Ramos se přiblížil angažmá u Spurs

26.10.2007, 14:50
Aktuality
Juande Ramos je stále koučem Sevilly, už brzy se však může stěhovat do Anglie. Podle posledních zpráv má o úspěšného Španěla stále eminentní zájem Tottenham Hotspur a zdá se, že je stále blíže jeho získání.

V Tottenhamu včera skončil manažer Martin Jol a jeho nástupce zatím zůstává neznámý. Velkým favoritem pro vedení londýnského klubu je Juande Ramos, jehož se Spurs už v létě neúspěšně pokoušeli získat.

Nyní se kouče Sevilly snaží přivést znovu a nejspíš nejsou bez šancí. Podle španělský médií obdržel Ramos od Tottenhamu nabídku čtyřleté smlouvy, podle které by si na White Hart Lane vydělal cekem 28 milionů eur.

I v Seville už zbystřili. Ramos měl už dnes dopoledně požádat vedení o svolení k odchodu. Jestli to je pravda, se dosud nepotvrdilo. Nicméně zatímco vedl Ramos běžný trénink ligového týmu, prezident Sevilly Jose Maria Del Nido spolu se sportovní ředitelem Ramonem Rodriguezem Monchim intenzivně jednali o současné situaci.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

jj....tak toho jsem se bál, že už je skoro ruka v rukávě!!!

www.totte.blog.cz

Reagovat
HOST*Cecs Fabregas

www.fabregas.wbs.cz

Reagovat
HOST*

www.eredivisie.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele