Rafinha se po odchodu z Bayernu vrací domů, získalo ho Flamengo

10.06.2019, 13:50
Aktuality
Brazilský obránce Rafinha si po čtrnácti letech znovu zahraje ve vlasti. Třiatřicetiletý fotbalista se rozhodl neprodloužit končící kontrakt v mnichovském Bayernu a jako volný hráč nakonec zamíří do domovského Flamenga...

Rafinha se s vedením dohodl na dvouleté spolupráci, veřejnosti a fanouškům bude představen 24. června poté, co mu skončí dovolená.

Rafinha s velkým fotbalem začínal v Coritibě, v červenci 2005 přestoupil do Schalke a o šest roků později se stěhoval do Bayernu, sezonu 2010/2011 přitom strávil v italském Janově.

S Bayernem Rafinha získal sedm bundesligových titulů, čtyřikrát se spoluhráči triumfoval v DFB-Pokalu a svým dílem přispěl k triumfu bavorského celku v Lize mistrů. V 1. Bundeslize odehrál 332 utkání, celkem v Evropě zasáhl do více než 500 zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Juan Román Riquelme

S fotbalem zacinal v Coritibe, ale jde hrat do domovskeho Flamenga....Good job!

Reagovat
Kincl

Je to myšleno jako domů do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdalenost mezi mestama v tak velkejch zemich jako brazilie muze byt klidne vetsi nez napr z ostravy do nemecka nevim jaka je presne vzdalenost flamengo coritiba ale neni domu jako domu.

Reagovat
kilobyte

Ne vrací se domů do Brazílie, kde bude hrát za Flamengo.

Reagovat
Jardman

V jeho případě Flamengo domovský není

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, kolik lidi nepochopí jednoduchou větu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele