Rakitić se z Barcelony nechystá, rád by ještě prodloužil smlouvu

05.02.2019, 12:57
Aktuality
Ivan Rakitić má zájem o setrvání v Barceloně a s katalánským klubem by rád podepsal nový kontrakt. Chorvatský záložník tak reaguje na spekulace tisku ohledně možného odchodu z týmu lídra španělské nejvyšší soutěže, zájem o něho měly mít hned tři kluby...

Třicetiletému středopolaři na Camp Nou běží smlouva do června 2021 a vedení mu přivedlo hned několik konkurentů. Před letošní sezonou přišli Arturo Vidal a Arthur, za několik měsíců se pak o místo v základní sestavě Barcelony bude bít rovněž čerstvá akvizice z Ajaxu Frenkie De Jong. To vše vede ke spekulacím a o fotbalistu se zajímají PSG, Chelsea nebo Inter Milán.

"Ivan chce v létě odejít ze Španělska? To je nemožné," podivuje se nad spekulacemi agent Arturo Canales v rozhovoru pro Diario Sport.

Rakitić do Barcelony přišel před čtyřmi a půl lety ze Sevilly a do této chvíle za slavný klub odehrál 244 zápasů, v nichž dal 33 branek. I přes zvýšenou konkurenci patří do základní sestavy trenéra Ernesta Valverdeho, který mu důvěřuje.

"Rád bych prodloužil a zůstal ještě spoustu let," vyjádřil se na toto téma minulý týden sám Rakitić.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (916)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele