Ramsey je po operaci dvojnásobné zlomeniny nohy

28.02.2010, 15:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Pavlík

Komentáře (36)

Přidat komentář
Kongo

Ted je dulezity neuspechat navrat

Reagovat
Frony

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

ten arsenal ma hold stesti,Eduardo rok, Rosicky rok a pul a ted Ramsey kdovi jak dlouho. A navic vecne zranenej SvP

Reagovat
smazaný uživatel

+ Diaby před pár lety zlomený kotník, letos ještě Gibbs s dírou v nártu...No ale co, na tohle se nedá vymlouvat.

Jinak doufám, že se Ramsey dá na 100% dopořádku, kdyby se měla zbrzdit kariéra takového talenta, to by byla ohromná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to kto je SvP?

Reagovat
domingo

Shaun van Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

přehlep, měl to být Robin van Persie

Reagovat
Frony

doufám,že mu to zranění nepokazí kariéru

Reagovat
Amos

škoda,že ho neuvidím ani v Rakousku :(

Reagovat
Firkraag

Jsem to čekal horší, hlavně že to neni kotník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti preju Aaron brzky uzdraveni...Nechci se zastavat Showcrosse ale podle miho to byl na anglickej fotbal normalni stret noha na nohu...akorat Ryan tam sel trosku vic drsnejc...je to jenom muj nazor, ale zraneni je to strasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to skončit všelijak, bohužel to skončilo takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyléčí úplně a nepokazí mu to kariéru. my pro něj tu ligu letos vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

*se vyléčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mu podaří vrátit už do startu příští sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
vanGomm

Taková vážná zranění jsou velice nepříjemná a většinou to pak každého hráče v jeho další kariéře poznamená.Teda pokud se vůbec ještě vrátí na trávník.Ovšem tím,že se hraje o velké peníze tak se do toho jde hlava nehlava a je pak jasné,že se podobné věci zákonitě stanou.Těch vážných úrazů je v poslední době skutečně dost.A bohužel budou přibývat.Je možné,že teď se to na nějakou dobu zklidní jako po případu Edvarda,ale pak to zas přejde do starých kolejí a bude to jen otázkou času,kdy se zas něco stane.Ale jak říkám všem jde o velké peníze a tomu také odpovída styl a nasazení.

Reagovat
daewa

Tvoje logika, že čím víc peněz fotbalista bere, tím tvrději hraje, je blbost. Taková zranění byly a budou, bez ohledu na platy sportovců.

Reagovat
vanGomm

To je samozřejmě věc názoru.Nevím kolik je Ti let,ale řekněme před 40 lety,kdy se z dnešního pohledu hrálo za pakatel, byla takováto zranění opravdu rarita.Dnes je to docela běžná záležitost.Schválně se někdy podívej na zápasy hrané třeba v 60 tých letech a porovnej to s dneškem.Taková agresivita tam nebyla ani náhodou.Dnes,když se nepřizbusobí nastavenému trendu,tak ho ze sestavy vytlačí jiný a zákonitě v tom hrají peníze velkou roli.Ne nadarmo se říká,že o peníze jde až v první řadě.

Reagovat
daewa

Přece nebudeš porovnávat agresivitu ve fotbale teď a před 40, 50 lety. Když už, tak nemůžeš brát peníze jako jedinou věc, která se změnila oproti minulosti. Je úplně jiná doba, kde, uznávám, jsou peníze velkým motivátorem, ale těch věcí, které se změnily oproti dřívějšku, je plno. Z toho cos napsal vyplývá, že zvýšená agresivita (nejen ve fotbale) je jen a pouze důsledkem peněz. Co třeba vůle být nejlepší, vůle vyhrát, obětovat se pro tým (tím opravdu nemyslím vyloučení po zlomení něčí nohy). Když to shrnu, tak co ambice? Ti kluci hodně často pro svůj tým dýchají a jsou schopni udělat cokoliv a můžu tě ujistit, že peníze jsou pro ně při zápase to poslední na co myslí. Pokud někomu rupne v bedně a jde schválně do souboje s cílem zranit soupeře, tak si taky nemyslím, že to je důsledkem vyšších platů, ale jen to, že ten člověk je magor, špatně vychovanej, a tak dál.. Konkrétně v dnešní Premier League je taková konkurence, že prostě nepříchází v úvahu, aby někdo nehrál naplno. A čím to je způsobeno? Tím, že chce každej vyhrát, každej uhrát co nejlepší výsledek. Finanční prémie po sezóně sice jsou pro hráče pěknou motivací, ale jakmile vlezou na hříště tak jde jen o jedno = vyhrát.

Reagovat
vanGomm

Samozřejmě,že žádný hráč během utkání asi na peníze nemyslí.Myslí ovšem jak jsi správně napsal na to jak vyhrát.A výhry jak víme znamenají peníze.Což v praxi znamená vlastně to samé.Každý hráč v té PL proto musí hrát v takovém stylu,tedy agresivně,aby sev zákl.sestavě udržel.Jinak si finančně pohorší.To samozřejmě chápu a nic proti tomu nemám.Na druhou stranu,když tímto způsobem hrají všichni,tak se riziko podobných úrazů zvyšuje.Je to něco jako taková daň.Zkrátka něco za něco.Co se týká,že hráči dýchají za klub.Ano dýchají,ale většinou do té doby než dostanou lepší to znamená finanční nabídku.Potom se dýchá zas jinde.Tak i dnes se občas najdou vyjímky třeba P.Maldiny nebo del Piero.Jinak se ve většině klubů za 2 roky vymění někdy i celý kádr.To dříve se se sestavou nehýbalo i 10 let.Vzpomenu Benficu za Eusebia nebo Real Madrid za Di Stéfana atd.Tam se spíše dá říkat,že hráči dýchali za klub.

Reagovat
vanGomm

Oprava P.Maldini

Reagovat
daewa

Samozřejmě, že fotbalem hýbají peníze. O tom žádná. Ale bavili jsme se o agresivitě, o zákrocích, které jsou nejen tvrdé, ale i zákeřné. Ty tvrdíš, že takové zákroky jsou důsledkem peněz. Jako já chápu, že chceš říct, jak moc jsou peníze ve fotbale důležité, ale vážné si myslíš, že kdyby takovému Royi Keanovi přes týden zdvojnásobili plat, tak o víkendu půjde do soubojů dvakrát tak tvrdě? Nebo spíš kdyby mu někdo řekl, že mu zdvojnásobí plat, tak aby toho dosáhl, bude hrát dvakrát tak tvrdě? BLBOST. Peníze jsou hýbou světem, ale nemohou za každé naše rozhodnutí, a už vůbec ne za všechna naše špatná rozhodnutí.

Dál bych chtěl ještě napsat něco o tom, co si myslím o fotbalistech, kteří jdou za penězi. Dám příklad z běžného života: Děláš ve firmě, kde si vyděláš tolik a tolik, máš tam kamarády, jsi oblíbený, firma sídlí ve městě, kde žiješ, kde máš kamarády, atd. atd. Děláš svoji práci dobře a dostaneš nabídku od jiné firmy, která ti slíbí dvojnásobný plat. Co uděláš? Vezmeš tu práci, pokud nejsi až nějak extrémně vázán na prostředí kolem sebe. Tomu se říká ambice. V běžném životě jsou ambice pozitivní věc, proto nevím, proč nejsou stejně chápány ve fotbale. Z hráčů, kteří jdou za penězmi dělají lidé někoho, kdo nemá vůbec žádné morální vlastnosti. Chápal bych to u fanoušků týmu, ze kterého odchází, ale v případě, že hráč odejde za lepším ho odsuzuje téměř každý. Ještě to samozřejmě chápu, když se hráč nerozejde s klubem v dobrém, to je jasné, ale v drtivé většině případů se poukazuje na peníze. Já vím, že kdybych hrál za jeden klub a dostal nabídku dvojnásobného platu někde jinde, tak ji přijmu a rozhodně bych se necítil nějakým způsobem zkaženej. Cítil bych se nejspíš špatně, že jsem klub opustil, samozřejmě jen tehdy, když bych s ním měl nějaké pouto, ale určitě ne kvůli tomu, že jdu za penězi.

Reagovat
vanGomm

To s Tebou souhlasím,že když by dostal někdo dvojnásobek,že hrát 2x agresivněji nebude.On totiž nebude hrát ani 2x lépe.Ale ať mě nikdo neříká,že hráč neudělá vše a i cokoliv pro to,aby se v sestavě udržel a tím zízkal peníze o které přeci každému jde.A jest-li někdo tvrdí,že to nedělá pro peníze tak lže.A jak říkám dnešním fotbalem se dá zabezpečit i na několik životů.A to je velice příjemné.Na druhé straně to má i jinou stránku a tou jsou při již zmíňovaném stylu velice vážná zranění,ale s tím musí hráči bohužel počítat.To už tak příjemné není.Máme na věc odlišné názory.

Reagovat
smazaný uživatel

To s penězi nemá vůbec nic společného, to je díky tomu, že fotbal je mnohem rychlejší, což je způsobeno mnohem větším počtem hráčů, kteří ho hrajou a kdo nemá rychlost, končí. Taky v 60. letech by ses o takovém zranění z Anglie natožpak třeba z Belgie nedozvěděl...

Reagovat
vanGomm

O těch penězích,tak na to máme opačný názor.O ty prostě jde vždy a všude.Co se týká,že bych se o podobných věcech dříve nedozvěděl.Tak máš pravdu,že z Belgie asi opravdu ne.Ovšem pokud by se stala dvojnásobná zlomenina v Anglii hráčům jako Best,Law nebo Boby Charlton určitě by jsme se to dozvěděli.Sice by to neukazovali od rána do večera v TV,ale v novinách by to určitě bylo.Na satelitech dávají zápasy PMEZ a MS z té doby (1960-1970) a tam je vidět,že při tehdejším stylu hry opravdu těch zraněních proti dnešku bylo minimum.V té době (rychlí též byli) vynikající hráči jako Gento,Di Stéfano,Spencer,Eusebio,Pelé a jiní by se dnes museli hrát podobně,jinak by neměli vůbec šanci uspět.Ten trend je v součastnosti ve všech sférách.Třeba v hokeji hrála většina hráčů v 60 letech ještě bez helem.Bez nich by dnes nikdo po svých z ledu neodešel.Když to tak vezmu kolem a kolem,tak lidi dnes víc zajímá kdo koho pořádně narve na mantinel,než povedená akce.Doba je však taková s tím se nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslíš si že vysoká agresivita a touha zůstat v základní sestavě jdou tak trochu proti sobě? samozřejmě je důležité (zvlášť v anglii) jít do káždého souboje naplno, ale přehnaná agresivita způsobí to, že hráč má hodně žlutých nebo červených karet a má stop na x zápasů. na jeho místě nastoupí někdo jiný a pokud se mu bude dařit tak ho ze sestavy vyšoupne. takže podle mě přehnaná agresivita nemá nic společného ani s touhou hrát v základu ani s penězma

Reagovat
vanGomm

Ty karty logiku mají.Ovšem hráči při zápalu boje na ty karty přece vůbec nemyslí a jak tu psal daewa nemyslí ani na peníze.Při zápase se myslí jedině když tak na výhru.No a výhry přináší přece ty peníze,pro které tam přece každý hraje.Proto dnes hráči aby se udrželi v sestavách musí hrát tímto stylem.Nic jiného jim totiž nezbývá.Na druhou stranu bude-li hrát "v rukavičkách" tak z té sestavy vypadne dřív,něž po 4 nebo 8 žluté a na podstatně delší dobu.A je dost možné,že si takový hráč už ani neškrtne i v jiných týmech,protože to o něm bude každý vědět a co s takovým.Dnes prakticky v každém zápase minimálně zašívají někomu hlavu.Dnes je to tak nastaveno a já to plně chápu.

Reagovat
Arbiter

houby, tohle byla nešťastná náhoda, žádný nastupující trend...

Reagovat
vanGomm

I to je možné,že je to všechno jen náhoda.Bohužel ty náhody začínají být stále častější mě to tedy alespoň tak připadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem video a on tu nohu měl nějakou divnou ještě než došlo ke střetu ........ vlastně obě http://www.youtube.com/watch?v=nVVsPh9lGpA

Reagovat
miezto

Njn obrovská shoda náhod, kdyby mu pak Ryan "nepomohl" léčil by se týden, dva nebo vůbec...

Reagovat
Bakary3

Nechci, aby to vyznělo špatně, vim, že se to nikomu nedá přát, ale.. Proč Rosický, Eduardo, Persie, Ramsey.. Proč ne třeba Denilson, ten je nesmrtelnej, jako ve Slavii Hubáček, tohle prostě nepochopim..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem logický.. Těch lepších hráčů si totiž soupeři všímají mnohem víc a musí se jim hrát do těla..

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak. Denilson balon odevzdá sám, Ramseymu ho musí sebrat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele