Rád bych napodobil Chivua, přeje si Radu

30.01.2008, 11:46
Aktuality
Obránce Stefan Radu je v Laziu teprve několik dní, netají však velké ambice – v Itálii by chtěl jít ve stopách krajana Cristiana Chivua. Díky velké marodce se postaví do základní sestavy možná hned o víkendu proti Sampdorii.

Radua získalo Lazio nedávno z Dinama Bukurešť. 21letému hráči je předpovídána velká budoucnost, mladý Rumun by chtěl naděje brzy naplnit. "Mým idolem je Chivu, rád bych šel v jeho stopách," neskrývá obdiv ke krajanovi, který se stal v dresech AS Řím a Interu hvězdou Serie A.

"Sebe považuji za oddaného hráče, který tvrdě pracuje," charakterizuje se Stefan Radu. "Přišel jsem do Itálie, abych hrál. Ne, abych seděl na lavičce a jen se díval."

"Myslím,že už jsem se adaptoval dobře, jediným problémem je jazyk," pokračuje. "Hráči mě přijali vřele, jsem šťastný že mohu hrát za Lazio. Je to významný klub. Pamatuji si silný tým, který zaslouženě postoupil do Ligy mistrů." Tam se Lazio dostalo třetím předkolem právě přes Dinamo, za které hrál Radu.

Radu přišel do Říma v době velké obranné krize Lazia. Lorenzo De Silvestri, Fabio Firmani, Luciano Zauri i Mobido Diakhite jsou mezi zraněnými. Aleksander Kolarov je v trestu a Guglielmo Stendardo by zapůjčen Juventusu.

Nové posile se tak otevírá pro víkendový zápas se Sampdorií Janov přímá cesta do základní sestavy.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele