PSG CHCE POTRESTAT CISSEHO

06.02.2007, 14:47
Aktuality
Zástupci klubu Paris Saint Germain vyžadují potrestání Djibrila Cisseho. Chtějí vymoci zákaz startů minimálně na dobu 3 měsíců za zákrok, kterým Cisse zlomil kotník Mario Yepesovi při víkendovém střetnutí Marseille s PSG. Yepes si podle všeho fotbal nezahraje do konce sezóny.

Cisse se od celého incidentu distancuje, ale vedení PSG s Alainem Cayzacem v čele trvá na hráčově potrestání.

Cayzac hledá příklad v hráči ze svého kádru. Pierre-Alain Frau, útočník PSG, byl totiž nedávno za likvidační zákrok na Stephana Nora v zápase se Sedanem také tvrdě potrestán. Dostal zákaz činnosti na 2 měsíce.

"Pro klub je to velká ztráta. Mario je naší oporou," řekl Cayzac. Je důležité, aby byl Cisse potrestán. My jsme také takto přišli o Fraua na dlouhou dobu a musí zde být nějaká rovnost a spravedlnost."

"Pro Maria sezóna skončila. Teď musí podstoupit mnohá vyšetření, aby se zjistilo jestli bude třeba operace. Ale i kdyby to nebylo nezbytné. Nic to nemění, že je pro nás tuto sezónu již nepoužitelný," neskrývá rozhořčení Cayzac.

"Když se rozhodovalo o trestu pro našeho Fraua, výše trestu byla spojená s dobou rekonvalescence zraněného hráč. Doufám, že to nyní bude stejné," vyžaduje Cayzac s tím, že on by za adekvátní trest pro Cisseho považoval zákaz činnosti na 3 měsíce. "Uvidíme po čtvrtečním zasedání disciplinární komise. Snad se kouknou na vide a případ posoudí správně," doufá představitel vedení PSG.

"Věřím, že Frau nebyl pouze ojedinělý případ a že se takto bude trestat více případů. Cisse by si to určitě zasloužil," oznámil Alaina Cayzac.

Pro Paris Saint Germain je to další nepříjemná zpráva. Tým je již pouze jeden bod od sestupu a Yepes byl jedním z klíčových mužů v kádru Paula Le Guena.

Autor: Ondřej Štícha / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*nofan

Zákrok jsem sice neviděl, ale možná má PSG taky menší branky, né.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele