PŮJDE KADLEC DO CELTICU?

12.04.2006, 16:57
Aktuality
O sparťanského obránce Michala Kadlece má prý zájem slavný Celtic Glasgow. Během pražského derby, v němž letenští porazili Slavii, si jej zástupci skotského klubu byli prohlédnout.

Opora reprezentační jednadvacítky se to dozvěděla od svého agenta Viktora Koláře. "Taková nabídka by se odmítala jen těžko. Kdo by do Celticu nechtěl jít," řekl talentovaný zadák, který byl zájmem skotského velkoklubu příjemně překvapen. Kadlec má ve Spartě smlouvu do roku 2008.

Vedení Celticu se bude snažit získat Kadlece do nové sezóny. Letos vybojoval tým z Glasgowa svůj čtyřicátý titul, s pohodlným náskokem dvaceti bodů na druhé Hearts již nemůže o prvenství v lize přijít.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Honza

Jelikož fandím Celticu, tak tuhle zprávu nepovažuji za dobrou a nezbývá než doufat, že ho nekoupíme.

Reagovat
HOST*

souhlas

Reagovat
HOST*Hurikán

Popovidat si o tom muzeme take zde: http://www.football24.ic.cz

Reagovat
HOST*Thierry

Michal Kadle jistě není špatný obránce, je to mladý a talentovaný hráč, ale myslím si, že v Celticu by měli zvážit, zda li ho kupovat, na Spartu, to ještě Kadlec stačí, ale na britských ostrovech se hraje hold trošku jiný fotbal, než u nás a Kadlec by tam mohl tak maximálně leštit míče..........

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze prave proto ze je mladej tak by se prosadit mohl !! Rozhodne si nemyslim ze by tam nemel sanci a to same si urcite mysli Celtic kdyz o nej projevil zajem.. Urcite by ho chteli na lesteni balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

podle myho nazoru moc sanci nema...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele