Ramos prý nahradí Maldiniho

02.01.2008, 15:57
Aktuality
Španělský obránce Sergio Ramos by měl být v létě klíčovou postavou milánského AC. Vedení italského klubu si od něj slibuje, že by dopomohl přestavbě kádru, který pravděpodobně opustí hned několik veteránů. Ramos je v očích Rossoneri viděn jako nový Paolo Maldini.

Trenér Carlo Ancelotti chce podle deníku Marca získat Ramose za každou cenu, a proto je AC Milán ochoten utratit obrovskou sumu.

Tým totiž přijde o několik velezkušených borců, jimiž jsou například Paolo Maldini, Cafú, Clarence Seedorf a další. Ti hodlají v milánském celku skončit, a proto se Rossoneri budou muset vypořádat s velkou obměnou kádru.

Ofenzivu by mohl posílit Karim Benzema z Olympique Lyon, za něhož AC Milán podle informací Gazzetta dello Sport zaplatí 25 milionů liber. Naopak do týmu určitě nepřijde brankář Sebastian Frey, o nějž kouč Ancelotti ztratil zájem.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odvážné tvrzení,ale proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho Real prodá tak to musí být opravdu magoři. Ramos má Real opravdu rád a jednou chce být i kapitán, tak proč vyhazovat hráče s klubovým cítěním, panebože. Když Calderon tak chválil týmový kolektiv, tak proč všechny vyhodit a koupit C. Ronalda???

Reagovat
sansiro

Ramose nebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on by ani nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovo prohlášení z 9.7.2007: ''Real byl mým snem od dětství, když už jsem v takovémto velkoklubu, budu se ho držet do konce kariéry. Samozřejmě pokud o me nestřetí zájem.''

Ramosovo prohlášení z 27.11.2007: ''Kdyby přišla lákavá nabídka z velkoklubů v Premier League nebo Serie A, určitě bych se přsunu nebránil.'' Co ten kluk vlastně chce?

---

HTTP://FOTBALOVYSVET.PISE.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

To rekl potom co nekdo z AC RIKAL ZE SOU OCHOTNI ZA NEHO DÁT 150000000eur-říkal že ty penize by klubu pomohly a pokud by je real potřeboval tak by odešel a ne že chce odejit za každou cenu!!!

Reagovat
exot12

Seedorf?! Ten ide kde? Zaujimalo by ma kto su ty dalsi?!

Reagovat
Shevchenko

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

No jich je tam hodne krome tech tri jeste favalli,serginho,Guisseppe,Kalac,Simic i Ronaldo asi odejde a inzaghi je tez stary

Reagovat
Shevchenko

Guisseppe? To je podle tebe kdo? Jediný Guisseppe v AC je Favalli a toho už tam máš.

Reagovat
Shevchenko

Tým totiž přijde o několik velezkušených borců, jimiž jsou například Paolo Maldini, Cafú, Clarence Seedorf a další.

CLARENCE SEEDORF ?? Autor asi hodně rozumu nepobral.

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktor Eurofotbalu to asi trošku popletl, v Gazzette psali jen o Maldinim, Cafu a Serginhovi..nevím jak tady přišli na Seedorfa.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Real proda Ramose,tak by museli bejt padly na hlavu.A jeste kor do Ac Milan.Nesnasim tenhle klub.Ramos ma vsechno,je univerzal a je mu teprv 20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele