Ramos chce posílit obranu

12.12.2007, 17:00
Aktuality
Manažer Tottenhamu Juande Ramos se chystá utrácet. Bývalý kouč španělské Sevilly vidí nejvíce problémů v obranné hře Spurs a právě defenzívu by v zimě rád posílil...

"Je jasné, že nejvíce problémů máme v obraně. Není to snadné, mohu udělat několik změn, ale nemohu vyměnit celou skupinu. V zimním přestupním termínu budeme hledat jednoho hráče, abychom posílili na jedné pozici," naznačil Ramos přestupové plány Tottenhamu.

Na White Hart Lane se před začátkem sezony hodně hlasitě mluvilo o útoku na příčky zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů, týmu však vůbec nevyšel začátek sezony a hodně dlouho se topil v sestupovém pásmu. Díky víkendové výhře nad Manchesterem City se sice Kohouti posunuli na třináctou příčku, na osmnáctý Sunderland ale mají k dobru pouze dva body.

Optimistický pak není ani pohled tabulkou směrem vzhůru. Trojlístek na čtvrtém až šestém místě, který tvoří Liverpool, Portsmouth a Manchester City, má již třicet bodů, což je přesně dvojnásobek dosavadní sbírky Spurs.

"Tottenham v posledních letech bojoval o Ligu mistrů. Nedokáži vysvětlit současnou situaci, ale je to realita a my budeme pracovat na tom, abychom ji změnili," slibuje Ramos.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim koho by chtěli koupit, obrané jména mají v kádru dobré, chyba je spíš někde jinde. Kohouty zrovna nemusím, ale mají ohromnou smůlu. No ale PL je hrozně vyrovnaná. Tam může sestoupit kdokoliv (kromě Big Four), ale stejně se Spurs zvednou a do konce roku budou na takovém 7.-8. místě. Jenom nechápu proč vyhazovali Jola, tím nic nevyřešili.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem jsou samozřejmě zranění díky, kterým nehrají v obraně Ledley King a Anthony Gardner. Jakékoliv posílení obrany bude samozřejmě přínosem bude-li dodržena tradice nákupu mladých talentovaných hráčů jako byl Gareth Bale (velký příslib do budoucna á propos nyní také dlouhodobě zraněný)

Reagovat
smazaný uživatel

Meli hruzostrasny zacatek kdy si snad myslely ze si pred nema vsichni sednou na prdel.Opak byl pravdou i kdyz je moc nemusim furt lepsi jak Newcastel to je taky kopana(bohata).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele