Radost z postupu Marečkovi zkazilo zklamání z remízy

23.07.2014, 08:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pak ma ten koeficient vypadat... to je celej nas fotbal, pritom evidentne maji na to dat jim 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

to je celej českej fanoušek

Reagovat
TheAdy

ale má pravdu, mělo se dovést vše, a ne jen pulka ... to je cast bodu tu, pak cast bodu tam a hned uz takhle ztracejí i celej bod.. kde jinde mají být 100% než v predkole proti levadii ktere dají sedmičku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Křetínský už má rozepsanou SMS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dluh už mají kluci šikovní splacený, teď už si můžou kluci hrát pro sebe.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/sparta-chce-v-tallinnu-splatit-dluh-ceskemu-fotbalu-rekl-dockal-262775/

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to je úplně jedno. 0,1 koeficientu už nás nespasí.

Reagovat
FORZAMILAN

To víš že jo, to je jasný. Jen místní prudiči anti-sparťani musej mít nějakou záminku

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň Plzeňáci jsou pořád v noře po prohře 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sparte trvalo jeden zapas nez to zacala nicit vsem. jenom parazituji na koeficientu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechápu jen co s tím koeficientem všichni máte. Ještě se pořádně nerozjeli předkola a už se počítají bodíky do koeficientu. Hlavní bude jak si povedou český zástupci celkově Jo Sparta měla vyhrát což neomlouvám . ale na druhou stranu byl to zápas o nic . Kde už bylo vše hotové a Estonci chtěli jen přijatelný výsledek . Takže taktika vzadu beton a čekat na brejky .Takže bych to zas tak moc nehodnotil nedělal bych z toho velkou vědu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jester Radka Bejbla

Parazituji? Prosim te priste nic nepis radsi

Reagovat
risk je zisk

to snad není možné

Reagovat
Recoba Inter

Omg ten Cavani je blbej

Reagovat
Rišan

Každý, i český klubový fotbaL musí mít nějaký vyšší cíl (tedy ne jen, jak vydělat prachy,jak si co nejvíc užít, kde co ošulit, ukrást a pod), k němuž se snaží směřovat. Proto jsme tak horovali pro body do koeficientu. Teď, když jsme dosáhli 15. místa a propříště pěti účastníků v LM+EL a pošilháváme ještě výš, je čas na vystřízlivění. Dva finančně nejsilnější kluby Sparta a Plzeň se před poháry snažily posílit - teprve příští týdny ukážou, zda to v nich dokážou zúročit. Doma tak suverénní Sparta, aby se dostala aspoň do skupiny EL a Plzeň, aby si udržela dosavadní pohárový tah. Pokud se však posílili na úkor jiných pohárových účastníků, tedy Boleslavi a Liberce vyvstávají pochyby, jak asi v EL mohou uspět ti. Rozmělníme-li síly příště ještě pátým klubem, může se stát, že se český klubový fotbal dá zase na ústup. Pokud se nezmění jeho ekonomické, organizační, lidské a taky morální zázemí.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom podtrhuji!

Reagovat
johnik

uplna blbost......stejne se nikdy vic jak 2 mančafty od nas do poharu nedostali, a tim ze pristi rok bude mit 5 tymu moznost, bude vetsi pravdepodobnost napriklad 3 tymu v zakladnich skupinach......vezmu-li v potaz ze Sparta a Plzen zustanou na stejne urovni a pridaji se k nim treba posilene Jabka......na ustup to pujde jen tehdy kdyz vsechny ceske kluby rozprodaji pulkku kadru do zahranici......

Reagovat
PP

Nejsu sice Spartan, ale co tady furt pichujete o koeficientu? Pořád je to o 100% lepší od Sparty než loni.. Doufejme, že se poučí, že s Bčkem toho moc v Evropě neudělá a šup do skupiny LM!

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude remizovat s týmem ze spodní 5stovky, tak toho v Evropě opravdu moc neudělá. Kde jsou ty časy,kdy Sparta byla no.42

Reagovat
PP

ale prosimtě... je začátek sezony, vyhráli první zápas 7:0, chceš vyzkoušet lavičku, bylo to u nich, kde hráli Estonci o důstojnost.. Doufejme, že se poučí a že měli plnou hubu keců - holt Sparta a Češi obecně..

Reagovat
smazaný uživatel

takhle kurvit koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

tvl a kdo ten koeficint delal ty cele roky? furt melete o plzni ano udelala kus prace....ale az za posledni 3 roky pred tim to tady tahla Sparta, Slavie, Jablonec, Bolka, Banik.....a ted tady delate ramena.....trapnýýý....

Reagovat
Posledni Kovboj

Marecek vyjadruje se sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se nevrátil do zbrojovky

Reagovat
Posledni Kovboj

a proc by to delal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele