Ramos skončil v Seville a míří do Tottenhamu

27.10.2007, 08:26
Aktuality
Už to nebude příliš dlouho trvat a Juande Ramos se definitivně stane manažerem Tottenhamu. Španělský kouč udělal k angažmá na White Hart Lane další krok - rezignoval na svou funkci v Seville...

"Pro mou rodinu a kariéru je nemožné do Londýna nejít. Tohle bylo nejtěžší rozhodnutí v mém životě. Můj čas v Seville byl nejdůležitější částí mého osobního a profesionálního života a budu za něj vždycky vděčný," prohlásil Juande Ramos.

Vedle Ramose, jehož kontrakt na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana měl vypršet na konci letošní sezony, se se Sevillou rozloučil i kondiční trenér Marcos Alvarez. Pro 53letého trenéra je v Londýně připravena čtyřletá smlouva a Ramos by si během této doby měl přijít na 25 milionů liber. Na White Hart Lane by pak měl začít úřadovat v pondělí.

Tottenhamu se úvod letošní sezony vůbec nevydařil a ve čtvrtek večer ze své funkce na žádost vedení odstoupil Martin Jol. Ramos patří mezi nejúspěšnější trenéry posledních let - se Sevillou totiž dvakrát zvítězil v Poháru UEFA a jednou v Evropském superpoháru, Copa del Rey a Španělském superpoháru.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo ví jak se mu bude dařit v novém prostředí, já však doufám, že spurs půjdou nahoru mílovými kroky !!

Reagovat
HOST*

slepice nikdy nebudou lepsi net Arsenal!

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si kohouta se slepicí? Tak to místo ču.áka budeš asi p.ča...

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem tohle se povedlo

Reagovat
HOST*

ach jaj, z LaLigy som sevillu najviac obdivoval a bola to najvacsia zasluha prave ramosa, snad sa sevilla nerozpadne... o chvilu zacina nova era pre slepicky, ale aj tak...

You'll never beat Arsenal!

Reagovat
HOST*Reaper

Tak jen doufám, že neskončíme jak Liverpool...Ramos vypadal v Seville dobře, tak uvidíme!! Každopádně jsem napnutej!!!

Reagovat
HOST*hlh

Ted si Ramos do Tottenhamu ,kterej mu da urcite 50 mega na prestupy, nataha z La ligy nejaky dobry hrace a zesere je v Anglii,boze jak ja PL nesnasim

Reagovat
RMCF

Kanoute už to tam zná tak ho bude třeba následovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vůl PL je uplne nejlepsi na svete,najdes tam vsechny hrace sveta,vsechno se tam kloubi technika,tvrdost i rychlost.Zatimco v La Lize vsichni jen chodej a nikdo tam nemaka.Je to vsechno pomaly a rozhodci piskaj jak v basketu.Proste PL je mnohem lepsi uz jen kvuli ty atmosfere..

Reagovat
HOST*hlh

Ja vim v PL je nasazeni tempo atd. ale zase jak rikas ty v La Lize urcite hraci jenom nechodej tys asi v zivote nevidel zapas PD zejo? ... me spis vadi jak do PL vzdycky pride nejakej American ,Rusak koupi klub nahrne do nej prachy ... kdyz to byl jen priklad chelsea tak mi to nevadilo ,ale ted je toho Anglie plna jen a jen prachy nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale fotbal sou proste penize a kdyz se ti bohaci usmyslej ze ten klub koupej tak ho proste koupej,me taky velky nakupy a bohaci vadej.Nejvic ze vseho asi chelsea.

Ale ja fandim Arsenalu,ktery dokazuje ze krasny fotbal se da hrat i bohateho majitele a velkych nakupu.Arsenal je treti nejbohatsi klub na svete a to jen diky vlastnim prijmum.

Reagovat
smazaný uživatel

hele kdyz se koukam na PD tak me to prijde proste takovy malo zivy skoro bych rek az nudny,nevim cim to je ale ja se bavim u prenosu PL posledniho s nejakym predposlenim vic nez kdyz se koukam na PD.Samozrejme ze El Classico a zapasy Barcy stojej vetsinou za to,ale mozna je to kvalitou prenosu,ale ja mam proste radsi PL.

Navic tam hraje Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Prekopovat to z jednej strany na druhu vyzera naozaj zivsie ako zdlhavejsi postupny utok. Bohuzial ja to prekopovanie si medzi brankarmi moc nezeriem.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je typickej argument španěláků,oni to jen tak nenakopavaj,oni přenášej hru a presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prenasanie hry a pritom vacsina tych nakupnutych lopt konci na hlavach supera.

Reagovat
HOST*hlh

Kazdej sme na neco jinyho proste PL a PD sou nejlepsi souteze na svete

La Liga 4EVER

Reagovat
HOST*

Arsenal nehra zrovna typicky anglicky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League sice behaju, ale castokrat zbytocne. Nestracaj loptu, nemusis ju ziskavat spat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ji maj kopat obranci mezi sebou vid,ohromne zazivny.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal si, ze v La Lige vsetci chodia. Keby neboli v Premier League take kopyta, tak by nemuseli tak behat a ziskavat technickou neschopnostou stratenu loptu spat.

Reagovat
HOST*Gamper

Kromě Arsenalu a Manchesteru United týmy PL moc techniky nemají

Reagovat
HOST*

Hm,nechápu proč opustil Sevillu,měl to tak dobře rozpracovaný a on de radši ke Slípkám..Nechápu

Reagovat
HOST*macca

čo nechápeš??? Anglická liha je annglická liga!!! Nejaká zasraná Sevilla sa nikdy nevyrovná Londýnu!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale kokot jak noha u prdele... Sevilla je úspěšnější za poslední dva roky víc než všechny PL týmy dohromady. Zkus to vyvrátit...

Reagovat
Messiáš

Tak to je obrovskej skok zpět .

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně preferuji La Ligu, pochybuui že se v PL všechno kloubí, je to spíš fyzická hra, techniky tam moc nenajdete, s výjimkou jednotlivců nebo např Arsenalu.

Rozdíl mezi Pl a PD je jako mezi Fifou a Pro evolution soccerem. Fifa je divadlo pro masy- krásné stadiony, rychlost.. PES, byť už se dnes také honosí grafikou, je spíše hrou pro fajnšmekry.

PL oslovuje tempem, bojovností, rychlostí, ale to nejsou základní atributy, které vyhledávám u dobrého fotbalu. Myšlenkou, technikou a nápaditou hrou se vyznačuje PD.

Reagovat
HOST*

presne moje slova v obouch pripadech volim PES

PES 4EVER ,La Liga 4EVER

Reagovat
HOST*

vies kazdy ma na to svoj nazor, nikto nepovedal co su zakladne atributy pre kvalitu ligy, v atributoch ktore su pre mna najprednejsie vitazi PL

Reagovat
M11

PES FOREVER

Reagovat
HOST*GEGE

nevim jestli je to spravny tah uvidime snad se zacne darit

Reagovat
HOST*

krom arsenalu man.u.liverpoolu a nekdy chelsea nehraje nikdo v premier pekný fotbal a o kvalite vypovídají vzájemn= zápasy jako ted tottenham getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybrat si jeden zapas a porovnavat podle nej celou ligu mi prijde nastastne az ubohe.. a co valencia chelsea? :) Myslim, ze se nikdy neshodnete, ktera liga je lepsi.. Ja osobne mam radsi PL kvuli nasazeni a bojivnosti.. Nicmene PD a PL jsou nejlepsimi ligami na svete.. A co se tyka Ramosova prichodu, doufam, ze to byl dobry tah a dojde k vyraznemu zlepseni.. Kvalitni trener to rozhodne je...

Reagovat
HOST*

Je to skoda nadruhou stranu mozna dobre pro slavii...

Reagovat
HOST*floppy

no jestli se slepice zachrání tak mě jebne

Reagovat
-Kopy-

tak jestli si myslíš, že s takovým kádrem sestoupí tak jsi docela naivní

Reagovat
HOST*giO

tak tento zitrejsi zapas nevidim pro tottenham moc dobre. Mam vsazenou za slusnou sumu cistou 1 , ale asi zitra pujdu jeste neco vykutit a dam 0 , jelikoz tottenham uz hraje rekneme bez trenera a blackburnu by bod z venku urcite stacil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele