Ramos vylučuje Berbatovův odchod

20.12.2007, 15:46
Aktuality
V Anglii se nepřestává spekulovat o odchodu Dimitara Berbatova z Tottenhamu. Na bulharského útočníka má podle tamních médií stále políčeno manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson, tento přestup ale vyloučil Juande Ramos...

"Není vůbec žádná šance, že by Berbatov v lednu odešel. Naopak Berbatova potřebujeme, protože pokud chceme dosáhnout našich cílů, musíme mít hráče takové třídy," prohlásil bývalý trenér Sevilly.

"Museli by na stůl položit spoustu peněz a hodně dobrých hráčů, aby vyrovnali kvality Dimitara. Dimitar je pro nás hráčem, který není na prodej. Bude to velmi složité, velmi komplikované, aby ho někdo dokázal získat," dodal Ramos.

Berbatov přišel na White Hart Lane loni v létě z Bayeru Leverkusen a okamžitě se stal důležitou součástí Tottenhamu. Bulharský reprezentant byl dokonce vybrán do ideální sestavy celé sezony, letošní ligový ročník mu ale už tak nevychází a podobně je na tom celý tým. Kohoutům zatím patří až dvanáctá příčka, dobrou zprávou jsou alespoň zlepšené výkony a výsledky posledních týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jezis jak sou letos ty slepice tragický,a mě to šíleně těší

If U hate spu*s U R my friend...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale teď přichází období Juande Ramose.. hodně se zlepšil Tottenham po jeho příchodu, hlavně Berbatov se mi velice líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

If U hate SPURS UR fucking idiot!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom prázně kvokáš, takže si sám slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si měl vysnít hráče, ktetého by chtěl vidět v Barce, byl by to Berbatov.

Reagovat
smazaný uživatel

sem cekal ze si vysniješ treba peleho bo maradonu.A ty Berbatova

Reagovat
smazaný uživatel

Z Tottenhamu bych bral pouze jediného hráče a Berbatov jím není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud je jím Garath Bale tak ten je pro Spurs příliš důležitý a suma by musela být hodně vysoká aby ho Spurs pustili. Pokud myslíš někoho jiného tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Cerny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele