Rangnick: Chceme se i nadále učit a hrát dobrý fotbal

04.01.2009, 14:55
Aktuality
Po zimní přestávce se dnes do práce vrátili fotbalisté Hoffenheimu. Bundesligový nováček se po podzimní části sezony vyhřívá na první příčce tabulky a pro jaro se s ním musí počítat minimálně pro boj o Ligu mistrů. Na to nemyslí trenér Ralf Rangnick...

Bundesliga je po první polovině sezony hodně vyrovnaná. Hoffenheim je s 35 body o skóre první před Bayernem. O dva body méně mají Hertha a Hamburk, o další bod zpět je poté Leverkusen. "Nejsme na stejné úrovni jako Bayern Mnichov, nepatříme mezi špičkové bundesligové týmy. Bayern nás považuje za silnější tým, než za jaký se považujeme my," uvědomuje si Rangnick.

Hoffenheim na podzim ničil soupeře především vynikajícím útokem. Celkem jeho hráči nasázeli 42 branek, což je vůbec nejvíce z celé bundesligy. "Chceme se i nadále učit a hrát dobrý fotbal. Na jaře chceme dostat méně branek a být nebezpečnější ze standardních situací," nastínil Rangnick plány pro druhou část sezony.

Hoffenheim v zimě získal jednu velkou posilu, z Valencie přišel zdarma brankář Timo Hildebrand a fanoušci mu připravili bouřlivé přivítání. "Nechci být hvězdou, fotbal je týmovou hrou," odpověděl na přivítání fanoušků Hildebrand.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skromnost a úcta Páni,tohle se zas tak často nevidí v dnešním fotbalu... Kdo neřekne,že je nejlepší alespon 2x týdně do novin,tak je za padavku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem je neměl rád,tak mi začínají být stále sympatičtější...

Reagovat
terry

Přesně. Stále jsem si říkal, že "fandit" jim je "blbost", ale teď si říkám proč ne?

Reagovat
Arne

Já si myslim, že by to od nich byla blbost říkat, že jedou na titul. Rangnick to podlě mě zase přehání, když říká, že se furt chtěji jenom zachránit. Hopp tušim ve Sportstudiu řekl, že pro něj je cílem do devátého místa, tak to už bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,jenže momentálně každej druhej plácá o tom,že jsou nejlepší a jedou na titul,i když na něj nemají. Kdežto oni nevytrubují žádné "jsme nejlepší" a to je takové pěkné...

Reagovat
Arne

Nevim, nemyslim si, že by těch, kteří vytrubují do světa to, že jedou na titul, bylo až tak moc. V BL už tohle téměř vymizelo.

Naposledy vytrubovali přehané ambice Bielefeld a Hertha na začátku minulé sezóny, když se jim dařilo. Bielefeld pak bojoval do posledního zápasu o záchranu a Hertha se plácala kolem desátýho fleku.

Reagovat
$dolar$

o co chtel hrat Bielefeld?

Reagovat
Arne

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bielefeld-chce-do-evropskych-poharu-34659/

Poháry, plus Wichniarek si věřil na krále střelců... Samozřejmě další čtyři zápasy prohráli, třeba 1:8 v Brémách. U Herthy to bylo podobný, byla druhá a Hoeneß vyhlašoval, že ho to vůbec nepřekvapuje a takový ty kecy. To bylo po šesti zápasech 12 bodů, čiže do konce podzimu se získalo už jen 8 bodů z 11 utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

to řiká jenom, že je hoenes a beckenbauer kritizujou za to, že nestojí nohama na zemi

Reagovat
$dolar$

Titul jim preju

Reagovat
One-Real

Sympatické vyjádření ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už ta pohádka skončí Na dnešní svět se mi zdá Hoffenheim trochu přeslazený..

Reagovat
terry

Pohádka? Oni si na nic nehrají. A moc dobře vědí, jak můžou skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka je to tím, že jsou všichni hodní, skvělí a přeslazení... Malý klub jde do světa s pokorou, ale svoji nebojácností se dostane až na vrchol. Já jim to přeju, přeci jen kdo by takovýhle pohádky neměl rád, ale jako realista jen očekávám ten pád.

Reagovat
terry

Samozřejmě. Ty si to ale napsal tak, jako že se ti Hoffenheim "hnusí" a chceš konec jejich úspěšného tažení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela zvláštní dedukce

Reagovat
smazaný uživatel

Držím Hoffenheimu palce.Snad zlomí nadvládu Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

na titul to nevidim ale pohárová evropa je blízko... jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ragnick je inteligentní trenér, pokud udrží kádr, možná posílí na jednom, dvou postech, a zvládnou tlak, mohli by byt hodně vysoko.Sám su zvědavý, jak to dopadne.

Reagovat
Tsigi

JE vidět, že i krásný útočný fotbal může slavit úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

to sme viděli už na euru. na to nepotřebuju hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

Moc moc jim to přeju....

Reagovat
irik

Hezké, ale stejně nemají šanci .

Reagovat
smazaný uživatel

irik proc pises ze nemaji sanci ??? Videl si je vubec nekdy hrat ?? ze tak usuzujes , asi to nebude nahoda ani pohadka , jejich hra je pekna , hodne utocna, narazecka strida narazecku a pak zakonceni , hrajou pohledny fotbal , utocny , trochu by meli posilt obranu a bude to ok , i kdyz titul mozna nezikaji , tak ligu mistru , pri nejhorsim i uefu jim srdecne preju !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim viděl minimálně když hrál s Bayernem...

Reagovat
irik

Neblbni, viděl jsem je víckrát a za tím, že titul nevyhrají si stojím. Nemají na to kádr . Opadne forma, přijde pár zranění a jsou nahraní no a i kdyby ne, pořád je tu jeden Bayern .

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím...

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl, že si je neviděl hrát ty, stačí, aby se ostatní týmy na hoffe připravili a budou bez šance... jenom, aby si obránci více hlídali ty hráče - jako například hertha...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že zde je jasný důvod, že fotbalový klub je firma. Dali nejvíce golů - to znamená, že tužku asi nehrajou a vyhravají na základě vysoké motivace a nadšení. No money - no results. Bez peněz nejsou výsledky, leč si dokáži zcela jasně představit, že i kádr dozná jistých změn až reklama a peníze z LM jim do kasičky něco nasype....

Reagovat
smazaný uživatel

reklama asi ne... jestli myslíš dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim hraje paradne.Jejich hra je cilevedoma a pri nekterych akcich musi srdce fotbaloveho fandy zaplesat.Moderni narazecky na jeden dotek.Kadr tam je "2.ligovy"+2 letosni posil(z toho jedna Hildebrant)Postup z jejich strany pry nebyl uplne v planu takze bych nechtel videt jak by to vypadajo kdyby Hoppovi drblo jak Abramovicovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele