Pulisic končí angažmá v Chelsea, nově bude nastupovat za AC Milán

13.07.2023, 19:32
Aktuality

AC Milán oficiálně potvrdil příchod Christiana Pulisice z Chelsea. Rossoneri za čtyřiadvacetiletého reprezentanta USA zaplatí 22 milionů eur včetně možných bonusů...

Pulisic na Apeninském poloostrově podepsal čtyřletou smlouvu s opcí na další sezonu.

"Jsem šťastný, že jsem tady. Těším se, až začnu v tomto historickém klubu," řekl Pulisic po včerejším příletu na milánské letiště. "AC Milán je legendární klub a já jsem opravdu nadšený, že přicházím a pokusím se tady vyhrát nějaké tituly," dodal bývalý hráč Dortmundu.

Rodák z Hershey v Pensylvánii působil v Chelsea čtyři a půl roku, během nichž si na konto připsal 145 startů ve všech soutěžích s bilancí 26 gólů a 21 asistencí. Pulisic v sezoně 2020/21 pomohl Blues k vítězství v Lize mistrů, vyhrál také Superpohár UEFA a Mistrovství světa klubů.

Pulisic v Miláně potká známé tváře, nedávno z Chelsea dorazil Ruben Loftus-Cheek a již dva a půl roku za Rossoneri nastupuje odchovanec londýnského celku Fikayo Tomori.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (203)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Někdo nějaké bližší info k Reecovi? Že prý na tréninku něco s kolenem udělal dneska?

Reagovat
VersaceChain

To s tim Hojlundem je fakt vtip, neskutecne jak prepalene ceny chteji za nektere hrace. Na tohle bych se fakt vysral, a za takove palky sel jen pro overenou kvalitu, jinak dopadnem jako se Sanchem.

Za me bych byl rad kdyby prisel nejaky utocnik do 40 mega, Orban, Gimenez, Wahi, Kalimuendo...

Reagovat
Seydou Doumbia

Taremi má jít do United co jsem nedávno četl.

Reagovat
John Obi Mikel

Šel na vyšetření, nevíme, jestli preventivní nebo neočekávané.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rox

Jsem na něj zvědavej, posílení to na pravou stranu určitě je, ale mám strach, že bude buď totálně neproduktivní a splašenej nebo pořád zraněnej. Horší než Saele a Messias ale být nemůže.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Dirtyfoxx420

Reagovat
Svatej

Napravo mockrát nehrál, spis vůbec

Reagovat
Talker

Hrál, ale byl tam mizernej.

Já myslím, že se ho pokusí AC nacpat doprostřed spíš...? Napravo mi smysl nedává.

Reagovat
Rox

Viděl jsem ho hrát jen párkrát, spíš mi přišel jako behavy křídlo, který bude jezdit nahoru dolu než dostředu, kde by měl něco tvořit a rozdělovat přihrávky. Po odchodu Diaze a možná i CDK na tu pozici ale nikdo není. Nechápu, že si necháme utéct Kamadu, kterej je zadarmo a radši šetříme noneu místo pro někoho, kdo nemusí vůbec vyjít. Vedení jsou prostě amatéři.

Reagovat
Talker

Tak z mého pohledu byla jeho největší přidaná hodnota v tom pohybu bez míče, kdy si nabíhal do vápna, respektive do prostoru. Sekundární jako tahový hráč, ale který úplně není schopný vykoupat obránce úplně solo, takže potřebuje overlap a pak jít do středu a vystřelit, respektive tam potřebuje pomoci.

Takže za mě ideální pozice LW, kde máte plno, pak asi ten second striker, který hraje od útočníka a pak teprve jako RW, kde bude dřít, ale hvězdu z něj neuděláš.

Napravo u nás měl 900 minut a byl bez golu, s jednou asistencí.

Nalevo 11+5 za 2400 minut

Jako AM (spíš ale inverted winger, většinou nalevo) 1400 minut, 5+3.

Reagovat
db18

Z levé strany je mnohem produktivnější než z jiného postu.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Shevchenko

A kde teda hraje? A ten RLC je normální CM?

Reagovat
Svatej

Odehral toho vic vlevo, na konci obcas dokonce i wingbeka

RLC je takovej univerzál na všechno. Na CM je určitě nejlepší, ale v akceptovatelny kvalitě odehraje neco i na straně. Ma silu v driblingu, fyzicnosti a obecně je celkem dost fotbalovej, ale chybi mu odvaha, takže to neumi prodávat tolik jak by mohl.

Jeho schopnost vracet míče stoperum, když ma prostoru tri prdele pro to se otočit a běžet k bráně, mi vzdycky lezlo na nervy..

Reagovat
Talker

Viz výše, u nás hrál úplně všude, pár zápasů i na wingbekovi.

On byl všude celkem průměrnej herně kromě toho restartu, ale nalevo měl alespon nějakou produktivitu. Napravo neměl ani to a byl z něj absolutně průměrnej/podprůměrnej hráč, protože tam nebyla ani ta nadstavba.

Co se týče RLC, tak ten hrál taky úplně všude v záloze i všechny role tam a pak i wingbeka, párkrát na křídlech (obou). On je za mě univerzál, takový mix těch našich 3 střeďáků (Kante, Kova, Jorginho), kdy je snad téměř ve všech oblastech 2. nejlepším hráčem, ale v ničem není první.

Nejsilnější stránka asi to, že se kurva těžko odstavuje od míče, protože umí použít tělo, zvlášť v běhu. K tomu hodně solidní defenzivně, nebojí se jít do soubojů a skluzem sebrat míč. Takže za mě asi ideální jako box2box, ale umím si ho představit i jako AM v systému, který bude rychlý a vertikální, kde se bude moci rozběhnout. DM to zvládne taky, ale úplně bych ho tam necpal spíš proto, aby vynikla ta nejsilnější stránka.

Reagovat
bobis21

V Dortmundu to byla jeho jednoznačně nejčastější pozice.

Reagovat
Svatej

To uz je par let...

Reagovat
bobis21

No ale taky to byla doba, kdy podával nejlepší výkony. Určitě to bude jeho primární post minimálně ze začátku, protože to je post kde AC reálně chybí hráči a v součtu za celou kariéru je to pořád post, kde odehrál nejvíc (podle čísel z TM).

Reagovat
Kucka

Taky čekám, že ho nepřivádí na Leaův post.

Reagovat
Svatej

U nas podal zas tech par top top výkonů výhradně vlevo, mezitim co vpravo byl naprosto ubohej, tak to prostě obcas bejvá.

Logicky ho neprivedli na post Leaa, ale v soucasny dobe je jeho post vlevo s tim, ze vpravo zahrát umi, jen uz ne na tyhle úrovni..

Reagovat
bobis21

A nebo je to prostě stejný problém jako u všech ostatních ofenzivních hráčů v Chelsea, že je prostě neumíte využít. Jsem si naprosto jistý že Haverz i Pulisic budou zase super hráči, hned jak opustí Chelsea.

Reagovat
Svatej

A nebo není. V Realu si taky nerekli, ze Bale ted sice hral pravy kridlo pred prestupem, ale obecne toho ma vic nahrnao na bekovi, tak to je asi jeho pozice..

A k ty tvy slavný myšlence, která se objevuje v každý Chelsea diskuzi:

Ze Lukaku stál dál za hovno i v Interu, Abraham po jedny sezone, ktery se vyrovnavala naší první, šel zas dolů, ze Odoi byl horsi v Leverkusenu, než u nas, nebo ze Werner dava 9 ligovych golu za sezonu i zpatky v Lipsku, to je hádám naše vina taky..

Prostě ti hráči casi nosí ten Chelsea dres pod tím současným, jinou logiku v tom hadam nevidíš..

Nebo třeba stojí za hovno ti hráči z Bundesligy a výjimky se dovedou prosadit i tak. Když jde z ty soutěže nějakej zajímavej hráč do rychlejší soutěže, z nejakyho důvodu je jim jedno, jakej dres nosí a stejně maj slusnou sanci, ze budou stát za hovno ve stylu Sancha, Havertze, Wernera, Minamina, Jovice, Keity a dalších..

Reagovat
fenixLFC

(len teda detail, to ze prisiel minamino z bundesligy neznamena ze prisiel z nemecka )

Reagovat
Svatej

paměť zklamala

Reagovat
Benzema

Minamino prišiel z rakúska a za 7 mega si svoje odohral

Reagovat
Svatej

Reagovat
bobis21

Takže hráči jsou konzistentně po odchodu z Chelsea horší než před příchodem do klubu, ale podle tebe to není ukázka špatné práce jo?

Reagovat
Svatej

Pokud jsou ti hraci lepší jinde, pak horší v Chelsea a jsou stále mladí, tak by logicky měli být zase lepší jinde s par vyjimkama,. který se z toho proste nedostanou.

Ja fakt nevim, co mas za problem, ale ty jses primo posedlej jednodimenzionalnim uvažováním, proste sis zvolil jednu diskuzní strategii a ty se budeš držet i kdyby ta logika popirala gravitaci

Reagovat
bobis21

celý druhý odstavec přesně sedí na tebe. To že nejsi schopen pochopit co říkám opravdu není můj problém.

Reagovat
Svatej

Takze Tradičně bez schopnosti vysvětlit absentující logiku ve vlastním komentáři, měl by sis to uz nechat patentovat

Reagovat
bobis21

Logika je všem kromě tebe jasná celou dobu. A základní logiku tě opravdu nenaučím v komentáři na ef, to budeš muset počkat až budeš starší a třeba k tomu dojdete ve škole.

Reagovat
Svatej

Jj, jsou ti "všichni" s nami v místnosti?

Reagovat
Talker

Tak je otázka, jak to bereš. Ty nákupy byly mizerné v té době, Werner a (hlavně) Havertz neměli chodit, protože neseděli do systému. Byli to oba SS/AM, kdy jsme tam měli kvalitnějšího hráče. To byl za mě fail. Pak jsme se je snažili všechny dostat do sestavy, následně se změnil trenér a ten se rozhodl hrát 3-4-3, kdy prostě musí "obětovat" pár hráčů vepředu ve prospěch týmu a výsledků.

Na druhou stranu zrovna u Puliho si stěžovat nemůžeš. Těch šancí dostal kotel, má u nás cca 8000minut (což není málo, když si vezmeš, že byl u nás přes 400 dnů mimo hru), přičemž drtivá většina byla na křídlech. Pak měl pár zápasů na wingbekovi, kdy jsme byli v prdeli a neměli tam nikoho zdravého.

Konzistentní u nás nebyl, kdykoliv se dostal do rozumné formy, tak se zranil a pak mu zase trvalo dostat se do formy - než se znova zranil.

Co se týče toho, že je horší, než po příchodu... Zrovna u něj je to diskutabilní, já nějak nevěděl, proč ho bereme, kromě toho, že byl vyhajpovanej amík. Ze sestavy ho vystrnadil 17tiletý Sancho a v poslední sezoně dělal supersub, takže asi tak.

Reagovat
bobis21

Tak já vidím v Chelsea v posledních letech problém v něčem úplně jiném.

Ofenzivní hráči kteří přicházeli by ideálně chtěli hrát úplně jiný styl hry, než pro jaký byla poskládána obrana. Do ofenzivy většinou přicházeli hráči, kteří by rádi hráli fotbal ve vysokém tempu s vysokým napadáním. Na to ale Chelsea neměla postavenou defenzivu, protože nemůžeš hrát tak vysoko se stopery jako Silva, za kterého by pak prostě každý rychlejší hráč zaběhl. Takže kvůli složení obrany musela Chelsea hrát s obranou trochu níž, čímž pak trpěla většina ofenzivních hráčů, které přivedli. Mám pocit jakoby prostě defenzivní a ofenzivní hráče vybírali pro úplně jiný styl hry.

Reagovat
Talker

Mluvíš stále o Chelsea, protože mi přijde, že popisuješ úplně jiný tým a jiné hráče... Možná u Lamparda 3 roky zpátky to dává smysl, co píšeš (a tam se to mělo řešit tehdy překopáním obrany a zálohy, ale nakonec přišel Tuchel).

Tuchel naopak měl ten systém založený na tom zatlouct soupeře do jeho třetiny, držet míč a nenechat hráčům soupeře prostor na míči, presovat ho, aby nemohli útočit ve velkém počtu a my je vždycky v defenzivě přečíslili, případně měli čas se pořádně zformovat. Podobně i Potter chtěl hrát vysoko a držet míč a presovat. To, že tu poslední sezonu jsme měli zbabranou přípravu a ti hráči na to neměli fyzičku je druhá věc.

Naopak hráčům jako jsou Lukaku, Werner, Puli podle mého sedí přesně obrácený systém - založený na přímočarosti, s obranou posazenou hlouběji, aby se soupeř vytáhl a bylo více prostoru mezi liniemi a za obranou.

Proto taky Havertz, Puli i Werner vypadali mnohem líp v LM, kde to ti soupeři mnohem více otvírali a chtěli hrát vyrovnanou partii. To v PL ale nebylo, protože ty týmy viděli, že máme hráče, kteří nejsou schopní rozbít hluboký blok a proto nás v tom koupali.

Jo, dá se vinit náš recruitment, kdy jsme přivedli hráče, kteří se nám nehodili. Což jsem mimochodem říkal už 3 roky zpátky, že Havertz neměl chodit, protože ho nemáme kam dát a máme tam lepšího hráče.

Na druhou stranu ten problém by měli v téměř každém velkém týmu, který chce dominovat na míči, protože se do těch situací, které mají v oblibě dostanou relativně málo a musí je využít. Což oni nedokázali.

Reagovat
bobis21

Ne, ten styl o kterém mluvím opravdu Chelsea nehrála. Už to že sám zmiňuješ držení míče jako charakteristiku je právě to o čem mluvím ...

Reagovat
Svatej

víš hovno o tkm, jak Chelsea hrála

Reagovat
bobis21

Jediný argument který máš jsou urážky. To beru jako potvrzení, že mám pravdu. Díky za uznání

Reagovat
Svatej

Rozkošný od člověka, kteraj tu sám klopýtá po vlastni logice.

Nerikal jsi, ze uz do PL diskuzi nechodíš nahodou? Nejses konzistentní ani sam se sebou, zase.

Reagovat
bobis21

Tohle je diskuze k posile AC Milán ty lopato

A je to tu plné sraček, protože se tu přisrali lidi jako ty.

Reagovat
Svatej

Schválně, jestli uhodnes, z jaky soutěže ta posila prisla, ty vylizanej exote

Fakt zas uvaha, jak to obkecat, jak kreten. Je zázrak, ze ses s timhle poctem bunek dostal az do bodu, kde umíš i psát, protože fakt vyjimecne narazim na takovouhle demonstraci omezenosti

Reagovat
bobis21

Takže ty pičuješ že chodím do diskuze "PL", když jde o posilu AC Milán. Kdyby to byla jen diskuze o PL, tak bys možná mohl něco takového psát, ale tady ses zase jen ztrapnil.

Ty prostě musíš být nějaký volič Tomia nebo Volného, tohle je úplně ukázkové chování podobných dementů.

Reagovat
Svatej

Ve zkratce. Jde o cross PL a SA diskuzi a vzhledem k cetnosti propojení sekci u clanku, kde behem prestupaku u clanku temer pokaždé jde o nějaký propojení a tohle je z dokonaly poloviny PL diskuze. Tohle vsechno, co pises, naprosto zoufalej az komickej pokus o to vyvarit z hovna jednorožce a pusobis u toho fakt tak hloupe, az je to prostě zarážející.

Ten druhej odstavec ani nebudu hrotit, fakt neskutečně mě nebavíš a odepisuju jen proto, ze jsem si to uz zobrazil v reakcích. Jsem fakt presvedcenej, ze jsi fakt neuvěřitelne hloupej a muj nazor nicim nezmenis, zdar.

Reagovat
bobis21

Nechceš se třeba znovu podívat, kdo co napsal? Protože jsi to byl ty, kdo napsal: "Nerikal jsi, ze uz do PL diskuzi nechodíš nahodou? Nejses konzistentní ani sam se sebou". Není náhodou tohle snaha "vyvarit z hovna jednorožce"? Byl jsi to ty kdo předstíral že tohle je diskuze jen k PL, ne já. Byl jsi o ty kdo se snažil tvrdit, že příspěvkem do diskuze o posile AC Milán nejsem konzistentní s tím, že nechodím do PL diskuzí, což je prostě naprstý nesmysl a i ty si to musíš uvědomovat.

Pokud nechápeš proč si za idiota, když napíšeš že příspěvkem do diskuze o posile AC Milán porušuji tvrzení, že nechodím do PL diskuzí, opravdu ti není pomoci. Normální člověk by třeba uznal, že si neuvědomil že se to týká i jiné ligy, když to psal. Ty ne, ty místo toho předvádíš tohle.

Neboj, o ničem tě přesvědčovat nebudu. Vím že idiota argumenty nepřesvědčím.

Reagovat
Svatej

takovej dlouhej sranec a přitom stačí odpovědět

Tohle je PL diskuze, zaroven i SA diskuze, takže podmínka splněna. Na nějaký vykrouceni se z toho nemas intelekt, tak si to zjednodus a proste do toho nestourej, fakt je to k politovani

Reagovat
bobis21

Přesně jak říkám, typický dezolát, který není schopen uznat ani tak jednoduché pochybení.

Jsem rád že na mě má idiot jako ty negativní názor. Kdybys měl pozitivní, bylo by to na přehodnocení celého žívota, protože to by byl životní neúspěch.

Jestli si myslíš že je "podmínka splněna", tak jsi opravdu naprosto neschopný základní logiky. Došel jsi v matice aspoň na střední? Nebo jsi šel rovnou na nějakou, kde matika nebyla?

Reagovat
Svatej

Koukam, ze bys kvuli neschopnosti pochopit vlastní omezenost poprel i gravitaci. Spis to na toho dezolatka vypada u tebe. Ted uz opravdu koncim. Ty jses jak prase v bahne a citim, ze se ti to prani v bazine zacina libit.

Reagovat
bobis21

Už stačí, už se ti jen vysměju

Pořád selháváš na úplně té nejzákladnější logice a ještě se v tom sám utvrzuješ

Reagovat
772jozef

po tom čo AC doteraz stvaralo na trhu slušný kauf za zlomok ceny ktorú zanho vysolila chelsea

Reagovat
Miguel19

Reece James is set to have a scan on his knee following training to determine whether or not he goes to the US tour. Sources however remain optimistic. (@C345Sam) #CFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je přesně to, co jsem myslel

Reagovat
O.Giroud

Musíš to sem dávať Anglicky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Squinty

To už není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Sterling kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa a napůl trenér.

Reagovat
Bandita_Harry

Napol to ste mu znížili úväzok?

Reagovat
Sigma Olomouc

Smůla

Reagovat
Seydou Doumbia

Alespon tam Hodně Gusto nechodil zbytečně a zahraje si

Reagovat
Kovi81

Reagovat
PP

To nemívají hráči za celou kariéru.. On to má ve čtyřech sezonách..

https://www.transfermarkt.com/reece-james/verletzungen/spieler/472423

Reagovat
Busby babes

defakto se pro vas timhle stylem stava nepouzitelnym no. Jednou z kvalit hracu je jejich dostupnost. a s tim on ma velkej problem. prakticky vynechava nekolikatou sezonu po sobe cca ctvrtinu sezony.

ale tohle zni teda optimisticky, pokud je sance ze pojede, tak to asi neni tak hrozne...

Reagovat
Svatej

No ja nevim.. mi to prijde jak když natrhnes lano. Jasne, dojedes do přístavu, ale stejně se utrhne..

Reagovat
Busby babes

tak tim spis bych ho nechal doma to dolecit.

Reagovat
Svatej

Ja bych ho poslal rovnou na operaci, at ho daj komplet.dokupy a ne takhle natrzenyho

Reagovat
VersaceChain

To s tim Hojlundem je fakt vtip, neskutecne jak prepalene ceny chteji za nektere hrace. Na tohle bych se fakt vysral, a za takove palky sel jen pro overenou kvalitu, jinak dopadnem jako se Sanchem.

Za me bych byl rad kdyby prisel nejaky utocnik do 40 mega, Orban, Gimenez, Wahi, Kalimuendo...

Reagovat
_Franklin_

kolikrat nam to sem jeste napises?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Salfovic

Obsedantně kompulzivní porucha je svinstvo.

Reagovat
VersaceChain

Kdo jsi?

Reagovat
_Franklin_

Bond.....james bond

Reagovat
spider_8

Celkem bargain pro AC vzhledem k tomu jaky potencial ma (i marketingovy). Samozrejme je mozne, ze bude hrat stejnou tuzku jako u nas posledni 2 roky, ale spis si myslim, ze mu pravidelny zaklad pomuze k navratu do stare formy. Za 22 mega to stejne neni velky risk.

Puldu jsem mel vzdycky rad, tak aspon jsme ho neprodali ke konkurenci jako Havertze.

Reagovat
Salfovic

Za 22 mega je to pro AC velký risk.

Reagovat
O.Giroud

Na Sériu A snáď dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dal si sice jeden hattrick, jinak si byl prosto k hovno. Konečně je pryč

Reagovat
vitasrp

Kdyby mi někdo v létě 2020 řekl, že v létě 2023 ho budeme jako nepotřebnýho vyhazovat, nevěřil bych tomu. Absolutně.

Tenkrát měl senzační formu, vypadal jako suprovej hráč a pak.. Se zranil, přišel o formu, zase se zranil a vlastně úplně vyhasnul. Hrozná škoda, ale poslední rok a půl už to bylo vyloženě jenom trápení.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Talker

Při restartu vypadal, že by mohl byt fakt hráčem za těch 60 Mega. Měsíc.

Ale ve zbytku těch 4 let byl povětšinou bud marný nebo zraněný. K tomu obrovská konkurence, kdy ho nemůžeme rozehrává po každém zranění a čekat, až se zvedne a na jakou úroveň.

Je to škoda, ale nedalo se nic dělat. Stavět to na hráči, který když ho potřebuješ není k dispozici je naprd.

Pro všechny strany dobrý obchod. My dostaneme něco málo zpátky, Puli znova restart a třeba mu Itálie sedne. Za fu cenu na tom AC nemůže moc předělat.

Reagovat
Talker

Jinak pustili jsme 12 hráčů - Havertze, Puliho, Kovačiče, K2, Mendyho, RLC, Kanteho, Azpiho, Mounta, Rahmana, Fofanu, Bakayoka (+Zakaria a Joao).

A stejně nám zbývá vyřešit Aubu, Lukaka, Ziyecha, možná pustíme Cucurellu, Chalobaha. 17-19 odchodů během jednoho léta. Ostrý.

To by dalo i slušnou soupisku. A v prdeli je, že i v té jedenáctce, kterou pouštíme, by byl Puli na lavičce nebo hrál wingbacka.

Mendy- RLC,Azpi,K2,Chalo,Cucu-Kovačič,Kante-Joao,Havertz,Mount

Na lavičce Zakaria, Fofana, Auba, Ziyech, Puli, Baba, Baka.

Reagovat
blade115

Cucurella podle mě zůstane no, na hostování spíš ještě půjde Maatsen. Ale i tak no, na věci to nic nemění, je to solidní řez. Hlavně v rekordně krátkém čase, však není ani půlka července. A sice to vypadá, že příchody vážnou, ale už v tuhle chvíli vlastně máme Nkunkua, Jacksona a Gusta. Být už vyřešený Caicedo, aby stihnul celou přípravu, tak si ani neumím představit o moc lepší začátek léta.

Reagovat
Talker

Je to možný, byla by na něm dost velká ztráta a vedení očividně chčije na nějaký status "odchovanec", takže dost možná Maatsena prodají.

Ono se to zdá, že se vyřešil kotel, ale Nkunku byl vyřešený už v prosinci a Gusto v lednu. Stejně tak jsme vyřešili jedno CM (náhrada za Kovačiče), stopera (náhrada za K2) a křídla (náhrada za Puliho, Ziyecha), kdy jsme všechny ty hráče koupili v zimě.

Takže teď reálně nám na léto zbývalo vyřešit zálohu a hroťáka. Kdy hrot podle mého budeme řešit až ve chvíli, kdy se nám podaří zbavit alespon jednoho z dvojice Lukaku-Auba.

Reagovat
blade115

No já proto cíleně neříkal, že jsme je vyřešili, ale že přišli. Čistě ve smyslu posílení kádru oproti konci sezóny.

Jako pořád je dost práce, aktuálně postrádáme 1-2 hráče do zálohy - v závislosti na setrvání Santose/Cassadeie - a nejspíš hroťák s nějakým křídlem / desítkou. Ale cením, že aspoň co do těch odchodů se do toho vedení pustilo takhle s chutí. Představa, že všechny ty otrávený ksichty letí s týmem a zas dostávají šanci ... Hnus.

Reagovat
FC Porto FC

Lukaku, Aubameyang, Zyiech, Hudson Odoi

Reagovat
Nuno čomes

Šílenost

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale 35 mega nabízet to jste z chudých poměrů. Počítám že suma bude 50-60 nejméně.

Reagovat
VTID94

To bola len taka otukavačka. Už sa sme začali riešiť ďalšiu okolo 50 mega. Tak uvidíme

Reagovat
Seydou Doumbia

To by už šlo, Neverkusen nema moc šanci hi udržet. Ještě Frimponga mužete vzít

Reagovat
VTID94

To je pravý wingback myslím nie?

Reagovat
Salfovic

Křídlo.

Reagovat
VTID94

Tak to nám zatiaľ bude stačiť Diaby

Reagovat
Seydou Doumbia

Wingback, bek, křídlo podle potřeby ale je to prostě takový týpek kterého když dáš na beka tak stejně je v soupeřové šestnáctce a nějaký záložník musí vykrývat jeho pozici bo tam není, něco jako arnoldík a další dnešní moderní beci...vlastně dnes polovina normálních beků jsou spíš křídla mi tak příjde

Reagovat
VTID94

Aha tak zostanem asi spokojný s Cashom a nejaký backup za neho. Aj keď on tiež zahrá iba keď sa dobre vyspí

Reagovat
Seydou Doumbia

ako na becích mi příjde že máte rezervy pořád no tam by to nějaké posily chtělo

Reagovat
VTID94

Posilniť by to chcelo určite. Ale zatiaľ som nezachytil že by sme sa zaujímali o niekoho na beka. Uvidíme Monchi s Unaiom majú určite nejake plány s tými 230 mega

Reagovat
Seydou Doumbia

ještě máte 230 mega? 60 diaby, 40 barnes, ještě by k vám mohl kanselu třeba

Reagovat
VTID94

No celkovo na toto leto by to malo byt nejakych 200-250 mega

Reagovat
Eichel

Barnes ide do Newcastlu

Reagovat
Seydou Doumbia

to jsem si o diabym říkal taky...mi příjde že oba týmy bojují o oba hráče

Reagovat
O.Giroud

Cash by mal byť backup

Reagovat
VTID94

No hej len koho na jeho miesto? Nenapadá ma nikto kto by nám aspoň trochu sedel

Reagovat
O.Giroud

Tak verím, že Emery ak má nejakých hráčov nasledovaných tak sú to krajni beci, ktorých tak rád často strieda

Reagovat
VTID94

To dúfam že má ešte keď je aj Moreno zranený

Reagovat
Seydou Doumbia

mě by se u vás líbil i estupinam ale stál by asi raketu no

Reagovat
VTID94

To by stál určite. A po ňom ale pôjdu silnejšie kluby

Reagovat
fenixLFC

ten by bol skvely hocikde a pri vsetkej ucte nedava zmysel aby siel z brightonu prave tam

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný no, takže chelsea může po kukuřici zkusit dalšího předraženého beka třeba mě by se líbil ale v city

Reagovat
Robertson

Castagne, Walker-Peters ?...Aarons, Livramento ?...

Reagovat
FC Porto FC

Ještě se zbavit 4 hráčů, je to nekonečný

Reagovat
FiX
Reagovat
Talker

"I am huge fan of Pulisic."

"He plays center midfield and sometimes center forward"

Reagovat
fff

Inak na jednej strane samozrejme ocenujem, ze ideme tu zalohu riesit, no na druhej strane ideme dost mozno vymenit 5 az 6 senior hracov zo zalohy (Keita, Ox, Milner, Hendo, Fabinho, Thiago), co akoze...je slusny risk .

Spoliehat sa na to, ze vsetci novy hraci v zalohe sa hned chytia je celkom riskantne.

Mozno to vsetko dopadne super, vsetci hned zapadnu a pojde to ako po masle. No urcite by bolo byvalo podla mna rozumnejsie tu zalojhupostupne obmienat v priebehu poslednych 4-5 rokov.

Reagovat
Salfovic

No a když to naopak dopadne na hovno, tak hra o záchranu taky není špatná, to by byl pro fanoušky ještě větší adrenalin, než hrát o titul.

Reagovat
avicii

Toto je fakt veľký risk ak to tak bude.. s trojice Hendo, Thiago, Fabinho by som si aspoň dvoch nechal ...ak ich už name predať tak snáď co najskôr a ešte by sme mohli skúsiť Caiceda ukradnúť Chelsea, ak nie tak snáď vyberieme dobrých hráčov.. miesto Henda by som si vedel predstaviť Ward-Prowsa

Reagovat
Svatej

Běžte dopice s krádeží

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
avicii

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideální by bylo kdyby ho ukradlo City nebo Arsenal

Reagovat
PanAu

Hrozne jsem se na nej těšil, ale nakonec ho řadím níž, než takového Pedra. Díky za nic a ať se daří.

Reagovat
10

Klidně se vsadím, že tohle bude s přehledem největší (příchozí) jméno letního mercata v Itálii. Nevím, jestli se víc smát, nebo brečet...

Měl by mít 4m čistého. Ta částka mi s ohledem na jeho výkony poslední 2+ sezóny a smlouvou na rok nepřijde jako nějakej bargain, spíš po Loftus-Cheekovi další zvláštní risk, kterej by Maldini neudělal, maximálně by tlačil na hostování s opcí. Trošku to smrdí nějakou výpomocí mezi klukama americkýma

Reagovat
PanAu

Jestli Loftus bude zdravý, tak bude jeden z nejlepších hráčů v Itálii, on to v sobě má.

Reagovat
10

Mám pocit, že je fakt málo hráčů, který by tady na fóru měli podobnou auru výjimečnosti a přitom za kariéru předvedli takový "hovno"

Reagovat
Salfovic

Já mám zase pocit, že tohle čtu u každého odchodu z Anglie do Itálie.

Reagovat
10

Já ne

Reagovat
Talker

Jako zapřeháněl si, jeden z nejlepších nejspíš nebude. Ale pokud nebude zraněnej, tak si taky myslím, že bude jedním z lepších hráčů AC.

Reagovat
JeséRodriguez

oproti Kruničovi rozhodně upgrade

Reagovat
PanAu

Tak v Chelsea předvedl větší hovno Pulda. Kdyby bylo na mě, nechám si ho radši než třeba Gallagera.

Reagovat
10

Ale jako rád se nechám překvapit

Reagovat
Talker

Já bych se vsadil, že ho RLC zastíní. I když tam je to spíš na sázku, kdo bude víc zraněný.

Reagovat
herbage

Lukaku

Reagovat
10

toho nepočítám, to není nový jméno do ligy

Reagovat
romeo351

Mně to naopak příjde jako ještě typickej Maldini - pokud mu dáte stabilní post (levá strana), tak vás hodně příjemně překvapí. Akorát jsem bral, že tuto pozici už má Leao, který prodloužil

Reagovat
PanAu

Jinak Silva si musí připadat jak učitel ve školce, ten tým je strašně mladý, mám pocit, ze ikdyz budeme hrát dobře, tak se v důležitých zápasech sesypeme, jak ty šmatlaci z Arsenalu.

Reagovat
_Franklin_

Bohuzel si to myslim taky

Reagovat
Greny

Na druhou stranu za dva roky to může být brutálně nášlaplej tým co bude mít dost zkušeností

Reagovat
PanAu

Pokud Boehlymu nemrdne a nebudeme měnit půl týmu každou sezónu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

počítej že polovina těch hráčů se do dvou let prodá protože bude stát za hovno čili zas ani brutální pesimisus ani optimismus radši

Reagovat
Talker

Tak s tím většina počítá, že letos to nebude žádná extra sezona.

Ten tým je brutálně mladý, nezkušený, úplně nový (z kádru 21/22 zůstává max 5 hráčů ,přičemž 2 jsou permanentně zranění, třetímu táhne na čtyřicítku, čtvrtý je v bráně a pátý na lavičce), takže nesehraný, k tomu nový trenér s novým systémem, žádná kostra, na které se může stavět, všechno se musí budovat.

Já si myslím, že bude úspěch dostat se do LM a i to bude dost náročný cíl.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobrý, že sis rejpnul, kašpárku. Ale u nás to nebyli mladíci, co zklamali. Buďto to byli zkušení hráči jako dřív např. Lacazette a nebo hráči, kteří na to jednoduše nemají viz třeba Holding.

Reagovat
PanAu

Tak promiň Ragnare.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

V pořádku, omluva se přijímá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zark

Vypadá jako americký Borini

Reagovat
vceradnesazitra

Pořád lepší jak Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním kole ho přibrousí Medel a ve třetím zjobluje náš Mancini a skončil do Vánoc.

To same jako Sanches potenciálně u nás. Technicky nadstandardní, přeplacený a skleněný.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gary Medel legend už je v řiti bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Veliká škoda!

Reagovat
Seydou Doumbia

medel-melo-vidal to by byla záloha

Reagovat
Spalovač šancí

Jemu je snad 40

Reagovat
Salfovic

Jeden kalendářní rok v Chelsea se na člověku podepíše jako pět biologických.

Reagovat
Maximm9

Potter vypadal strasne, kdyz odchazel

Reagovat
r.mrazik

cas v chelsea bezi jak na te planete v interstellaru

Reagovat
Svatej

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
SunFells

Orny: EXCL: Besiktas have submitted an offer to sign Rob Holding from Arsenal. Proposal for centre-back worth €2.5m. Far below what #AFC might consider to sell & will be rejected. 27yo has 1yr left on contract + club option to extend by 12mnth

Ti Turci jsou vtipnější než Italové.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Neprovokuj tady ještě s tím, že se Holding neblíží k odchodu. Pro dnešek bohatě stačilo, že byl Cedric k vidění na place.

Reagovat
Euphael

za kolik tak realne muze jit? 10 mil?

Reagovat
SunFells

8-10 v librách

Reagovat
romeo351

Tak to by mě překvapilo

Reagovat
SunFells

Čeká tě život plný překvapení

Reagovat
ElectrickMann

pokud by šel do Arsenalu, tak ano

Reagovat
Mastný Chobot

Pf, k nám išiel za 3

Reagovat
SunFells

I'm sorry He didn't cost 55 milion

Reagovat
db18

Ale ne... zkouší na Arsenal to, co praktikoval Wenger...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Turci nabízí v lirách pořád to samé, jenom už to není 10 miliónů ale 2,5

Reagovat
Keeper117

Mohol vypočuť volanie Donovana a ísť do MLS fakt pred Majstrovstvami Sveta keby natrieskali tú ligu tak by to mohla byť akcia storočia o tie tri roky.

Reagovat
Csaplárova past

Třeba se tam nakopne a ještě udělá jeden velký přestup

Reagovat
Smreky

OT: tá Chcelsea to trošku prekoučovala s týmCallumom Hudsonom-Odoiom.... veľký plat, odmietnuté ponuky od Bayernu a nakoniec chlapec skončí niekde vo Fulhame, v Chelsea ako nepotrebný...

Reagovat
Lemond Laws

Když jsem viděl jenom tu fotku, tak jsem myslel, že představují nového sportovního ředitele třeba

Reagovat
Lemond Laws

"čtyřiadvacetiletého reprezentanta USA"

Ty vole já ho takhle potkat, tak mu řeknu dobrý den a pustím ho v tramvaji sednout a to je mi 30

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Rudnevs

Neskutocne ze ma stale len 24. Vzhladom na to, ako dlho je uz vo futbale, by som mu urcite tipol, ze mu taha na 30.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VTID94

João Félix has rejected Aston Villa's offer, his only offer on the table.

@marca

Reagovat
monkej

Aston Villa je asi malý klub pre neho

Reagovat
VTID94

Nie asi ale určite. Myslí si že ma na viac chlapec no. Pôjde do PSG a bude spokojný

Reagovat
M0rb1D4S

Vysvětli mi prosím, co je zrovna na tomhle na citron?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
81Tomas

Reagovat
10

že to Aston Villa vůbec zkusila a myslela vážně

Reagovat
M0rb1D4S

To je asi ta jediná věc, která mi na tom přijde směšná no.

Reagovat
Svatej

Tak top kluby po nem zjevně nesly, tak to zkusili jiní..

Reagovat
Wazza228

Však šel v zimě do klubu ze středu tabulky, tak proč by to nezkusili.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VTID94

Skôr som to myslel tak že to bude pekný blábol

Reagovat
bbbauch

Chong do Lutonu, zas poradny afro v PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele