráli....ale fotbal se hraje na góly takže plichta....Juve si za to může samo

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně soudný Říman

Reagovat
Francesco Totti AS

neni třeba si něco nalhávat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele