Proti autonomii soutěží se staví Slavia a Olomouc, Sparta je pro

27.04.2009, 18:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nj, Kubíček a Puček zatnou všem snahám tipec

Reagovat
smazaný uživatel

Puček?

Reagovat
$dolar$

Jediny kdo tam ma pravdu je pan Kriz

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to anketu , ja jsem tedy rozhodne proti ...

Reagovat
$dolar$

A proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu byt pro ani proti, kdyz mi nikdo poradne nevysvetlil, o co vlastne jde, jak to chteji udelat a co by to melo prinest.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale ja jsem obecne proti uzavreni soutezi. Situace je asi jina, nez kdyby se toto probiralo v Anglii, ale i tady si myslim, ze tu je naka soutezivost a postup je prece dobra motivace (stejna, jako sestup ..).

U Slavie je to samozrejme hlavne proto, ze jejich B je zatim ve 3. soutezi a bylo by pro ni dobry, kdyby se zvysila uroven zaloznich tymu ..

Reagovat
$dolar$

Ale o uzavreni souteze vubec nejde

Reagovat
PJ

To jsi trochu nepochopil, nejde o uzavreni. V Anglii uz to funguje takovych 15 let.

Reagovat
smazaný uživatel

muzete mi nekdo zasvecenejsi prosim presne vysvetlit v cem tohle vsechno spociva a jake vyhody a nevyhody by to prineslo (krome tech o kterych se pise v clanku)? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vypadá, nikdo to zatím neví. Návrh neexistuje. Já jen nahoře rýpu, o panu Doležalovi mám své mínění, byly bych nerad, kdyby se opakoval případ Košťál, k čemuž Doležalovy ambice směřují. Tohle by mohla být jedna z věcí, které mu v tom zabrání.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade spise v cem ten navrh v podstate bude spocivat? nase fotbalova liga asi neni prvni na svete, ktera by toto chtela zavest, tak se to da snad nejak porovnat s ostatnimi ligami kde uz maji ten "novy" system...

Reagovat
smazaný uživatel

si precti souvisejici clanek, neco v nem myslim je..

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, ale hrdlicka furt neco mele o vetsi transparentnosti, financnim osvezeni a kdovicem jeste, coz jsou pro vetsinu lidi prazdny pojmy, ja jsem se pouze ptal, jestli tu nekdo tomuhle vsemu rozumi do takovy hloubky, aby byl schopny to nejak pretlumocit z ty manazersko-ekonomicko-marketingove hatmatilky do normalni mluvy, tzn. co by to doopravdy krome onoho "financniho osvezeni" prineslo, co by se delo kdyby si kluby samy ridily soutez atd.?

Reagovat
centos

Jo, tak tohle bych taky rád věděl :)

Reagovat
$dolar$

Ale jak jsi si jiste precetl v clanku, tak ani funkcionari klubu o tom zatim nic nevi.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom uz jsem psal! da se to treba snad porovnat s nejakou cizi ligou ve ktery ten system uz funguje! treba s tou francii o ktery furt mele hrdlicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nic neví, a chcou o tom hlasovat. Jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

V zásadě je to dobrý krok a jsem pro, ale chtělo by to bližší podrobnosti, jestli to zase nebude nějaká česká specialita...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych radši samostatnou soutěž "B" týmů ligovejch klubů, pro ně je většinou 2. liga až moc velkej skok z juniorů, ale 3. liga je zase málo. Vlastně by stačila i dohoda třeba 10-15 klubů a vytvoření vlastní ligy, bez sestupů, bez čehokoli za titul. Řekněme max. hráči do 21-23 let + max. 2 hráči starší. Hlavně by tam mohli hrát slušnej fotbal, ne nějakej beton, kterej si pak přenesou do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

přesně tak navíc by ty béčka neplevelili čfl a msfl, kde jich je vždycky polovina a zápas 2 béček nezajímá ani fandy toho týmu, protože sledujou jen áčko, zatímco nějaká dědina by si těch zápasů cenila víc

Reagovat
Bakary3

Ale pro ty kluky je to zase velká zkušenost hrát proti "vykopanějším" fotbalistům, ten přechod mezi dospělý prostě udělat musej. Tady bych spíš nic neměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykopanějším? Spíš zakopanejm, v těch 3. ligách nic není, akorát fauly a beton.

Reagovat
Bakary3

Pokud maji fotbalovost v sobě už třeba ze žáků, dorostu.., tak je to pro ně výborná zkušenost a v lize už se nemaj čeho bát. Opravdu tomu věřim, já vim, že se to těžko srovnává, ale já jsem začínal chodit za béčko, v patnácti, čtvrtou třídu.. A teď, když jdu hrát tu třetí, neni se čeho bát. Ale řikám, ten hráč musí bejt fotbalovej, aby se pak prosadil v první lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele