Ranieri: Do Anglie se možná vrátím

21.10.2009, 21:09
Aktuality
Trenér AS Řím Claudio Ranieri nevyloučil svůj potenciální návrat do anglické Premier League. Bývalý trenér Chelsea je nyní v Londýně, kde se Giallorossi chystají na zítřejší zápas proti Fulhamu. Zkušený stratég má ale v plánu podívat se i na utkání Blues proti Atlétiku Madrid.

"Kdyby se neozval Řím, naskytla se mi šance na návrat a angažmá v anglickém klubu," uvedl kouč. "Možná, že bych se v budoucnu mohl vrátit," dodal čerstvě 58letý trenér.

Někteří fanoušci Chelsea stále nemohou zapomenout na nucený odchod italského trenéra v roce 2004, v době, kdy se vlády klubu ujal ruský miliardář Roman Abramovič. "Samozřejmě jsem chtěl zůstat v Chelsea a dokončit svoji práci, ale stalo se. Nyní jsem v Římě, městě, kde jsem se narodil, a v týmu, kterému fandím".

Ranieriho v Chelsea nahradil José Mourinho, který s mužstvem po padesáti letech vyhrál ligový titul a v následující sezoně ho také obhájil. Ranieri následně trénoval Valencii, Parmu a Juventus, nakonec ale zakotvil ve svém rodném městě.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, že nezůstal v Chelsea...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Arbiter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vodka

wow...

Reagovat
smazaný uživatel

kačer

Reagovat
smazaný uživatel

za pár let nahradí Ancelottiho

Reagovat
Arbiter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele