Bielefeld chce do evropských pohárů

17.09.2007, 20:41
Aktuality
S jídlem roste chuť a důkazem toho je i Bielefeld. Arminia začala letošní sezonu skvěle a v bundesligové tabulce jí zatím patří senzační druhé místo. V Bielefeldu se proto již začíná mluvit o útoku na evropské poháry...

"Sami víte, že v bundeslize je možné všechno. V loňské sezoně nám chyběly tři body k tomu, abychom se dostali do Intertoto Cupu na úkor Hamburku. Našim cílem nemusí být vždy jenom patnácté místo," říká trenér Arminie Ernst Middendorp.

Arminia i s Radimem Kučerou v základní sestavě si o víkendu snadno poradila s Hansou Rostock a na svém kontě má již deset bodů. To je přesně čtvrtina toho, kolik si před začátkem sezony představovalo klubové vedení.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

spolehni se

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej vtip

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

může být reálným vtipem..

Reagovat
HOST*Arne

může, ale kádr na to není, útok maji sice dobrý, ale obrana časem začně dělat ještě víc chyb, než doteď. to jejih stávající umístění bych přisoudil dobrýmu losu: ve Wolfsburgu, který se zatím nenašel do teďka, natož pak v prvním kole; pak doma Frankfurt a Hertha, čili týmy, které jsou venku sotva poloviční, potom jim nabančil Duisburg, a posledně měli doma Hansu.

na druhou stranu (jak už stojí v článku) v Bundeslize je možný všechno.....

Reagovat
HOST*Arne

teď ještě Wichniarek prohlašuje, že vyhraje krále střelců, tak to už je trochu zcestný... jen aby nakonec nehráli o záchranu, minulej rok to tak podobně vypadalo

Reagovat
HOST*

bundesliga je nevyspitatelná.tak proč by si nemohl bielifeld zahrát evropu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele