První příznivci Slavie již mají svá místa v novém Edenu

09.11.2007, 15:47
Aktuality
Fanoušci Slavie si již mohou rezervovat místa na novém stadionu. Vedení klubu začalo prodávat vouchery na permanentní vstupenky na příští sezonu a tři z nich již mají své majitele...

Jako první dostali vouchery zástupce ultras Zdeněk, fanynka Blanka Ziková a František Veselý. "Jsem strašně rád, že jsem byl takto poctěn. V roce 1953 jsem jako desetiletý žáček otevíral bývalý stadion. Ty dva stadiony se ale nedají srovnávat, ten současný bude výrazně krásnější a již se těším, až usednu do hlediště," nechala se slyšet legenda Slavie Veselý.

Voucher stojí 70 procent konečné sumy, kterou fanoušci následně doplatí při výměně za permanentku. Příznivci Slavie již vědí, kolik si na permanentní vstupenky vyčlenit - nejdražší budou k mání za 3 240 korun, za nejlevnejší zaplatí 1 500 korun.

Nový stadion Slavie by mohl být otevřen 20. března a na jeho tribuny se vejde 21 tisíc fanoušků. Do 25. listopadu si mohou vouchery zakoupit majitelé současných permanentek, volný prodej pak bude zahájen od 26. listopadu na www.permice.slavia.cz.

Autor: Tomáš Pavlík / ctk.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to sem zvědavej jestli do Edenu začnou chodit lidi , do teď se to svádělo na Strahov...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem taky zvědavý,jestli rozmazlení slávisti budou chodit na ligu. PS: nejsem spartan,jen ty výmluvy na strahov ve mně vyvolávají pocit rozmazlenosti fanoušků nebo nedostatek fanoušků vůbec

Reagovat
HOST*

Modeláři! Dokud to nebude ofiko otevreny - neverim nicemu.

Reagovat
HOST*BigTee

za par sezon se tam bude hrat 2.liga

Reagovat
smazaný uživatel

Máš špatné informace, Bohemka nakonec v Edenu hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono není vůbec jistý, kdo tam nakonec bude hrát, že ...? Přecejenom bude ten staďák externí firmy a ne klubu, takže co třeba Krakow, Katowice, Slovan Bratislava ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Cos to vymyslel za nesmysl?

Reagovat
HOST*marcocruz

ty to máš v tý hlavě nemálo vykýblovaný.

Reagovat
HOST*1860

tak to asi prece jen postavej..

Reagovat
HOST*Pedrozzz

ještě tam není tráva, pořád to může být třeba plavecká aréna. Ne, teď vážně, buďme rádi, že vznikají takové stadiony, já myslím, že zpočátku budou chodit, minimálně vočumnout, jak to tam vypadá :). Což při nudným představení je faijn. Otázka spíš, kolik bude vstupný, aby to netrpělo syndromem Sazky.

Reagovat
HOST*

Kurva meli to udelat alespon pro 35000 i kdyz to je absurdni.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne bude mit komunisty dotovana Letna konkurenci pro narodak.Myslim ze na Letny toho narodni tym uz moc neodehraje,pokud

ovsem vymyti fanousci Sparty nedostanou rozum, o cemz pochybuju

Reagovat
HOST*ferry machine

bych se nedivil kdyby trapná spartička rychle nezačla stavět aby nehodou neměli horší stadion. praha je trapná přes milion lidí a na spartičku chodí zhruba 4000 je to hamba. no a ultras ty prázné hlavy nemá cenu řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to pomalu, ale jistě blíží. Splní se sen mnoha generací slávistů a i neutrální fotbalový fanoušek českého fotbalu bude mít radost z nového, moderního, čistě fotbalového stánku. Doufám ,že se návštěvy na ligu zvýší a zase budeme kousek blíž k evropské fotbalové rodině, kde patří radikální ultras a zakomplexovaný pseudofanoušci na okraj společnosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele