Ramires odchází z Chelsea, přestoupil do Jiangsu Suning

27.01.2016, 15:23
Aktuality
Brazilský záložník Ramires koncem října prodloužil smlouvu s Chelsea do června 2019, už o tři měsíce později ale londýnský klub opouští. Jihoamerický fotbalista míří do Číny, dnes byl do úspěšného konce dotažen jeho přestup do celku Jiangsu Suning...

"Ramires dnes přestoupil do čínského klubu Jiangsu Suning. 28letý fotbalista odchází ze Stamford Bridge po pěti a půl letech, během nichž pomohl týmu k zisku trofejí na anglické i evropské scéně," stojí v prohlášení na internetových stránkách Chelsea.

Blues Ramirese koupili v srpnu 2010 za sedmnáct milionů liber z Benfiky a co se týče sumy za transfer, tak na něm vydělají - od asijského klubu nyní dostanou ještě o osm milionů liber více.

Ramires v prvních sezonách patřil do základní sestavy londýnského celku, letos už se mu tolik nevedlo a od poloviny prosince v týmu pouze paběrkoval. Celkem Chelsea opouští s bilancí 159 odehraných zápasů v rámci Premier League a odchází jako vítěz anglické ligy, FA Cupu, Ligového poháru, Ligy mistrů a Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele